Aspirante optimiste > 20 (356)
Raspunsuri - Pagina 10
oanaiacovita spune:
Raluca,

asa da surpriza...
Nu te-am mai vazut de mult pe mess...poate reushim sa ne intersectam si vorbim...
Moni, extractul de zmeura de care ti-am zis este homeopat si nu are efecte adverse...poti incerca linistita...eu cred ca si de la el am scapat asa repede de chist...ia-ti o sticluta, incearca o perioada si poate functioneaza si la tine...
Apropo si eu sunt FAN mers cu avionul...
Oana
Viata mea...o continua LUPTA!
Beatrice1982 spune:
carmen uita-te la pozele mele acolo e un test de ovulatie si au zis fetele ca ala e pozitiv, dar poate fi si mai accentuata a doua linie, daca e pala inseamna ca e negativ.....................
spor la teste......................
interesant sanda ladosi...............doamne ajut-o!
POZELE MELE
http://s278.photobucket.com/albums/kk109/Beatrice1982/
CarmenAlbu spune:
Bea la mine e la fel de groasa ca prima doar ca e mai roza, asta inseamna ca voi ovula dar mai tarziu, nu?
Sunt deabia in ziua 9 din 30-31 asa ca eu cred ca l-am facut mult prea devreme!
Oricum peste 3 zile ma duc si la o monitorizare sa vad valorile exacte fara stimulare, ca am auzit multe cazuri care s-au reglat dupa stimulare cu closti, partea buna e ca nu am facut chisturi!
Monik nu-i nimic am vrut sa ma usurez si eu de stresul acumulat motiv pentru care am detaliat asa de mult ce nu imi place!
jasmine30 spune:
Fetele eu am luat pana azi dimineata Eritromicina pt ca am fost racita. Oare de cand pot sa reiau incercarile pt bebe ?In seara asta oare o fi bine ?
Sau e prea devreme?
Voi ce stiti?
doula spune:
Buna fetelor
Am trecut doar ca sa
. Am avut o zi lungaaaaa si grea si de abia astept sa fac un dus si sa fug in pat.
Voi sunteti bine?
Noapte buna deocamdata, poate vin dupa dus
www.fertilityfriend.com/ticker/20fbed/ttc.png" target="_blank"> luna asta vii la mama
amber_onyx spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui oanaiacovita Raluca, ![]() ![]() asa da surpriza...![]() Nu te-am mai vazut de mult pe mess...poate reushim sa ne intersectam si vorbim... ![]() Moni, extractul de zmeura de care ti-am zis este homeopat si nu are efecte adverse...poti incerca linistita...eu cred ca si de la el am scapat asa repede de chist...ia-ti o sticluta, incearca o perioada si poate functioneaza si la tine... ![]() Apropo si eu sunt FAN mers cu avionul... ![]() Oana ![]() Viata mea...o continua LUPTA! |
Da Moni, asa e, si eu m-am documentat in legatura cu mladitza de zmeur, penrtu ca pe langa faptul ca te ajuta in tratarea chisturilor, iti regleaza si ciclul.eu astept cu nerabdare sa vad cand vine luna asta, ca e prima luna fara antibebe.Daca nu vine la 28 de zile, o sa ma apuc sa iau si eu.
Oana, te las pe tine sa mergi in locul meu luna viitoare....ca tre sa zbor vreo 20 de ore

http://tt.lilypie.com/rCfRp3.png
viitoare
de
,deocamdata visand la statutul de
buburuza1979 spune:
am venit sa va citesc ca mi-am luat o pauza mica de la pus atlas pe pereti ![]()
![]()
![]()
hahahaaa cred ca mi-am gresit meseria 

m-am uitat la poza ta Bea si vreau sa va spun ca punct de reper ca testul meu de ovulatie facut azi arata cam la fel ca cel a lui Bea acum dupa ce s-a uscat ... in jumatatea de ora in care se facea citirea cum scrie pe prospect (intre 10 si 30 min) cand inca era ud liniuta de test era un pic mai rosie decat acum.
offf ...sper sa am ovulatie zilele astea ca deja mi se pare cam tarziu...
si ca senzatii ... o slaba greata si sete f mare de 2 zile ... nu stiu ce e cu setea ca pana acum nu muream de sete decat cand mancam sarat ceea ce nu e cazul acum. de cand ma stiu am baut putine lichide ca pur si simplu nu imi era sete ... dar de 2 zile as trai numai cu apa ...
CarmenAlbu spune:
Of ce de complicatii, pe cutia mea sunt scrise mai putin de 2 fraze, dar cred ca o voi ruga maine pe Bea, sa ma ajute cu traducerea! Buburuza daca avem nevoie de ajutor deci sa apelam cu incredere![]()
Cand termini?
Ai pregatit si camera lui bb?
Beatrice1982 spune:
scrie carmen sa te ajut...........
POZELE MELE
http://s278.photobucket.com/albums/kk109/Beatrice1982/
CarmenAlbu spune:
Koszi Bea!![]()
Az erdemeny 5 percen beluljelentkezik de 10 percen tul mar nem ertekelheto
Valamely pozitiv erdemenytol szamitott 24-48 ora kozott kovetekezik be az ovulacio azaz az optimalis fogamzasi ido!
Bea nu am accente pe laptop, sper sa intelegi fara, imi pare rau!
Multumesc frumos