Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(95)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Fetele eu plec la scarbiciu ca sunt cam obosita.
Pina maine nu mai am acces la net.
Va pup si va urez o dupa amiaza cit mai placuta.

Mirtha 37 + Eva
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0

AMR 3 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

Felicitari nebunica-zapacica pentru rezultatele bune de la eco... super.. bebe este in grafic... Ma bucur ca este totul bine si nu ai motive sa te ingrijoresti...Sa ai sarcina usoara si la termen.

Citat:
citat din mesajul lui nebunica-zapacica

Bine v-am gasit, burtici!
Felicitari fetelor cu vesti bune, noi tocmai ne-am intors de la medic, totul merge bine, BB are 2430 de grame, e in grafic, e activ, prezentatie craniana...tot ce ne-am putea dori

Fetele, masuratorile difera pentru ca si copii difera, chiar azi o alta fata tot in 35+ a anuntat ca bebele ei are 2700, ceea ca m-ar deprima cumplit daca nu as stii ca, totusi, depind de atatia factori aceste masuratori. Daca medicul zice ca ceva e in neregula, atunci, da, ne facem griji, altfel eu cred ca nu are rost. burticile ingrijorate!

35+ Victor-Nicolas

AMR 5 SAPTAMANI!!!

http://community.webshots.com/user/Bebitza_Iorgulescu
graviduta 29+
AMR 11 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VonHelen spune:

Citat:
citat din mesajul lui mvb

Buna burticutze frumoase,
Sunt o burtica din odiseea ian-feb 2009 si vreau sa pun si eu o intrebare, pt ca voi sunteti deja trecute cam prin toate

La eco 4D, mi-a iesit LICHID AMNIOTIC IN EXCES( pe fisa nu scrie cu cat mai mult), iar BB a iesit la masuratori cu o sapt mai mic( tre sa specific ca asa a fost la toate eco facute).....am intrat pe net sa vad care-i treaba cu lichidul asta si m-au trecut fiorii. Plus ca ma doare burta rau, parca as avea bolovani si pietre de moara, desi burtica mea e micuta
S-a confruntat vreuna din voi cu asa ceva? Dr a zis ca e normal la 25 de sapt, dar stiu eu...

Va doresc numai bine la toate.

26+ si voinicul mamii DENIS CRISTIAN

eu zic sa nu-ti faci probleme!!! si eu am avut lichid amniotic in exces, dar ulterior a revenit la normal. nu mai citit articole neavizate ..contin informatii incomplete care nu fac altceva decat sa te panicheze. am prietene care au avut lichid in exces pana in ultima luna de sarcina si au nascut copii perfect normali si la termen !

32+
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te face parinte" Michael Levin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

am pus pozele facute...

http://community.webshots.com/album/563769547JLCKkn?start=96

Cristinain asteptarea 34+ DAVID ANDREI
http://bd.lilypie.com/4s2Jp3.png

http://community.webshots.com/user/bebecris78

AMR -3-4 SAPTAMANI

Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Nebunica felicitari pt vestile bune de la eco.

Isabela fericita 33+ cu Rafael Nicolas

Primul nostru

AMR 6 SAPT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa.1983 spune:

Bebecriiiis....ce poze frumoase....e clar.... sunt nimfomana de pozeeee.....mai vreaaaaaaaau..........

fetele cu bebei grasutzi.........

nu stiu nimik de Lichidul amotic in exces....dar iti doresc multa sanatate....

...Vine unla mami...

...Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!...

LAURA 33+ Deniel Alexi
----------------------------------------------------------------------------------------------

AMR 6 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Bebecris, si mie mi-ai deschis apetitul de poza...mai vreau. Sa stapaniti sanatosi toate lucrusoarele.
Alexa, nu zici nimic de leaganul de la Graco? Am intrebat si ieri si nimic...

==========
Corina 31+ Arianna Maria
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Am pus papa la facut...si parca tot ma mai sageteaza burtica din cand in cand...aveti idee ce poate fi?Am luat un No-Spa, nu pot sa uit durerea de azi noapte, ma mai linistesc un pic ca bebelina e activa.

Ramo 30+

Puiutul meu scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa.1983 spune:

Aoleooooooooo Bravegirlllll nu sunt nesimtita.....doar mioapa si senila scuzeee....pai mi-a trimis prin nasul hainutzele ( ca ei fac drumul Chicago-Bucuresti cum fac eu vara Constanta-Bucuresti)....si sincer...stiu ca leaganul e la ei acasa inca, are 11 kg si e o cutie cat masa.... mi-a fost si rusine sa mai intreb cand si cum il aduc...cat timp ideea e ca Sigur Vine cumva..........se descura ei..."nu vreau sa-i incurc"..... au trimis ei masini in tara.....nu ma ingrijorez....cum vine chitzai eu ceva.....

...Vine unla mami...

...Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!...

LAURA 33+ Deniel Alexi
----------------------------------------------------------------------------------------------

AMR 6 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nebunica-zapacica spune:

Monicus, Babyzapi
Bebecris foarte frumoase pozele, sa stapaniti sanatosi toate lucrurile.

Cat despre numele clubului scutecelor, Cozonaceii au fost o sugestie care, spre bucuria mea, a placut, dar e bine sa avem de unde alege, oricum, nu conteaza numele ci ceea ce denumim, ca doar Shakespeare stia el ce stia: "What's in a name? That which we call a rose/By any other name would smell as sweet." Bebelusii nostri vor fi dulci si extraordinari tocmai pentru ca sunt ai nostri. Asa ca mai bine sa ne mai stoarcem mintile pentru gasirea mai multor denumiri si putem vota apoi pentru ca toata lumea sa fie multumita.

Asadar, pana acum avem: fulgisori, cozonacei, craciunei,stelute, spiridusi, luminite. Daca mai era vreunul, imi cer scuze ca am uitat, postati-l aici.

La alte odisei am vazut bulgarasi, globulete,fulguleti,comori,deci ies din discutie.

Asteptam si alte sugestii si apoi hotaram, dar joi cred ca ar trebui sa avem numele pentru ca vine primul bebelus de la odiseea noastra

35+ Victor-Nicolas

AMR 5 SAPTAMANI!!!

Mergi la inceput