Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(95)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diamisha spune:

Buna seara, ladies!

Iau o pauza dupa cateva zile de shmotru serios, m-am bagat in toate sertarele, dulapurile si colturile neumblate de prin casa, am sentimentul ca trebuie sa treaca tot prin mana mea inainte sa nasc...sunt rupta, evident, dar pe drumul cel bun...oricum, constat ca e mai usor la serviciu decat acasa....

Ginye, curaj, o sa fim alaturi de tine joi...sper ca toate emotiile tale sunt pozitive si constructive...cum il cheama pe dr tau, Florin Florescu ...sa il rogi pe sotzul tau sa ne dea de veste pe forum sau sa trimiti tu mesaj cuiva sa ne anunte ca sunteti bine amandoi...te invidiez, daca as putea, as naste cu tine odata, n-as mai sta inca 4 saptamani...nu mai am rabdare...

Mirtha, imi pare tare rau pentru bunica ta, cred si eu ca te doare capul, o fractura este un lucru destul de serios pentru un om in varsta...dar ne uitam la partea pozitiva a lucrurilor, bine ca e doar atat si ca va putea s-o tina pe Eva in brate, chiar si cu o mana in ghips...capul sus, tu esti amazoana de pe la noi...

Otiliav, super vesti de la eco, bravo!

bebecris, si eu as spune sa nu-si dea demisia, angajatul este foarte protejat la noi in fata vreunui abuz al angajatorilor, doar ca, intr-adevar, va avea viata grea cu sefii si va trebui sa aiba nervii tari...in comisie, oricare ar fi ea, nu-l pot baga ca si alternativa la faptul ca nu si-a dat demisia...trebuie sa aiba un alt motiv pentru care sa fie luat la intrebari...daca voi aveti nevoie de acest job al lui, trebuie sa stranga din dinti, sa-si pazesca spatele si sa mearga mai departe, procedura de demitere a unui angajat trebuie sa parcurga multe etape, dureaza cel putin 6 luni daca se petrece totul ca la carte, si asa mai castigati timp...se poate orienta catre altceva, dar nu ramane fara venitul lunar...

Wndy, ficatul gras se depisteaza la analize...asa ca, daca vrei sa scapi de ganduri negre, fugi la doctor...

Sa nu dati cu pietre, dar as vrea sa va spun parerea mea despre numele generic de "cozonacei" propus pentru copilashii nostri. Este frumos, potrivit cu perioada anului in care ii "livram" si comparabil ca proces tehnologic cu perioada de sarcina...doar ca mi se pare foarte "masculin"...sigur ca am observat acest lucru pentru ca eu am fetita, pe care mi-e cam peste mana sa o numesc cozonacel...ea poate fi cel mult o...prajiturica, daca ramanem in domeniul gastronomic...acest substantiv este unul totalmente masculin (un cozonac, doi cozonaci), nici macar neutru nu e, ca pluralul sa treaca la feminin...asa ca, daca-mi permiteti, eu am o rezerva cu privire la aceasta denumire...poate ne mai gandim...daca nu, sigur ma voi supune majoritatii...

O seara frumoasa,

Diana

34+ Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Buna seara burtici
Nu am citit sunt in urma , am vazut doar poze cu Mariak ff bine ii sade graviduta , o sarcina usoara si frumoasa ii doresc si ca a venit Otiliav de la doctor , bine ca ai te-ai luminat un pic asupra nasterii si ai putut discuta cu dr. iar bebelina ta zici ca sta la clasa I nu??...asa sa stea pana o veni sorocul
Acum sunt si eu bine dispusa ca am vb.cu sotul se intoarce din Italia cu o masina plina de tot felul si s-a oprit si la Viena sa mai ia ceva , daca nu am cumparat nimic pana acum , vine el cu tolba plina la " fetele lui" ...ooofff ca nu mai am rabdare , asa ca in noaptea asta fac de veghe pana ajunge acasa si voi sta si pe forum .
Gata ,ma apuc de citit din urma ...sper sa fie de bine

