Nou stil de viata (230)
Raspunsuri - Pagina 6
carina spune:
Vic: In primul rand felicitari pentru schimbarea prefixului. E minunata senzatia - o tin minte (de 7x la 6x si apoi de la 6x la 5x). In al doilea rand, mersi de sinceritate. Esti o dulce. Nu stiu daca am mai zis sau nu, am incercat cu nuante mai deschise la par, dar arat aiurea, poate si din cauza ca e contrastul f mare cu sprancenele - sunt ca o tigancusa vopsita. Legat de constitutie, nu am ce-i face - eu la bust si inainte de a slabi aveam in jur de 80 cm. Si eu as vrea sa fiu mai proportionata, dar cum nu eu mi-am hotarat constitutia, prefer asa decat cu butuci in loc de picioare.
Cand termin cu dantura o sa ma pot reapuca de sport asa cum vreau, si iti trimit poze cu muschi .
Si ai dreptate, tre sa ma vezi in realitate, si atunci nu o sa ma mai poti uita . De aia nu a mai scris Roxa Boxa - tot cu gandul la mine sta si ofteaza. Glumesc...
Acum abia imi trag sufletul dupa vreo 7 meciuri de ping pong - asa m-au alergat baietii astia ai mei de mi-a iesit limba, dar e bine.
Va pup si ma intorc la munca ca cineva tre sa plateasca si facturile
PS: Carmen - nu mi-a revenit cheful de munca, dar daca e musai cu placere
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
Zuzilici spune:
Yeah! Si mie-mi merge netul de parca sta.
Pentru raport 88.8 kg. Yeah! Baby Yeah! sa nu uitam c-am plecat de la 94.
Vik ma bucur ca esti bine. Auzi iti trimit si eu o pozna cu mime...imi spui si mie care ar fi "must do" la mine ca eu in afara de un ruj pe buze si ala daca am timp, rar imi pun altceva. So? Ce zici? Deal or not deal?
Delidana succes azi in prima zi de scoala.
Laura eu zicsa-i trimit Dordiei un PM ca asa mai sigur vede ca-ti cauti de lucru.
Va pup pe toate. Vorbim mai tarziu.
Cuba 2008
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)
tumpi spune:
Alo, aterizeaza mama mare, aia fiind eu in pielea unei vacute.
Raport:stagnare, nu e deloc ce imi propusesem la inceputul concursului, speram macar la 61 sa ajung,sper doar sa ma tin de treaba si pana la ziua mea sa mai dau vreo 2 kg jos,desi numai la gandu ca voi fi plecata de acasa 4 zile, ma apuca toate cele.Dar cred ca am sa comand numai peste si salate si poate asa reusesc sa fac treaba.Oricum am mult de umblat ,dar sper ca cina sa nu o iau mai tarziu de ora 19 si eventual dupa sa ma pot plimba ca sa nu se depuna.
Zuzi, am facut pozele de epoca, tb sa scanez,dar nu am sa le public, asa ca daca vrei da-mi Pm cu adresa de e-mail si am sa-ti trimit.Uneori, prea multe peroane sunt curioasa si isi baga nasul pe aici sa vada care mai e viata mea(si nu ca le-ar pasa in bine),asa ca prefer ca pozele de acum in colo sa nu le mai fac publice.
Vik, felicitari pt schimbarea prefixului.
Carina, tu pui de la solduri in jos, eu pun pe burta,defapt pun relativ uniform peste tot, numai ca burtica mea nu tine cu mine si arata mai mare.LA vaza asta mi-ar trebui si mie bagheta pe care o cauta Gabriela.Bine, eu sunt si pitica si imediat se vede,si cel mai mult se observa la fata, avand-o rotunda.
Cat despre diferenta dintre nuanta parului si a sprancenelor, de ce nu o rezolvi , vopsindu-le si pe ele?Eu cand am fost cu tente mai blondine, mi-am deschis putin sprancenele,desi eu sunt satena mai deschis, sprancenele mele sunt mai inchise.
Claudia, ce ai gatit pana la urma?Acusic fug si eu sa fac de mancare ca ieri nu am aüucat si daca eu mai evit sa mananc, al meu nu ar trebui.
Larissa, nu te-am mai citit, unde ai disparut?
Caro, ai si tu grija cu problemele astea.
Meniul meu de azi:
MD:o cafea si un iaurt cu aloe vera si rodie
la sc: o alta cafea, de data asta m-am oprit la Starbuck si mi-am luat un caramel machicjiatto si un muffin cu coacaze negre
Pranz:inca nu am apucat sa mananc decat cateva masline umplute cu sardine,dar am sa bag un polonic de ciorbita de perisoare.
Seara inca nu stiu.
Merg sa ma bag in bucatarie, sper sa mai apuc sa scriu inainte sa plec,daca nu, mai apar diseara.
O zi buna va doresc.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
carina spune:
Tumpi: te rog sa nu te superi pe mine, dar vreau sa iti atrag atentia ca azi de la Starbucks ai bagat 190 de calorii din caramel macchiato - http://www.thedailyplate.com/nutrition-calories/food/starbucks/caramel-macchiato-2/
si 380 de calorii din muffin: http://www.thedailyplate.com/nutrition-calories/food/starbucks/blueberry-muffin
Totalul e 570 cal. In plus ai papat iaurtul care are si ala ceva calrii. La asta m-am referit ca e ok sa mananci seara in conditiile in care te incadrezi in limitele calorice. Dar tu, iti consumi mult din necesar dimineata si atunci, da e normal ca te ingrasi daca papi seara pentru ca treci peste limita energetica.
