FIV in Austria cap ( 6)-Germania cap (5)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Arina nu stiu nr de telefon de la Giulesti dar daca intrebi la subiectul de FIV sigur fetele de acolo stiu.
Nu ma sunat nimeni pana acum de la Medlife dar astept in continuare.
E posibil sa merg la sotia lui Dr Predoi.
Astept

elena***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arina21 spune:

Elenada, daca nu te-au sunat de la Medlife, suna-i tu, ca stii cum e cu telefoanele. Si pe mine uitasera sa-mi spuna cand m-au programat pt histeroscopie.

Arina

Mergi la inceput

Gata pe 17 oct fac histeroscopie
yuppi
Au zis ca o sa ma sune de la spital sa imi zica cu ce trebuie sa a prezint
Arina sunt ceva indicatii speciale inainte de a face o histeroscopie?

elena***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arina21 spune:

Bravo Elenada! Eu stiu doar ca nu trebuie sa mananci. Cu cine o faci? La Medlife, nu?

Arina

Mergi la inceput

Arina Mi-au zis ca o fac cu doctorul Predoi. Cred ca o fac cu el.
Ceva chestii speciale legat de ingiena intima ca sa zic asa sunt?
Evitarea contactului sexual spalari intravaginale cred ca trebuie respectate nu?
Nu e ca atunci cand te duci la PAP si nu trebuie sa speli inauntru nu?
Intreb si eu ca prostu.
M-am dus eu o data pe cand eram eu tanara sa imi ia o lama la gineco si nu a avut din ce ca asa m-am spalat de nu a mai ramas nimic
Acum pot sa ma spal de tot nu?
Ce pot si eu sa intreb
Ma minunez singura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Am primit raspuns de la farmacia din Franta. De fapt un deviz cu un total de 967,30 euro la medicamente + 24 euro transportul.

De curiozitate, pe voi cat v-a costat medicatia?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Arina21 la Sensi Blue din piata Dorobanti gasesti Gonal_F, sau comanzi la orice sucursala Sensi Blue si i-ti aduce in cateva zile.
Moniland pe mine tratamentul trecut m-a costat fix. 1000 EURO (am avut Gonal+Menopur)

Si soarele va zambi de dragul tau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

Moni – eu fac cu totul alt tratament decat tine, de ce ai spus ca avem la fel ?
Stai linistita cu hiperstimularea, iti cer in Z6 eco si nu merg mai departe pana nu vad exact cum stai.
ATENTIE: coletul din Franta pleaca cu DHL Packet care a fost cumparat de o companie nemteasca, care in Romania lucreaza cu … Posta Romana. Roaga sa-ti trimita cu alt transportator !!! Aaa, si nu are sens sa-ti comanzi de acolo si utrogestan sau aspririna, nu ?
Eu am dat 1067 EUR + transport.
lilianaFi – acum sunt super-super ok, gata cu zbuciumul, acum sunt linistita si optimsta, am facut azi eco de Z 6 si am 17 foliculi grasunei si endometru relative ok (=7,2). Asa ca vineri plec in Austria sa raman gravida
Dar tu ce faci ?
Fireyes – nu uita ca pana la urma iti trebuiesc numai doua bune, asa ca nu te stresa, poti sa ai si unul dar daca ala produce … asta-I tot ce conteaza. Iti tin pumnii ! (ma gandeam ca poate ne intalnim in Austria si nici nu stim una de alta #61514; )
Elenada – deci asa cum am scris merge bine, adica eu sunt multumita de foliculasii mei
Auzi, iti recomand sa te duci la un medic de care sa ai habar, ca si la Medlife mai sunt medici incepatori (daca intelegi ce vreau sa spun)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

Pisix,n-ar fi exclus sa ne ciocnim si sa nu avem habar...

am fost azi la intalnirea cu strohmer, m-am mai binedispus, desi situatia e tot pe acolo. mi-a zis ca e o discrepanta f mare intre cum a reactionat un ovar (ala operatu') si celalalt care s-a comportat practic in grafic... ma rog, nu seasteapta sa culeaga calitaturi de pe ala prapaditu', e cam neincrezator in varianta ca ne ramane ceva de congelat... si cu toate astea, a reusit sa ma binedispuna
ah si apropo de polip, n-a vazut nimic si mi-a si zis ca nu prea ai cum sa ratezi un polip la eco... era multmumit de endometru,desi nu mi-a zis cat e... zicea ca spera ca o sa fiu si eu ca romancele pe care le stie el, care produc niste embrionasi f reusiti deci fetelor, suntem campioane si nici nu stiam:)
punctia a ramas miercuri, in seara asta am facut pregnylul... incep sa am emotii...

O sa mai intreb si eu de gravibinon pe aici...

still counting...

Mergi la inceput

Neata gagici
Pisix felicitari pt foliculasi sa iasa din toti ovocite bune si sa se transforme in niste embrionasi reusiti care sa stea apoi 9 luni la tine in burtica si sa devina niste copii reusiti.
Eu am auzit ca este ok doctorul Silviu Predoi ca are experienta e si el in comisia de fiv de la med life asa ca nu imi fac griji.
Fireyes iti tin pumnii pt maine si sa fii optimista si sa crezi in sansa ta si sa te intorci neaparat graviduta.
Ce mult dati voi pe medicamente mi se pare foarte mult.
Mie si rusine sa va zic cat ma costa pe mine.
Oricum sunteti sigure ca in Franta sunt preturi mai mici ca la noi?
Mie la Gonal mi s-au parut mult mai mari im Franta si in Ungaria decat la noi.
Voi stiti mai bine
Pup dulce fetelor

Mergi la inceput