Criss 32+
http://community.webshots.com/user/criss703

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana28 spune:

Salutare burtici!
Am fost si eu azi la control si ecografie: eu am colul scurt dar inchis, deci a zis ca nu sunt probleme.
Bebele meu e grasan are aprox 2400gr, este mai mare cu vreo 2 saptamani ecografic decat DPN, dar dr a zis ca programarea pt cezariana o vom face dupa DPN, nu dupa ecografie, s-ar putea sa fie pe 1 decembrie, placenta este tanara, iar lichid este suficient.
Mai merg in noiembrie la control, sper sa nu ma apuce durerile mai devreme, ca mor de frica. Sper sa stea cozonacelul la copt pana in decembrie.

31 + baietel, poate Rares Mihai

http://community.webshots.com/album/567350525Ddyhxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa.1983 spune:

cozonaaaac calddddd......

e clar...bebe meu e ffffffff mik.....1,800 kg la 32 sapt si 5 zile...........doc a zis ca e in grafic....dar cand vad ce mari sunt ai vostri nu mai cred....cred ca am cel mai mik bebe

...Vine unla mami...

...Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!...

LAURA 33+ Deniel Alexi
----------------------------------------------------------------------------------------------

AMR 6 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Alexa, stai linistita ca bebe e bine. Eu ma rog sa aiba galusca mea 1,800. Miercuri mergem la eco...am emotii.

==========
Corina 31+ Arianna Maria
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Ei nu ca acum ma panichez si eu. Pai eu si Mariana28 avem aceeasi UM si diferenta intre greutatile estimate este foarte mare, baiatul ei cu 50% mai mare decat galusca mea.
Este adevarat ca toata sarcina am luat 40 de pastile elevit si atat, iar aventuri din plin, dar atunci kg mele de ce se aduna.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 31+
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa.1983 spune:

Haidiho Otilia....acum ma panicam si ma victimizam eu...nu e voie sa se imprastie ca Ebola...
adik cat are fetitza ta la 31 sapt????nu place matematica la fata....
...Vine unla mami...

...Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!...

LAURA 33+ Deniel Alexi
----------------------------------------------------------------------------------------------

AMR 6 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Pai am scris pe pagina precedenta, 1,6 kg la fix acelasi numar de zile ca Mariana28.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 31+
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana28 spune:

Si mie mi s-a parut cam mare, dar dr a zis ca este in grafic, chiar daca ecograful arata ca este cu 2 sapt mai mare decat DPN-ul, a zis ca nu-i problema, placenta e tanara, lichid este, asa ca sa stea acolo pana la 40 de sapt, nu-l scoatem mai devreme, ...eu asa am crezut...Chiar daca e mare, organele tot au nevoie de 40 de sapt.
Mav - parca si tu aveai o problema cu bazinetul rinichilor lui bebe, inca este marit, nu f mult de la eco de acum o luna, eu incerc sa fiu optimista. doctorul mi-a zis ca a mai avut astfel de cazuri si s-au rezolvat de la sine sau cu antibiotic.
Sanatate multa!
Noapte buna!

31 + baietel, poate Rares Mihai

http://community.webshots.com/album/567350525Ddyhxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_1402 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav

Ei nu ca acum ma panichez si eu. Pai eu si Mariana28 avem aceeasi UM si diferenta intre greutatile estimate este foarte mare, baiatul ei cu 50% mai mare decat galusca mea.
Este adevarat ca toata sarcina am luat 40 de pastile elevit si atat, iar aventuri din plin, dar atunci kg mele de ce se aduna.

Pozele noastre

Pai Oti, tu ai o domnisorica acolo, trebuie sa fie mai finutza....

Si mai e un aspect pozitiv - daca e mai mica nu se intinde uterul atat de mult si ai mai multe sanse la nastere naturala.

Simona, mamica lui Radu (3 dec 1997),
32+
AMR cel mult 8 pana la

Mergi la inceput