Asta e ca sa nu te superi pe mine.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
louisea spune:
Tumpi si la mine poze pleaseee Trimit mail pe PM
ps. lasa si tu niste spatii in mesaje ca ii cam greu sa le citesc.. nu se supi, nu? :)
Zuzi felicitari pt scadere!!! Ma bucur mult pt tine Si mai lasa si tu starea aia blue
Carina si eu zic ca si Tumpi ca poti sa-ti vopsesti sprancenele :) Dar oricum cu o nuanta-doua nu cred ca vei arata naspa chiar si cu sprancenele nevopsite.
Oricum tu esti o draguta si asa
Vik felicitationes pt schimbarea prefixului
Apropos de cele zise de tine.. Vb zilele trecute cu instructoarea de aerobic ca multe avem tendinta de a antrena numai picioarele pt ca acolo is "problemele" si ca uitam bratele si abdomenul. Daca ne-am concentra si pe restul corpului, sa dezvoltam muschii pe brate, abdomen, corpul ar arata mai armonios si n-am arata "aiurea"
Delia cand vi o data cu pozeleeeeeeeeeeeeeeee?????????????
Ai avut azi prima zi in noul semestru? Cum a fost?
Laura bafta multa la cautat.. Lasa si tu mesaje pe aici pe forum ca nu se stie de unde sare iepurele. Si sa sti ca la 40 de ani e tocmai varsta potrivita.
Ce sa mai zici la 30 fara copii, ca toti se uita ca daca te angajeaza stai un pic si tragi un plod si pleci in concediu de maternitate
Claudia merci
Ce dragut ca faci liniute cu Marc :)
Gusta bine faci. Mai astepti pana iti cauti de munca?
Mai vin..
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci
tumpi spune:
Lou, am modificat.De multe ori scriu pe fuga si dupa ce dau send ies si nu mai verific ce am scris.Merci de observatie.Verifica posta, ai e-mail.
Anda, departe de mine gandul sa ma supar, chiar ma bucur ca cineva imi atrage atentia la ceea ce bag in gura.
Nu stiu cate calorii contine,da in loc de ciorbica mi-am facut sa pap acum juma de vanata umpluta cu ceapa,usturoi,pulpa de la vanata si cous-cous,totul dat la cuptor.Bine in prealabil am calit in putin ulei de masline ceapa si vanata.
Va pupic, fug la munca.
O dupa amiaza placuta.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
liris spune:
Tzuni hai-napoi!!
eu, citind pe blogul ei, cred ca mama ei este "motivul" plecarii. Tzuni esti un om minunat indiferent de ceea ce spune dumneaei.
va salut pe toate!!
louisea spune:
Tumpi ce bestiala e poza Tare faina Sa-mi mai trimiti daca mai ai..
Spor la munca
Liris.. da am vazut si eu :((
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci
anky spune:
N-am disparut,va salut de aici de la Mystic House ,Anda nu vii si tu daca tot esti icoana topicului.
Off..mai m-am enervat pe moment la faza cu manastirea si maicutele dar pe urma m-am amuzat impreuna cu consortul.
Violeta,draga, merci ca m-ai tras de mineca ,desi nu imi amintesc sa fi fost vulgara cu tine,e drept ca si eu iau de multe ori unele lucruri prea in serios ceea ce stiu ca nu ar trebui sa o fac ,insa nu ii prima data ca faceti misto de poza mea ,s-a mai intimplat sa faceti misto de pozele mele si de asta nici nu am mai pus poze.
Acuma daca deranjeaza poza mea puteti sa o si luati din album ca nu ma supar.
Tunellaaaaaa, unde esti mai,sper ca nu ai plecat din cauza asta,vino mai inapoi.A fost o chestie de moment care de obicei nu tine mult la mine.Hai mai,doar stii ca eu te admir.
Vik,mai fac sport,imi fac doar orele, de trei ori pe saptamina.Ar trebui sa fac mai mult dar n-am cind,mai fac yoga din cind in cind acasa.
Zuzi,bravo ,ma bucur ca merge slabitul,tine-o tot asa,nu te lasa.Chiar vreau sa te vad intr-o rochie misto de sarbatori,iesi din starea de blue,ca nu ai de ce sa stai acolo.
Hai,ca merg sa fac ceva rapid de mincare ca imi vine cumnatelul la masa si pe urma o tai la sala.
O seara placuta la toate
gusta spune:
Vikinga eu am plecat anuntata si scuzata sa zic asa.
Lou nu am cum sa imi gasesc de munca din moment ce eu nu am ajutor cu Mara,dar cum merge la scoala voi incepe sa fac mai multe pentru mine pe planul asta.
Tumpi vreau si eu poze.
Eu am sa scot pozele de la nunta ca am deja cateva chestii primite care incearca sa ma supere dar nu le merge cu mine ca m-am umplut de optimist si de pofta de viata.
Asa ca fetele cu stare blue va rog veniti si cereti de la mine voie buna ca dau la toata lumea.
Marilena si Mara Augusta