Aspirante optimiste > 20 (356)
Raspunsuri - Pagina 13
oana_cnt spune:
Buna, fetelor.
Azi nici cafea nu imi mai trebuie... Sunt tare,tare necajita si nu stiu in ce directie sa o iau.
Nu ii inteleg pe dr. astia, atunci cand se contrazic si ne lasa in ceata.
Rallu, iti tin pumnii. Si eu merg vineri sa imi dea verdictul, daca din multitudinea de foliculi pe care ii am au crescut unii suficient. Deja ma simt aiurea ca sunt coincidentele astea intre noi. Eu voiam sa ne aducem noroc una alteia...
Sunt cu moralul la pamant. Nici nu stiu cum sa mai scriu pe un forum cu atatea optimiste dragute ca voi...
Oana,
, atunci cand va vrea Doamne-Doamne!
TOATE VIN LA TIMPUL LOR...
http://tt.lilypie.com/KMmXp3.png
titi143 spune:
Vrancioaia dupa cum vad esti din Oradea, eu acolo am facut facultatea. Cum mai este pe acolo, nu am mai fost de 3 ani, de cand am terminat?
Eu am facut mai multe analize care mi le-a dat doctorul dar doar dupa 1 an in care nu am ramas insarcinata. Pana atunci nu a vrut sa imi dea sa fac vreo analiza. mie mi-a dat: FSH, LH, Estrogen, Estadiol, Progesteron, Prolactina, Testosteron, DEHA-S, TSH, T3, T4 si la sotiorul spermograma.
Sunt scumpe dar nu foarte scumpe.

si eu vreau bebe!
titi143 spune:
Adiutza poate nu ai ratat luna asta. Sar putea totusi sa ai mai incolo ovulatie, daca nu gandestete ca vine luna viitoare.

Oana incearca sa nu mai fi asa necajita ca nu iti face tie bine acest lucru. Las ca la toata lumea ii vine randul, si pentru tine ca ai avut de suferit o sa vina un bebe frumos, destept, si sanatos. 

si eu vreau bebe!
Vrancioaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui titi143 Vrancioaia dupa cum vad esti din Oradea, eu acolo am facut facultatea. Cum mai este pe acolo, nu am mai fost de 3 ani, de cand am terminat? Eu am facut mai multe analize care mi le-a dat doctorul dar doar dupa 1 an in care nu am ramas insarcinata. Pana atunci nu a vrut sa imi dea sa fac vreo analiza. mie mi-a dat: FSH, LH, Estrogen, Estadiol, Progesteron, Prolactina, Testosteron, DEHA-S, TSH, T3, T4 si la sotiorul spermograma. Sunt scumpe dar nu foarte scumpe. ![]() ![]() si eu vreau bebe! |
Multzam pentru lista cu analize...Eu vreau sa le fac oricum, macar sa stiu una si buna.
...Iar Oradea...se dezvolta, cam incet..dar mere. Se deschid multe supermarketuri, bani sa ai numa'. Cladirile vechi din centrul le-au mai renovat.
..Nici eu nu sunt de mult timp aici...din 2004, de cand mi-am intalnit printisorul si-am ramas impreuna, in Oradea

http://tt.lilypie.com/UCDJp3.png
titi143 spune:
Si eu mai am doar cateva analize de facut. Pentru ca sunt analize care le faci intr-o anumita perioada a Cm si alte analize pe care le faci in late perioada. Nici pa mine nu ma intereseaza cat costa , atata timp cat aflu ce este cu mine, ca de ovulat ovulez (doar dupa stimulare ovariana)dar tot nu se prinde nimic. Sotul nu este cu probleme, cel putin asa reiese din analize.
si eu vreau bebe!
oana_cnt spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui titi143 Oana incearca sa nu mai fi asa necajita ca nu iti face tie bine acest lucru. Las ca la toata lumea ii vine randul, si pentru tine ca ai avut de suferit o sa vina un bebe frumos, destept, si sanatos. ![]() ![]() si eu vreau bebe! |
Multumesc mult pentru ca ma incurajezi, Titi. Sper sa ne fie tuturor rasplatita intr-o zi toata perioada asta groaznica in care ne luptam si nici nu stim exact cu ce.
Noi ne-am hotarat sa luam o pauza dupa luna asta, pentru ca e totul prea stresant. Mi-e dor sa nu ma gandesc decat la noi doi si singura mea problema sa fie cum sa stau cat mai mult cu sotiorul meu, asa cum era pe vremea cand eram prieteni doar. Mi-e dor sa duc o viata linistita si sunt obosita de tot ce mi se intampla.
Oana,
, atunci cand va vrea Doamne-Doamne!TOATE VIN LA TIMPUL LOR...
http://tt.lilypie.com/KMmXp3.png
ioanara23 spune:
FETELOR IA VENITI VOI INCOACE LA O POOPACEALA DE GRAVIDOASA!

vrancioaio de udne stii tu ca nu esti gravi, hm? io habar nu am avut ca am ramas, nu am avut nici un simptom diferit de cele de CM...
ioana
23+
Doamne Iisuse Hristoase, Miluieste-ne pe noi pacatosii!
puiutza mica
alinutza23 spune:
Neata fetelor!
Stiu ca nu am mai intrat de mult si n-as vrea sa fiti suparate pe mine.
Am un motiv intemeiat: o buna prietena de-a mea a avut un accident vascular si este la terapie intensiva de doua luni.
M-am simtit datoare totusi sa intru si sa va spun ca azi dimineata am vazut dublu! Exact cand ma asteptam mai putin s-a intamplat!
O sa fac si o pozica pt. ca trebuie sa va impartasesc si voua acest lucru minunat!
Va pup pe toate si va astept cu cate doua liniute!

http://tt.lilypie.com/A9Cxp3.png
GOD is a DJ
ioanara23 spune:
felicitari alinsha, sarcina usoara! ai grija de tine, menajeaza-te, papa sanatos si bucura-te de fiecare clipa din aceasta minune!

ioana
23+
Doamne Iisuse Hristoase, Miluieste-ne pe noi pacatosii!
puiutza mica
adiutza spune:
titi,
esti o dragutza si iti multumesc pentru sustinerea moralului, dar am avut ceva simptome de ovulatie cam pe joi-vineri, iar noi am prestat abia luni...
testele de ovulatie nu le-am mai facut, dar luna trecuta ovulatia a fost in Z16 (am facut teste), am prestat chiar atunci si tot nu s-a intamplat nimic...
in fine, mergem mai departe si cu putin noroc la anul ne plimbam cu prichindeii
http://tt.lilypie.com/Myczp3.png
Don't walk in front of me, I may not follow... Don't walk behind me, I may not lead... Walk just besides me and let's be friends...