Gravidute & Mamici de IASI(66)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Alina, mama de Darius bun venit la noi. Mai povesteste de tine?

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Michelle, da. Victor nu a vazut bibe pana acum. Nu stiu sigur daca am procedat bine sau nu. La inceput am zis sa nu se intarce din cauza asta 9cunosc cazuri de bblusi care cand au dat de biberon nu au mai vrut san), apoi cand am ajuns la apa (asta dupa ce am diverisifcat) a baut din canita cu pai. Sau cana normala. Ceai nu ii dau din principiu, pentru ca nu prea ii vad sensul. Pentru mine ceai inseamna musai un lichid indulcit si...nu imi surade. Apa plata bea. (sigur, acum ca scriu asta ma intreb daca sunt eu cam zanga sa vreau ca un copil sa accepte asa, dintr-o data doua chestii noi - bibe si lapte - si sa renunte la ceva f drag; am sa mai meditez)

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Alina mamica lui Darius Gabriel bun venit! Te asteptam cu povesti despre voi!
Mihamora, Danielle, Nonna va multumesc pentru gandurile bune!
Fetele cu bebe 2 cat de diferita a fost a doua sarcina de prima- mai grea, mai usoara?! Dar nasterea (care a nascut natural)?! Astept parerile voastre!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si 8+
Concediu la mare 2008

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

Pai...
sunt o mamica tanara,am 24 de ani,am un strunf de 2 luni si un pic ( 29/07/2008). Despre sarcina... am avut o sarcina usoara, fara prea multe greturi, am lucrat pina in ultima zi. Despre strunf... pot sa spun ca e cel mai frumos lucru care mi sa putut intampla ...( a venit in luna de miere").Altceva ... nu mai stiu... daca aveti intrebari
O intamplare de cand sunt mamica... si care ma cam speriat... puiutul meu a racit(a facut rosu in gat),fara febra dar cu o tuse seaca si cu nasucul infundat...si mai grav la inceput, cand noi eram la ora de gangureala sa inecat cu saliva si sa inrosit tot la fata si parca nu mai respira si l-am luat in brate si l-am batut pe spate ( cei dretp un pic mai tare decat atunci cand termina de papat)si si-a revenit Dupa aceea... am pus mana pe telefon si am sunat doctorul... mi-a zis ca se mai intampla si ca am procedat bine si mi-a dat medicamentul pt el. Dar ce a fost dupa aia ma terminat fizic si phihic... 3 nopti nedormite(stat de paza)sa nu i se mai intample ceva puiului.... Dar acum e bine

Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

salutare!!!

multumim tuturor pentru urari!suntem acasa de 1 saptamana si ceva dar au venit afurisitii de colici si ne chinuim tare, plus ca bebe incurca ziua cu noaptea si sta treaza toata noapteaasa ca va dati seama ca suntem zombie amandoidar fff fericiti!!!

sunt in urma cu cititul si nici nu stiu daca o sa recuperez vreodata , dar o sa pun poze cu bebe ca sa nu fiti suparate pe mine

http://good-times.webshots.com/album/567619647hivrUT

pupici si multa sanatate puiutilor!!!

ps : daria pana ies eu cu bobocelul meu in parc mai este mult dar sper totusi pe la vara sa ne vedem

Mamica de bobocel David-Mihai(24.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Nushulica pupam bobocelul cel frumos! Ai facut cezariana? Refacere frabnica si sa-i treaca colicii!

Concediu la mare 2008

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Nuhsa felicitari!!!!! David e un copil minunat!

Simo mami de Matei
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelle005 spune:

NUSHULICA e tare scump David

daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007

Mergi la inceput

multumim de complimente!!!

da, ceza am facut cu rahi-epidurala, ceza din cauza de bebe capos care nu s-a intors cu caputzul in jos si rahi din cauza ca m-a luat pe nepregatite mi s-a rupt apa seara la 10 si mancasem cat o vacutza in seara aia

a fost ok ca l-am vazut/auzit din prima clipa de viata dar la mine recuperarea a fost mai nasoala din cauza anesteziei in coloana am mers stramb o saptamana si m-a durut f tare spatele,operatia nici n-am simtit-o pe langa durerea de coloana

dar au trecut toate ma misc f bine si daca mai trec si colicii cred ca mai traiesc o viata

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alynta27

Nushulica pupam bobocelul cel frumos! Ai facut cezariana? Refacere frabnica si sa-i treaca colicii!

Concediu la mare 2008

David
Cum a aparut Printul!

vaiii acum am vazut ca esti gravidutza !!!! FELICITARI!!! auu ce emotii mai iau mi-e dor de burtoiu'meu! sarcina usoara si bebe sanatos sa va dea Dzeu!

Mergi la inceput