FIV in Austria cap ( 6)-Germania cap (5)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

Elenada – hmmm, apropo de faptul ca nu ai asteptari (nici pozitive nici negative) : eu de fiecare data visam scenarii de aflare a rezultatului : ba ma vedeam tipand de bucurie, ba plangand in hohote… Asa ca ma apuca un sentiment de vinovatie si incercam cu evlavie sa-mi imaginez si un scenariu negativ.
Aoleu nu mai fa galerie ca ma apuca emotiile …
Ioanatugs – doamne fereste, asta mi se pare cel mai trist lucru posibil … imi pare asa rau ...dar ma bucur ca acum ai reinceput sa-ti faci planuri. Oricum, trebuie sa te anime gandul ca …poti ramane. Sarcini oprite in evolutie stii ca din pacate se intampla.
Liliana- cum tu esti cu infertilitatea feminine, eu sunt cu cea masculine; e vorba de biopsie testiculara, singurul mod in care pot obtine spermatozoizi de la sotul meu (azoospermie).
Eu am un protocol f complicat: incep cu Gonal si Solupred, apoi adaug Ctrotide si schimb Gonal cu Pergoveris, apoi fraxiparin/ Proluton, aspirina, utrogestan, Deca, utrogestan
cipcirip - multumesc frumos pt filmulet, e asa dragut si explicit si imi place sa urmaresc ce se intampla in corpul meu in timp ce fac FIV

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

Fetelorm-ati incitat si pe mine la HSC si nu poci sa mai fac caci pe 16.10 incep inhibarea. Acum sunt la ovulatie (daca o fi ceva...)Mie pana acum nu mi-a cerut nimeni histero, ma rog am facut acum 3 ani o HSG si apoi laparo. Oare la laparo nu se vizioneaza si uterul? Bine, la mine oricum in 3 ani s-ar fi putu t intampla orice - vezi Fireyescare a patit de toate de la o luna la alta. Ma rog, acum ma resemnez si merg asa mai departe...Ma mir totusi ca nu mi s-a spus nici in al 12 ceas de HSC.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Pisix asa e, e trist, cu atat mai trist cu cat noi ne chinuim atat de mult sa obtinem "pretioasa sarcina" si cand credem ca am ajuns acolo unde ne-am dorit, primim un pumn direct in fata si ne intoarcem de unde am plecat. Ba chiar mai rau, pentru ca acum m-am dereglat rau si am un FSH cat casa, dupa cele doua stimulari de anul acesta. Dar nu ma las, trebuie sa fie si bine intr-o buna zi!!
Kitta doar la histeroscopie i-ti vede uterul si poti s-o faci pina in z20 inclusiv, asa spunea dr. Ion Ionut. Mai nou se face laparoscopie + histeroscopie, adica doua intr-una si vede tot cu ocazia asta. Dar in cazul celor care fac FIV nu au nevoie de asa ceva, o histeroscopie de diagnostic, fara anestezie e floare la ureche. Multa bafta daca te-ai decis s-o faci!

Si soarele va zambi de dragul tau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karinuta spune:

buna fetelor!Am citit ce ati scris despre HSC .Am si eu o intrebare.Si mie mi-a zis dr.Ana Fischelmaier ca ar trebui sa fac HSC.In orasul meu nu se face , oare s-ar putea face la ei?Daca incep inhibarea este OK sa o fac? Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristal1995 spune:

Ioana, crezi tu ca e floare la ureche . Eu, dupa 2 fiv-uri si un Et cu congelati, i-am cerut lui Dracea histeroscopie, ca nu facusem si, fara anestezie, nu a foat chip sa-mi introduca acea camera in uter!!! Si cu niste dureri groaznice si dupa aceasta tentativa (ca oricum nu a reusit), am sangerat 10 zile! Dar, la ultima laparo mi-a facut Anca Gherasie si histeroscopia, ca tot eram ansteziata total.
Nu stiu de ce am reactionat asa urat, eu sunt rezistenta la durere in general, am 2 HSG si 3 punctii cu anestezie locala la Giulesti (de fiecare data am avut in jur de 15-20 de foliculi si am rezistat la punctie), deci...nu stiu ce sa spun. Fiecare suporta durerea altfel. Ea mi-a explicat ca nu a reusit sa-mi deschida colul
Ideea este, fetelor, daca puteti face cu anestezie locala, de ce nu?!
Va pupic pe toate...
PS: Kitta, mai ai atat de putin, ca te invidiez!

