Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (29)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

muuuuu....la ora 4!!!
cu lapte cald. Ma doare in gat .

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Salut!!
Tot in zona suntem si noi numai (ca de obicei) nu apuc sa scriu.

Miss P multumim pentru strigare- sper ca in noaptea asta a dormit Daviducul mai bine. Cred ca s-au vorbit bebeii astia... Sabina mea( cea nesperat de cuminte)de ceva vreme nu mai doarme decat maxim 30 de minute legate.. , nu plange dar nici nu doarme, nu pare sa o doara nimic, suge dar nu mereu (deci nu e de foame) uffff I want my baby back!!!!

Lorich parca tu erai cu canalele lacrimale infundate. Si noi am avut problema asta si de cateva saptamani s-a rezolvat.Tebuie facut masaj asa in P cum explica si Cleo. Si nu te grabi cu interventia. Noua ne spusesera la medic sa asteptam pana la 9 luni chiar 1 an.

Simona si Laurita multa sanatate tatalui vostru, sa treaca cu bine peste operatie.

Cami - mami de de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Neata.
Cami, ce sa le facem?? Deja au crescut, dorm mai putin. Nici Matei nu mai doarme cum dormea odata..hehe, ce vremuri erau..Acum ca si al Andreei, dc nu e leganat...s-a terminat cu linistea..
Lorich, am uitat sa-ti spun, si al meu mai doarme pe picioare, dar mie-mi place, n-o vad ca pe o povara...Eu am vrut sa-l invat asa c amai dorm si eu cu el, sau citesc linisttita, el e leganat...Problema e ca nu vrea mereu pe picioare, prefera la san..
Andreeap, ce mai face Sara?? Eu nu cred ca e vreo reactie de la vreun medicament..
Putina apa ai incercat?? Zic si eu. Lui MAtei ii mai era sete uneori, inainte sa incep diversificarea, deci era pe san..si uneori imi plingea de sete..
Nicole, da, seamana baietii, sunt diferiti si totusi seamana. Uite aici David si Matei la aceeasi virsta aproape. Mi-a placut ca-s imbracati cu aceeasi bluza, altfel, poate le gaseam si expresii ale chipului mai apropiate. Dar dc deschizi ambele ferestre deodata, ai sa vezi asemanarea

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

'neata!
Aseara intr-un final s-a potolit..da' inainte urla de m-am speriat.o lua somnul la mine in brate de obosita si se trezea urland...apoi a facut putin KK si era verde.am pompat Infacol,Debridat..nu reuseam sa o asez pe pat ca urla,nu voia la san....
pana la urma a luat-o somnul langa mine sugand.toata noaptea i-am auzit burtica cum bolborosea..ce naiba sa fie?colici la 4 lunic|?aia care nu i-a avut la 1 luna?sau......eu de cateva zile am niste dureri de stomac cumplite.ma doare exact in partea de sub stern;nu e continua,din cand in cand ma ia cate o durere de-mi taie respiratia..si tot nu-mi fac timp sa merg la medic.si ma gandeam sa nu fie de la asta...sau cum spunea Inais,de la unul di medicamente.desi la pranz cand i-am dat,a dormit bine,nu a zis nimic pana aseara.
in schimb cred ca incep sa-si faca efectul,ca nu prea mai are mucisori..acum sa vad ce-mi convine:muci sau dureri de burta...
mai vb

BOTEZ SARA
POZE NOI NOUTZE
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea, SARA(16.06.2008) si MARIUCA(7.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Uite ca, daca am fost certata, ma straduiesc sa apar in fiecare zi...
Andreeap - eu zic ca e vorba de dureri de burtica, am patit identic cu Tudor, chiar in prima zi de concediu cind ajunsesem la turci. Bine, la mine a durat ceva timp pina mi-am dat seama de ce urla asa, de parca-l sfisiai...dr. mi-a aratat o tehnica - sa ii presez genunchii pe burtica si sa ii tin asa (cind i-a facut ea, i se invinetisera picioarele de m-am speriat mai rau...) pina se linisteste - i-am facut si intr-un tirziu a facut o mingiuta de kk si apoi a adormit copilul - dar nu iti spun ca a dormit suspinind cel putin in primele 3 ore...
Simona - l-am vazut pe Mateiash - vai de cit a crescut!!!! Si vad ca deja sta in fundulet? Cel putin in pozele alea din scaunul de masa. Si ai dreptate, seamana mult cu David - se si deosebesc, matei parca are fata un pic mai ovala, david o are mai rotunda, dar seamana tare! La fel si ai mei - seamana, doar ca Tudor e ceva mai blond si cu si mai mult par decit Stefan... Multa sanatate tatalui tau!

Intrucit eu nu am mai dat pe aici de multisor, nu prea stiu cum mai stati cu mesele - cele care ati inceput diversificarea, cam cum si ce maninca puiutii vostri?

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

leeloo, ai dreptate, david era mai rotunjor la fatza si okii erai mai rotunzi..
Mateias papa acum dimineata la 10 fructe simple fara brinzica sau cereale si la 14.00 supa de legume, fara carnita sau ou deocamdata. Dupa 6 luni introducem carnita si brinzica..Si in rest san...Azi i-am pus si 2 bulete de spanac congelat in supita..o fi ok??

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

Mergi la inceput

Andreea, nu cred ca re vreo legatura durerea ta de stomac. Totusi fugutza la dr..nu sta asa..Ma bucur ca Sara e mai bine. Eu tot nu cred ca nelinistea ei are legatura cu medicamentele, pt ca nu ii dai antibiotic, prospanul e ok, david l-a luat de multe ori si fara probleme.. Nu vad ce sa-i faca rau..

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Eu stiu ca spanacul e ok. Dr. mi-a spus ca dupa introducerea radacinoaselor sa incep sa adaug cite o leguma pe saptamina si frunze verzi: salata, spanac, samd.
Tudor deocamdata maninca pe la 11 suc de fructe si ceva piure de fructe. Azi vreau sa-i introduc si banana - deocamdata i-am dat doar mere, portocale si suc de morcov. Tie dr. ti-a spus sa-i dai si suc si piure? Sincera sa fiu, la Stefan nu am facut asa - i-am dat suc de fructe doar la inceput, apoi l-am ingrosat pina a ajuns sa manince piure. Dar dr. lui Tudor imi spune ca sucul trebuie sa ramina in continuare si dupa el trebuie sa manince piureul de fructe la care mai pot adauga in viitor biscuiti sau cereale dar nu brinzica. Brinzica cica trebuie sa fie pentru masa de la ora 6...

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Deschid acum capitol nou, just a second.

Ia, poftiti la capitolul 30

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput