Suntem invitati la o nunta in aceasta locatie - Padurile Regale ale Snagovului si din ce am gasit pe net este vorba de un ...cort... A fost cineva acolo? Aveti idee cum este? Totusi in octombrie e destul de racoare, mai ales seara/noaptea si marea mea dilema e ca nu stiu cum sa ma imbrac...
Multumesc pentru ajutor!
Clau, nu am fost, dar daca este vorba (si aproape sigur este) despre o nunta organizata de Bon Mariage la locatia lor din Padurile Regale ale Snagovului, este un cort ultra-modern, care cu siguranta va avea incalzire. Ei au acolo si un foisor in aer liber unde se poate tine ceremonia religioasa, daca mirii au ales varianta ceremoniei in aer liber atunci pentru partea asta ai avea nevoie de ceva mai gros. Dar pentru nunta in cort e ca si cum te-ai duce la un restaurant dpdv temperatura (din alte puncte de vedere din ce am vazut eu in poze e mai 'de lux' decat restaurantele/hotelurile de 5 stele din Bucuresti). Distractie placuta!
Lai
Da, despre asta este vorba. Iti multumesc frumos pentru raspuns. Banuiam ca este vorba despre un cort incalzit, dar am zis totusi sa intreb, ma interesau parerile celor care au participat la nunti acolo. Offff...acum trebuie sa "compun" o tinuta.
Postasem subiectul la miresici dar vad ca mi-a fost mutat aici. Nu-i bai! Bine ca am primit raspuns.
Edit: am o verisoara maritata cu un italian, Lai (usturoi) e numele lor de familie si locuiesc in Elvetia.
haha fain
spor la compus tinuta! si noi avem o nunta acum sambata si inca una saptamana viitoare, dar eu cred ca voi compune.. din dulap.
Lai