Mamici anti-stress ianuarie-februarie 2009 (63)
Raspunsuri - Pagina 4
flowerbee spune:
Cristi, daca nu ti-a spus inseamna ca erau in regula. Deci nu iti face griji.
Eu sunt panicoasa din fire si m-a potidit plansul imediat. Dr a fost dragut, deci totcmai avusese o problema, si m-a linistit. De asemenea, eu eram panicata ca am secretie prea abundenta si el mi-a zis ca e normal, s-a uitat, dar mi-a facut hatarul si mi-a recoltat si o cultura de col. Trebuie sa ma linistesc nitel, ca deja exagerez.
Sa dea Domnul ca bebeii nostri sa fie bine si sanatosi!
Bee23+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png
CADIA spune:
Da, Bee, cum sa nu, in 10 minute plec si va povestesc la intoarcere. Cred ca pe la 13-14.
Sa-l intreb ceva anume pe dr. Pop????
22+cu CLARA
adica pe la ora 15-16, vroiam sa spun
flowerbee spune:
Cadia, doar daca vine vorba de IR-uri. Si iti doresc sa nu vina vorba, ca totul sa fie ok la tine.
Pupici si sa vii cu vesti extraordinare.
Bee23+
Doamne ajuta-ne sa avem copii sanatosi!
Iris2002 spune:
Buna fetele,
Noi am fost la gine azi, totul e bine, bebe mic creste bine, placenta e in spate si arata bine, lichid suficient, inima bate bine bine... (dar asta stim noi ca ascultam in fiecare seara). Urmatoarea programare trebuia sa fie peste 3 saptamini dar mi-au gasit loc doar peste 4 saptamini si 3 zile! Asta pentru ca vreau acelasi doctor. Pe 19 oktombrie vom merge insa la echo 3d-4d... am vazut si acum strumfuletul, dar cam repede, sta de-a curmezisul dar e timp sa se intoarca. Tensiunea mea 8 cu 5.
Edinutza, ma bucur ca esti bine si mai dai si tu un semn de viata.
Justme, cred ca ai (avut) un carcel foarte puternic. Eu inca nu am insa la sarcina cu Francesca aveam, mai ales spre sfarsit. Cand simti ca incepe trebuie sa iti intinzi piciorul si sa apesi tare, daca il ai pe sotior alaturi sa apese el tare cu palma pe talpa ta. Apoi masaj. Daca nu ma insel e semn de lipsa de magneziu(sau altceva?).
Billy, avea dreptate Mihaela, invatam mereu de la copii. Important e sa avem ochii si urechile si mai ales mintea pregatite.
Cadia si Yashi, ma bucur de vesti bune dupa intalnirile cu bebeii(fetitele?) voastre.
Flowerbee, nu te stresa, cum stai cu tensiunea? Fetita e bine, de acum oricum se merge mai des, nu-i asa? La 3 saptamini si de la 3- saptamini la 2, de la 36 in fiecare saptamina.
Va pup si o zi frumoasa
Selene_Bunny spune:
Cam tarziu, dar...
Tutorial pentru crearea / editarea unei semnaturi
1. Va conectati cu ID-ul de utilizator si cu parola pe care le aveti.
2. In partea stanga, in josul paginii, deasupra reclamei cu Pampers wipes, aveti patru optiuni. Prima este Profil personal. Faceti clic pe Profil personal.
3. Veti ajunge pe o pagina cu mai multe optiuni, scrise cu alb pe fond albastru. A doua optiune este Editeaza profil. Faceti clic pe Editeaza profil.
4. Vi se va cere sa reintroduceti parola. Faceti acest lucru si apasati pe butonul Trimite.
5. Veti ajunge la profilul personal, unde vi se va cere sa raspundeti la cateva intrebari.
6. Pentru semnatura, derulati in josul paginii, pana la Optiuni profil + / -.
7. Faceti clic pe semnul +. Veti vedea caseta dedicata semnaturii, de unde puteti compune / edita semnatura.
8. Pentru pictograma cu graviduta, scrieti gravi intre paranteze patrate. Pentru carucior roz, scrieti fetita intre paranteze patrate. Pentru carucior bleu, scrieti baietel intre paranteze patrate. Pentru o semnatura colorata, scrieti, in engleza, culoarea dorita la inceputul semnaturii, intre paranteze patrate, si apoi la sfarsitul semnaturii, tot intre paranteze patrate, dar precedata se semnul / (adica end). La fel pentru bold, italic, underline, strikethrough.
Daca doriti sa vizualizati semnatura inainte de a o trimite, apasati butonul Vizualizeaza semnatura. Se va deschide o pagina noua, unde puteti vizualiza semnatura voastra.
9. La sfarsit, apasati butonul Trimite datele.
cu Daria Nandini
AMR 12 saptamani
Daria: "posedata de bine" (persana)
Nandini: "cea care se bucura de fericire" (hindusa)
Sa stai cuminte in burtica, sa te faci mare, c-apoi cuceresti tu lumea!
Selene_Bunny spune:
Tutorial pentru activarea / dezactivarea mesajelor private
1. Va conectati cu ID-ul de utilizator si cu parola pe care le aveti.
2. In partea stanga, in josul paginii, deasupra reclamei cu Pampers wipes, aveti patru optiuni. A treia este Mesaje private. Faceti clic pe Mesaje private.
3. Pagina Mesaje private are mai multe optiuni, in limba engleza, ultima este Options (Setari mesaje private).
4. Vi se va deschide pagina de unde puteti gestiona mesajele private.
5. La sfarsit, apasati butonul Trimite modificarile.
cu Daria Nandini
AMR 12 saptamani
Naty spune:
Buna!
Facem si noi prezenta.
Eu sunt OK, mi-a trecut raceala. Sambata am fost la nunta si am stat pana la 4 dimineata, iar bebelushei i-a placut, a facut tumbe non-stop.
Voi v-ati gandit cat sa dati la nastere? Eu habar nu am.
Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 25+ cu
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
Selene_Bunny spune:
Fetelor, am inceput sa primesc si eu sfaturi... De la soacra...
1. Nu trebuia sa cumparam nimic pentru bebe, ca nu se cumpara nimic inainte... Am zis, dar daca nasc prematur, cine imi cumpara mie tot ce-mi trebuie? Raspuns: eu, cine... Mda... Chiar, stie cineva de unde e superstitia asta, cu necumparatul? Eu am zis ca, odata ce am depasit 28 de saptamani si copilul e viabil, pot incepe sa cumpar...
2. Copilul se unge la fund cu ulei fiert, nu cu pudra sau alte creme...
3. Sa-i cumpar copilului scutece de finet si sa-i fierb toate albiturile. Am zis, pas, pe eticheta scrie 40 de grade, fierbere inseamna 100 de grade... Si am mai zis, am spalat destul caca la fratele meu (chiar am spalat, vanite intregi), la Daria iau Pampers... Mirare la soacra mea, pai exista Pampers de nou-nascuti? Si cum sunt aia?
4. Cand il spal, trebuie sa-l bag in vanita invelit intr-u prosop si sa-i dezgolesc doar cate o parte a corpului, asa se spala, cu prosop pe el...
5. Cand o scot din spital, cu ce-o imbrac? Pai, i-am luat doua salopetici pufoase de afara, zic eu... Soacra nu se prinde, cum e aia? Zice, dar paturica? O invelesti numai in paturica?
Fetelor, si voi simtiti cum creste presiunea interioara la sfaturi si aveti tendinta sa-l repeziti pe sfatuitor, sau numai eu?
Nu vreau sa fiu rea, ma inteleg bine cu soacra, ieri ne-a facut de mancare, dar mereu ii spun ca lumea a evoluat, ca acum sunt atatea si atatea, nu stai sa te mai chinui cu spalat, frecat, fiert...
A, ma imbia cu branza si smantana de la tarani, am zis pas, de frica de Listeria, a zis ca de unde stiu eu de atatea bacterii, ca pe vremea ei, nu se ferea lumea de produse de la oameni...
cu Daria Nandini
AMR 12 saptamani
IRINA.C spune:
fetelor....de ieri ma simt rau am varsat aseara si ieri diminin si azi dimin.. dureri de stomac(epigastralgii), greata , oboseala, stare proasta.Am tratat toata saptamana un baietel ruda a mea care s-a dovedit a avea infectie digestiva cu rotavirus.Mamica lui a luat infectia si a stat la perfuzii si ea.Mie imi era fff frica sa nu iau , dupa simptomatologie Nu e rotavirus Dar imi e rau...imi e ciuda , vreau sa-mi treaca, imi e greata, ma doare stomacu...offff am luat aseara metoclopramid si no-spa dar pt stomac nu prea am ce sa iau.Am mancat branzica de casa paine prajita , ceai acuma ...dar m-am saturat vreau sa fie bine, imi e teama pt Grumetzel al meu din buurtica.Nu stiu de ce naiba mi s-a intamplat si oricum vreau sa -mi treaca, nu vreau sa ajung la spital
[http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Irina&year=2009&month=1&day=21&babycount=1"] bb mic24+
flowerbee spune:
Selene, ca sa nu te certi cu ea, las-o sa vorbeasca si tu fa tot ca tine, ca tu esti mamica si tu hotarasti cum iti vei creste puiul.
Referitor la hainute si alte chestii, eu zic ca putem cumpara. E greu sa dai toti banii deodata, mai bine sa iei din timp. Noi luam abia din noiembrie, dar din motive financiare si nu de alta natura.
Nu te enerva.
Bee23+
Doamne ajuta-ne sa avem copii sanatosi!