Aly-"Inca mai sper..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Cristal1995 i-mi pare rau ca ai trecut prin asa ceva, dar sa stii ca nu la toate fetele e la fel. Eu am facut histeroscopie de diagnostic, deci fara anestezie si nu pot sa spun ca m-a durut si nici nu am sangerat dupa, decat f. putin. Insa la mine histeroscopia a devenit operatorie, pentru ca aveam un polip de 2 mm pe canalul cervical si o sinechie tot cervicala, in urma unui chiuretaj facut cu multi ani in urma. Insa tot fara anestezie si nu am simtit decat ca umbla acolo si era acea jena, n-o pot numi durere. Dar cine cere in mod expres cu anestezie i se face asa. Insa am vrut sa spun ca aceasta interventie e floare la ureche, pe langa ce suferim noi cele care facem FIV.

Si soarele va zambi de dragul tau

Mergi la inceput

Kitta - la laparo vezi uterul pe exterior, ovare, trompe iar la histero se vede pe interior, adica acolo unde se face implantarea
Hai ca m-am lamurit si eu de curand si incep sa dau pe-afara
Ioanatugs - din pacate asta e intr-adevar una din cele mai triste experiente posibile. Sincer as prefera n nereusite decat asta... Dar DD stie ce ne rezerva soarta fiecaruia
cristal - heeei, tu ce faci ???!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arina21 spune:

'neata fetele!
LucaLuca, iti doresc sa-ti iasa analizele bine si sa ai parte de mult noroc la urmatorul FIV. Cu toate ca il faci in Franta, sa mai treci pe la noi sa ne tii lacurent.
Elenada, unde ti-ai facut programare pt histeroscopie?
Pisix, da' ce tratament interesant ai! Ma intrebai de eco. Eu am facut eco in Valcea inainte de a incepe stimularea si mi-au zis neaparat sa le spun rezultatul, ca daca e vreun chist, nu se mai incepe stimularea sau ma rog, se schimba tratamentul. Dar a fost bine si mi-au dat verde. Iar in timpul stimularii, m-au chemat la ei la monitorizare din z8 de stimulare si stau pana la ET.
Liliana, eu am protocolul lung, inhibare incepand cu z21 cu Suprefact 0.5 iar apoi stimulare cu Gonal150+Menopur75. La noi nu e nicio problema, eu sunt OK, sotul spermograma beton. Am mai ramas o data gravida cu sotul dar acu' vreo 14 ani. Deci probabil ca ne incadram la infertilitate inexplicabila. Eu am facut primul FIV la Sibiu, Polisano, cu 2 blastocisti, dar nu a reusit. Medicul roman, din lipsa de experienta nu a reusit sa faca transferul si probabil de aici esecul. Eu vreau sa cred ca asta a fost motivul si ca de data asta o sa fie bine. Doamen Ajuta pe toata lumea!
Cipcirip, multumim pt filmulet.

Fetelor, am o dilema, poate ma ajutati, please! De maine incep stimularea si am Gonal125+Menopur75 care cica se amesteca. Imi spuneti si mie cum, va rog? Pare tampitica intrebarea, dar Gonalul si Menopurul au dizolvanti diferiti si mi-e sa nu interfereze. O sa pun intrebarea si la FIV, poate a mai facut cineva schema asta.

Va las acum, ma duc sa fac un picut de traba si revin

Arina

Mergi la inceput

Arina - cu acelasi disolvant (unul dintre ele) le dizolvi pe amandoua.
De ex., iei dizolvantul X, il amesteci cu Gonal, il tragi in siringa si apoi bagi in pulberea de menopur.
Apoi tragi tot continutul si te injectezi

Succes

Plec si eu putin la

O zi minunata tuturor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Scrieti fetelor, nu gluma....

Arina eu am orinentez spre clinika KinderWunsch Wels. Dar la mien va fi numai la anu.
Pisix ma demoralizeaza z1 intr-adevar, dar incet incet devine obisnuinta. Si de la sf lunii cred ca va fi si indiferenta, ca sotu a decis sa ia 3 luni de ziel consecutiv tratam. natural si daca vede vre-o inbunatatire il va continua daca nu Nu. Si daca pian in trei ani m-a ascultat si a facut numai ce am zis eu , de data asta e decis, sa nu mai dea nici atita ban pe apa simbetei. Si cu asta cred ca am sa pun si eu punct , pina la anu daca vom apuca sa facem fiv, si aici ma refer la partea financiara.
Cip esti o draguta ca te gindesti la mine.

Va pup pe toate si va doresc muult succes, nu va insir ca nu vreau sa omit pe cineva.

in asteptarea unui ingeras

Mergi la inceput