Ai nostri, ca brazii! ian-feb05 (65)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kita spune:

N-am mai inmtrat de mult timp caci ma cam lupt cu contractiile; maine intru in 9 luni... si imi doresc sa ma chinui si sa stea cat mai mult timp in burtica..
Liviana tin regimul , caci nu am alta posibilitate, glicemia o tin in frau cam la un 145-160, dar se observa de la o saptamana la alta caci cu acelasi regim, (fara dulciuri) la aceaasi cantitate si aceleasi mancaruri ca a devenit din ce in ce mai puturosica placenta mea, caci produce putina insulina;
Oricum saptamana asta as putea spune ca am boierit caci l-am dus pe Andrei la gradi, si am fost linistita pana seara pe la un 17.30;

Kitacu fulgulet +32-33s si Andrei (10.02.2005)

Mergi la inceput

aaa..si am mai citit din urma, asa ca eu va spun ca am primit alocatia de 40RON in octombrie pt sept, dar cu o intarziere de vreo 8-10 zile calendaristice;

Kitacu fulgulet +32-33s si Andrei (10.02.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Kita, multa bafta, mai ai putin. Parca vad ca de craciun il tii pe bebe in brate.
Cu alocatia pe sept am reusit sa aflu ca va fi virata in decembrie, nu insa si din ce motive....

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Oct-Nov 08
NE JUCAM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kris spune:

Va imbratisem pe toate!

AM INTRAT PUTIN SA UREZ " " TUTUROR CELOR CARE POARTA NUMELE ARHANGHELILOR "MIHAIL SI GAVRIL".

SI

albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

La Multi Ani sarbatoritilor de azi:
Cristina Mihaela (Ixxi)
Dragos Mihai (Lali)
Mihai (amo2004)
Mihai Cristian (Bdana)
Iustin Gabriel (Gabi.i)
Gabriel (Catiflo)

Multa sanatate si fericire!

Le asteptam pe mamicile lor sa mai scrie despre braduleti.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Oct-Nov 08
NE JUCAM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kris spune:

Bianca e bine, ii place f mult la gradi.

Are si un prieten, face fitze la imbracat.. o mai curteaza si alti, dar ea il place cel mai mult pe Ciprian.
Zilele trecute mi-a repetat : " mami dar de cate ori sa-ti spun ca lui Ciprian nu-i plac rochitele din blug?"
Adoram fustitele scurte, pantofii cu putin toc, si parul cat mai mult desfacut! ..ce sa va zic imi ca-mi vine rau!

In rest e activa la gradi, face 3 optionale: dans, desen ( deoarece 3/4 din clasa s-au inscris la acest curs) si engleza. Se joaca si ea cu copii, nu mai sta retrasa, face si nebunii, ..dar daca mergem intr-un grup cu copii necunoscuti, nu mai devine sociabila, sta retrasa, plange .... Nu stiu care este cauza?!?!

Ixxi, ii doresc piersicutei tale multa sanatate!

Simona si Coraly, felicitari pt bb nr. 2! Sa aveti sarcini usoare!

Kitei, ii doresc sanatate si sarcina usoara in continuare!

Si eu pana saptamana trecuta, asteptam bb 2, dar nu a fost sa fie! Sarcina s-a oprit din evolutie, .ca si primele 3 dinaintea Biancai, intre 7 si 9 saptamani.

Voi face o dozare cu anticorpi antifosfolipidici ( poate ma ajuta cineva), si vom vedea ce vom face pe viitor..

Va pup pe toate si voi incerca sa va scriu mai des.

PS: si noi vrem la petrecerea de Craciun, si poate in acelasi loc, ca anul trecut!

albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00

Mergi la inceput

Kris eu iti recomand sa iti faci de fapt toate testele de coagulare; din cate am citit eu sindromul antifosfolipidic (acel SAFL) este unul dobandit (eu le am pe cele de baza la care se aduaga si asta, deh tichia de tort); iti dau PM cu nr meu de telefon daca vrei sa ma suni, si poti sa citesti si subiectul deschis de Cafera - trombofilia o problema ignorata..

Problema ca sarcinile se pierd din cauza coagularii este una destul de controversata, unii doctori sunt impotriva administrarii de anticoagulante (pentru ca SAFL este un sindrom ascuns) si destul de mult dr. se multumesc sa il diagnosticheze destul de repede - inclusiv dr. hematologi, si aici daca nu se supara, poti sa vorbesti si cu Bestuza caci ea s-a confrumtat cu o astfel de diagnosticare, insa a schimbat dr, si a mers pe mana dr.tutunaru, care a vazut ca nu e cazul de anticoagulante si ai vazut ce copii frumosi are :)));

Kitacu fulgulet +36-37s si Andrei (10.02.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Buna,

Am deschis la umanitare un bazar pentru a o ajuta pe Sonia, o capsunica minunata de mai-iunie 2007.

Pentru ca Sonia trebuie sa fie in America pe 22 decembrie pentru o noua operatie avem nevoie urgenta de bani.

Cine ne poate ajuta cu o donatie sau cumparand din bazar poate intra aici.

Multumim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Citat:
citat din mesajul lui kris

Bianca e bine, ii place f mult la gradi.

Are si un prieten, face fitze la imbracat.. o mai curteaza si alti, dar ea il place cel mai mult pe Ciprian.
Zilele trecute mi-a repetat : " mami dar de cate ori sa-ti spun ca lui Ciprian nu-i plac rochitele din blug?"
Adoram fustitele scurte, pantofii cu putin toc, si parul cat mai mult desfacut! ..ce sa va zic imi ca-mi vine rau!

Pentru mine este o continua uimire cat de repede se maturizeaza fetitele fata de baieti. Ma uitam si la noi la gradi, fetitele sunt deja domnisorite, cu preferinte clare, etc. pe cand baietii par mult mai mici decat ele, sunt mai naivi.
Cel putin lui Tudor ii este indiferent cu ce il imbrac atata timp cat este curat, nici gand sa aiba el chef sa asorteze ceva, etc.

mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Ah nu, lui Rayan nu ii este indiferent cum il imbrac.
Ba mai mult, cand ies la cumparaturi, vine cu mine si imi aduce diverse incaltari care ii plac.
Eram sambata intr-un magazin, si a spus cu voce tare ce urati erau unii pantofi;) si chiar erau....

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
concerning your soul

www.muntelesfinteitreimi.ro/Octombrie%202008.htm" target="_blank">Nusfalau

traieste sanatos

Mergi la inceput