FIV in Austria cap ( 6)-Germania cap (5)
Raspunsuri - Pagina 21
sunshine4ever spune:
Buna diminata ! Aparu' si eu !
Pisix productie buna, Doamne ajuta sa fei si mai bine. Cu siguranta vei veni cu bebici la purtator.
Fireyes Doamne ajuta la punctie.Deja te vad si pe tien graviduta. Ce frumos.
Parca imi da aripi povestiel voastre depsre austrieci si tot ceea ce se intimpla acolo. Abia astept anul viitor.
Elenada la inceput ziceau fetele ca parca in Franta emai ieftin ca la austrieci pt ca au tva mai mic. Eu anul trecut (si spre dezamagirea mea acu' de implinesc un an de la esec) in ungaria am dar vreo 50000 si un pic de ft pe un gonal pen de 450 ui.Cam in jur de 700 ron. Acu nu stiu cum e in tara.
pe toate
in asteptarea unui ingeras
sunshine4ever spune:
Aaa Elenada poate pare mai scump acuma din cauza ca a urcat euro foarte tare, si plus transport.
in asteptarea unui ingeras
Moniland spune:
Pisix, stai tare bine cu foliculii. Tin pumnii ca sa aiba fiecare ovocit de calitate. Abia acum am vazut mesajul tau si aseara am scris farmacistului daca exista o alta posibilitate de trimis pachetul sa ajunga mai repede. Sa vedem ce gaseste.
Toate medicamentele inclusiv prednisolul si utrogestanul ma costa 967,30 euro si le iau pe toate de acolo.
Poate la mine e mai ieftin si pt ca nu e f. mare doza de stimulare. (3 zile 150 UI si restul de 100 UI, adica un total de 1200 UI puregon, pt ultimele 5 zile am si menopur 75 UI).
Pisix nu stiu schema ta de tratament si probabil nu m-am exprimat cum trebuie din moment ce ai tras concluzia ca avem acelasi tratament. Scuze.
Fireyes, tin pumnii pentru maine. Orcium facand FIV-ul in Austria ai siguranta ca vei obtine mult mai mult decat in Romania. Cel putin in capul meu asa e. Sigur gasesc toate ovocitele din foliculi si am incredere in mediile lor spre deosebire de cele din Romania.
Eu cred ca aici e diferenta: mediile de cultura, stiinta si tehnologia. De fapt sunt cele mai importante.
Elenada, preturile sunt undeva pe acolo cel putin la cartusul de puregon de 300 UI in Fr. 128,82 euro si in Romania 467,06 ron.
Moniland spune:
A, si probabil ca gonalul e mai ieftin in Romania ca aici e diferenta mare intre pretul gonalului si cel al puregonului, aproape jumate.
elenada spune:
Da eu ma refer la gonal care e 75 ron fiola de 75ui in romania. puregonul e scump si probabil ca e ceva mai ieftin in afara.
Eu am 12 fiole de gonal de 75ui asa ca e ok nu ma ajunge mult.
elena***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
bombonique spune:
Bravo Pisix! sa te intorci graviduta!
Fireyes iti tin pumnii!
Moni, streseaza-l un pic pe mr Billmann sa-ti trimita mai repede medicamentele (cu altceva decat cu posta romana-din Austria mi le-au trimis cu ceva posta rapida si a durat 48 ore, dar a costat 90 euro in plus!)(am avut pergoveris, care nu se gasea in Franta atunci) oricum nu mai conteaza acum!
A propos! daca aveti cumva fraxiparina, cumparati-va din Ro. Mie mi se terminase in Austria, si m-a costat 50 euro cutia, iar in Ro cutia este 50 ron!
Bafta maxima tuturor!
Bq 12+
Arina21 spune:
'neata fetili!
Si mie mi se pare foarte mult cat dati voi pe tratament. Eu am 2 Gonal de 75 si un Menopur de 75 si ma costa in jur de 22 milioane! Pt 9 zile, e adevarat.
Pisix, excelent raspuns. Exact asa am avut si eu la primul FIV si mi-au facut transfer cu 2 blastocisti. Sper sa fie si de data asta la fel. Noi plecam in Viena sambata, pacat ca nu suntem in acelasi oras, ne mai tineam de urat!
Elenada, si eu tot cu Silviu Predoi am facut histero. MIe mi-a placut tare mult de el si daca o da Dumnezeu sa raman gravi acum, la el ma duc sa nasc. Despre igiena, eu am facut dus normal si atat. Nu vaginal. Si epilat total. Si nu am mancat nimic. Asteptam rezultat beton!!
Fireyes, mie dr. Stohmer mi-a facut ET-ul la Polisano. Pare un tip volubil. Ma bucur ca n-a mai vazut niciun polip si ca ti-a redat optimismul. Iti doresc embrioni sanatosi si lipiciosi!
Magduta10, te-ai hotarat ce la clinica mergi pana la urma?
Ioanatugs, merci. Pana la urma am gasit la Sibiu. Am scapat de-un stress.
Va pup
Arina
elenada spune:
Ei si uite asa incheiem un capitol si deschidem unul nou AICI
elena***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!