Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (105)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Tot cautam chestia asta, cand vorbeam apropo de soti si cat de mult de ajuta ...si mai era ceva asemanator in forma de banc.

Simo mami de Matei
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

...super tare,deja l-am trimis la cateva prietene...si prieteni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

msfhbo, bine ai venit. Nu m-a suparat punctul tau de vedere, ma asteptam sa apara si asa ceva, dar abia acum am ajuns acasa. N-am zis ca e vina celor din invatamant, cu voi n-am nimic, ci cu guvernantii care promit mariri de salariu fara sa aiba banii, si apoi cand se gandesc de unde sa-i ia imi pun mie ca firma impozite mai mari. Si mai am cu sindicatele celelalte care au vazut ca se poate si au sarit iar cu pretentii. Nu cu cei din educatie am eu ce am, ci cu cei care freaca menta toata ziulica, dar vor bani mai multi.
Sigur ca nu strica un ban in plus, dar cred ca o sa fie doar in valoare absoluta, adica n-o sa cumperi mai mult cu banii astia noi pe care ii primesti in plus.
Stiu prea bine cum e sa traiesti dintr-un salariu de mizerie, am facut asta destul timp dar nu intru in detalii.

Luna, corect, cine nu-si poate tine firma sa o inchida, ok, dar e normal ca statul sa-mi impuna mie un salariu minim pentru angajat? Adica intai imi impune sa am angajat, omul e de acord sa lucreze pentru o suma, dar statul zice sa-i dau mult mai mult decat atat. Si asta pentru impozitele care se platesc odata cu salariile. Cu asta nu ma impac eu.
Si nu ma mai impac cu ideea "e firma, deci are bani si trebuie sa plateasca". Pai firma are bani fiindca cineva munceste pentru ei, ca daca as freca menta si nu mi-as lati fundul pe scaun 15 ore pe zi, atunci nici firma n-ar avea bani.

Adevarat, mi-am exprimat off-ul, dar daca cineva vrea sa detaliem, sunt de acord sa continuam aici sau in particular.

Arhdy, da, Cipru, buna si frumoasa idee .

Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Am uitat sa-ti zic Mychy ca ti-am vazut viitorul cap de familie cu telecomanda in mana la tv asa cum ii sta bine orcarui barbat. E belea baiatul tau.

Oana bine ai revenit. Treaba cu pensatu' si mai stiu eu ce...ehe maica te inteleg. Eu promit ca maine ma aranjez.
Nu imi caut inca de munca ca nu am hotarat ce vreau. Venitul meu nu era vital (bine nu era nici de nimic ci tocmai bun) insa ne descurcam fara el, era mai mult o iesire a mea si un avantaj la economii. Insa nu o sa ne afecteze enorm lipsa lui asa ca inca ma mai gandesc daca sa-mi caut altceva part time (insa cam greu ceva serios, doar prin magazine si nu prea imi vine) sau sa ma apuc serios de treaba sa cresc si sa fac cariera aia mareata. Insa aseara discutam cu sotul si am ajuns amandoi la concluzia ca momentan Lissy e prea mica sa o las pt program intreg si atat timp cat ne permitem mai vedem. Oricum daca apare ceva ok ma duc.

Carla in mai toate tarile exista minim de plata chiar si aici e minim 5,75/ora. Este tocmai pt prevenirea abuzurilor. Nu afirm ca abuzezi tu insa da mi se pare normal sa fie un venit minim.

Noi aspiram bine mucii seara ca mi-e frica de bronsite sau mai stiu eu ce. Si o sa radeti dar Lis isi pune pompita singura la nas si ma lasa sa-i aspir.

O sa incerc sa mai pun poze cand am timp.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fianna spune:

Intrebare petru fetele de peste ocean care au calatorit mai recent.

Cum a fost drumul? Cum s-au simtit copii? Au avut de suferit din cauza de jetlag? Ce a fost mai greu, catre Romania sau dinspre Romania?

merci mult

Sabina, bine ai venit!

Eu am fost ieri la doctor, tarata de mama ca vai are copilul febra(38) si poate fi ceva grav. Evident ca nu ne-a lamurit si eram sigura ca merg degeaba, ca poate sa fie de la dinti sau un usor guturai. Mai era si sala de asteptare plina de copii care tuseau si acum tuseste si al meu. Ma mai duc vineri pentru ifanrix si ma asteapta si pt priorix! Cand i-am zis ca nu sunt sigura daca sa-l fac sau nu a sarit si doctorul si asisteta ca nu se poate, ca e obligatoriu, ca e unul nou, nu e ala de care stiu eu. Mor cand stie altul mai bine ca mine ce stiu eu!

fianna cu printisorul Matei

http://www.blurb.com/bookstore/detail/295731

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Si iata ca dupa ce nemernicii de profesori cu pretentiile lor au ridicat euro la 4...si-au votat "alesii" achizitionarea unor aparate AC noi cu purificator de aer impotriva migrenelor ....nu e minunat?????

Simo mami de Matei
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fianna spune:

Aaaaaaaaaaaaa msfhbo te-am botezat!
cica-i de bine ce sa zic si eu acum

fianna cu printisorul Matei

http://www.blurb.com/bookstore/detail/295731

Mergi la inceput

Mai fetelor www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_page=2" target="_blank">aici puteti vedea ceva pozici cu noi de prin vara pana acum. Faza e ca mi-a reparat site-ul oarecum prietenul nostru, insa nu a terminat , pot incarca poze insa cand dati click pe ele nu apar mari. Insa in partea dreapta scrie full size asta in cazul in care le vreti mai mari. In fine va descurcati voi.

Ah si unele poze sunt facute cu tel pentru ca ala il am mereu cu mine la nevoie.

Mergi la inceput

Am uitat sa zic sunt in ultimul album ala numit Adelise prin balti adica www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=4736" target="_blank">aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Luna frumosi foc copilasii tai. Imi place poza cu Cosmin unde suteaza la poarta si in topul preferintelor mele e 126 cu Lissy prin balti. Celelalte poze le mai vazusem.

Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe

Mergi la inceput