Aspirante optimiste > 20 (356)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Bubu, tu cum ai rezolvat-o cu zugraveala si zugravul.
Cand am intrat eu ultima data erai pe la mijlocul treburilor dar dezertase muncitorul.
Ati reusit sa terminati?

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
http://tt.lilypie.com/rYTHp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tusce spune:

Fetelor, eu am fost ieri la monitorizare si mi-a zis ca am un folicul de 7.5? in ziua 10?Mi-a mai zis sa merg si maine ca sa lasam si endometrul sa mai creasca.Am facut stimulare cu closti.Mie mi se par valorile prea mici, ciclul meu fiind regulat la 28 zile.Oare mai am sanse luna asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buburuza1979 spune:

heheheee ... muncitorul nostru a plecat si nu a venit 2 zile la munca... asa ca i-am zis sa nici nu mai vina !!!

acum e sotul cu bataturi in palme pt ca incearca sa termine ce a inceput nesimtitul ala!!!

suntem departe de a termina pentru ca pana gasim pe altcineva nu putem pierde vremea asa ca eu cu sotul preparam material si dam pe pereti cum putem ...

Mergi la inceput

fetelor am si eu o mareeeeeeee intrebare !

azi sunt Z20 si pt ca temperatura bazala nu mi-a indicat inca ca as fi ovulat mi-am luat teste de ovulatie.
si azi l-am facut pe primul acum la pranz respectand intocmai instructiunile.

rezultatul este: linia de test mai slaba dar aproape de aceeasi intensitate cu cea de control. nu pot sa zic ca sunt ambele la fel dar linia de test este f putin mai slaba.

puteti sa ma luminati si pe mine? este negativ sau se apropie ovulatia?

fiind in zugraveli nu mai gasesc nimic prin casa ...deci nici aparatul foto ca v-as fi pus o poza aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne`mary spune:

beatrice eu cred ca indica ovulatia. Stiam ca a2-a linie este mai intensa sau mai putin intensa in functie de cat de aproape este momentul ovulatiei.

ieri am fost la consult. Se apropie al2-lea ciclu si drept urmare restrictia la "sarcina". Mi-a zis ca totul pare a fi bine. Am in continuare chistul pe dreapta de 4.04 cm, pe stanga aveam un folicul, semn ca am avut ovulatia pe stanga si mi-a zis ceva interesant........atentie dl gadea! atentie! (fan mircea badea ) Mi-a zis ca in zilele 10-25 dupa ciclu sa iau 3 pastile de acid folic pe zi. A spus ca asta stimuleaza "ceva". Eu iau 1 pastila pe zi caci asa mi-a recomandat dr la bucuresti, dar de ce mi-a spus nenea asta (cel mai bun din buzau) nu am mai auzit. Ce ziceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandrab spune:

buburuza1979 este foarte pozitiv!

spor diseara!

1+

Mergi la inceput

sarut-mana

macar m-am linistit pt ca banuiam ca nu ovulez ...

se pare ca ovulez tarziu dar se intampla ... acum sper doar sa se intensifice zilele viitoare liniuta de test ca cica daca nu devine cel putin la fel de puternica ca cea de control inseamna ca exista LH normal dar nu suficient pt a se rupe foliculul ...

Mergi la inceput

acum imi explic ce s-a intamplat si luna trecuta.

am avut ciclu de 36 de zile (mi se intampla cam de 2 ori pe an sa am ciclu asa lung) si in ziua 26 se pare ca am ovulat ... eu nefolosind teste si nici temp bazala nu am stiut si am crezut ca ovulez mai devreme asa ca in perioada aia nu am prestat ... si acum imi dau seama ca am ovulat in Z26 pt ca in ziua aia am avut o scurgere f abundenta ca albusul de ou ... si eu credeam ca s-a prins ceva defapt...
poate luna asta o nimeresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tusce spune:

Raspundeti-mi si mie va rog foarte mult, spuneti-mi care e parerea voastra despre cazul meu!

Mergi la inceput

tusce ti-as raspunde cu draga inima dar sincer eu nu am ajuns sa fac inca monitorizari si habar nu am care sunt valorile normale ... asteapta sa intre fetele mai experimentate si care au trecut prin ce treci tu ca sigur ele te pot ajuta cu un raspuns

Mergi la inceput