Nou stil de viata (230)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Ciao fetelor dragelor!
Ce de povesti ati avut azi. Vikinga scrie ca un redactor la o revista de femei, Sabina ne-a aratat niste poze de-o sensibilitate dureroasa, iar restul fetelor,ati spus liucruri aparte despre voi, nu asa ca pe un topic de slabit dar mi-a facut placere sa va citesc astazi!

Daniela, iti dai seama ca am lasat am abandonat chiar ideea de a mai cumpara banane chips-uri sau chips-uri de banane

Larisa, crede-ma nu e mare lucru sa nu mananci cartofi prajiti. De tot atatia ani nu mananc nici eu asa ceva si nici familia mea, nici nu-i gatesc nici nu-i poftim macar, nu le mai stiu gustul nici eu si nici macar nu mi-am impus sa nu mai mananc cartofi prajiti, a venit cumva de la sine...

Azi am reusit de-am fost la cycling, a fost excelent, dar a fost o clasa usoara, de extensive intervals, dupa care am facut abdomene si apoi sauna. Am ajuns acasa lihnita de foame si am mancat niste somon si niste branza. As mai manca inca pe atata dar ma abtin...azi a fost ziua de proteine...

Va las acum, vin dimi la cafea dupa care incerc s-o zbughesc la Pilates!

Delia

Ah, am uitat sa zic ce meniu fain are Anda!! ai toata admiratia mea pentru timpul, rabdarea si preocuparea pe care le aloci pregatirii unor asemenea deliciosenii si dietetice pe deasupra!

Roxa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Buna seara!

Ieri am lipsit, dar am avut un motiv bine intemeiat: am participat la emisiunea "Happy Hour", ca invitata, impreuna cu cateva colege
Este prea mult de povestit cum am ajuns, dar pot spune ca am fost invitatele lui Catalin Maruta.

A fost superb, este prima data cand merg intr-un platou de filmare. Si in plus si la o emisiune in direct. Invitatii lui Maruta au fost: Elena Udrea (o prezenta sarmanta si in acelasi timp simpla si apropiata), Daniela Silivas (multipla campioana la gimnastica in anii 80), Morosanu si Matteo. Am facut si poze, pe care o sa incerc cat mai rapid sa le pun aici sa le puteti viziona.

Felicit si eu cu intarziere echipa castigatoare: Zuzi, Rolo si Criscosty Sa o tineti tot asa.

sabina nu ai facut nici o confuzie. Intr-adevar am povestit problema mea cu o colega. Ai dreptate, eu nu m-am enervat, o tratez in continuare la fel ca inainte, dar din pacate cuvintele au fost spuse si nu mai pot fi luate inapoi. Insa eu ma cunosc si ceea ce a spus a fost pur si simplu "rautate".

Ma retrag acum ca imi este cam somn, nu inainte de a va ura un week-end cat mai placut
Pupici tuturor fetelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

'Neata fetelor!
In primul rand multumesc fetelor care m-au incurajat cu serviciul: in al doilea rand va pup pe toate si va urez un we cat mai placut!

Alaltaieri am avut o indigestie tare nasoala; initial am crezut ca am facut enterocolita, asa mi-a fost de rau, cu varsaturi si tot tacamul; dar m-am recuperat rapid, drept dovada acum e ora 7 , sambata diminaeata iar eu nu am somn. Mi-am pierdut o bratara, foarte draga mie, m-am trezit pe la 4 cu gandul la ea, si nu am mai putut dormi!
Va las cafele, sucuri si ceai, si am sa revin cand va treziti si voi!

Mergi la inceput

Buna dimineata dragelor. Eu am baut deja un canoc de si mai vreau un mic refill dupa care ma voi deda la un mango cred sau o banana...la 10 merg la sport si cand revin acasa mai intru sa vad ce faceti voi.

Laura, daca ai visat cu bratara, poate ai sanse sa o gasesti, mai stii cum ai pierdut-o? Mi s-a mai intamplat sa gasesc inapoi lucruri pierdute in moduri frustrante, cine stie, poate ai noroc!

Va doresc o zi minunata! Aici se anunta o zi frumoasa azi, poate am noroc si eu deseara de inca o alergare...

Va

Roxa-boxa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

'Neata! savurez o cafelutza cu voi si apoi ma apuc de ale mele!!!(asta inseamna calcat)

Violeta inseamna ca ai avut o zi frumoasa! asteptam sa ne povestesti cum ai ajuns acolo! pe Tzuni a noastra n-ai intalnit-o?
Sabina foarte frumos! eu n-am stiut ce meserie ai! mult succes cu doctoratul!

ma mai hlizesc putin pe aici si apoi plec ca striga deja rufaria dupa mine!
pupici si un we placut tuturor!

Oare Khristin n-a nascut?

Mergi la inceput

hiiii!? ce-i aici? bar de negri? v-o apucat democratia? nime nimic? hmm Claudio, zi di ce te hlizeai ca io mor de plictis si de inima albastra si mai si tre sa ies sa instaleze barbatu asta al meu ceva pe pc, ca daca nu ma enerveaza de mor!

pe curand,
Roxa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

Hello girls, ce faceti??
Eu am avut o zi tare faina,a fost soare si cald, am fost cu o prietena romanca si cu copiii la locul de joaca vreo 5 ore bune, apoi la gelaterie...super! Maine iar...
Acum fi-meu trepideaza in fata televizorului, se uita la fotbal,nici 6 ani n-are si e microbist serios, stie reguli,jucatori de la nationala,viseaza fotbal si noaptea...
Barbatul mi-e in Rusia de miercuri,vine maine...
Asa ca eu stau pe net, am citit de la pagina 14 incoace,am vazut poze (zuzilici-suuuuuuper fetita in cuba, sabina-acum la 29 arati ca de 25, (sau macar ai iesit foarte copila in poza, tare dulce si draguta si ce mare s-a facut fetita ta..incredibil) , m-am pus un pic la curent asadar, dar tot n-am priceput care-i buba cu diferenta de varsta la gusta (nu te teme, ca nici la mine nu-i putin :-)si ce-i cu tzuni??? Poate sa-mi dea cineva un indiciu unde sa citesc macar?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Hallo!!!

Bantui in noapte asteptand sa il pun pe fi'miu la olita si poate vine si apa calda sa fac si eu un dus....so...sa va scriu cate ceva...

In primul rand felicit si eu cu intarziere echipa castigatoare...si sa-mi fie rusine ca nu m-am putut tine calumea de acest concurs...dar promit ca imi voi reveni.

Acum va poop ca merg sa verific apa si apoi pe Stefan...

Diana mamica de www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de Stefan-Cristian (14.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai

Mergi la inceput

Buna dimineatza! Va invit la , eu tocmai ce-o savurez pe a mea, am facut-o usor cam tare, dar e buna. Ma dor toate oasele si toti muschii de la alergaleala de aseara, a fost totusi mai rece, nemaivorbind ca-mi curg mucii, dar tot merg la fiindca dupa ma bag in sauna sa ma dreg .

Dordia, a venit apa pana la urma asta noapte? Nu pot sa cred ca in secolul asta ne mai confruntam cu asemenea probleme...la mine se mai intampla ca se reseteaza singura centrala si ma trezesc in gol in vana si "cure ape rece" si incep sa strig la cine m-o auzi sa apese pe buton... si apoi injur Ferroli cu cine l-o inventat, si pe Nastase ca nu mi-a pus Vaillant ca la mama acasa si-apoi da-i cu ieftin si bun tot inainte...

va pe curand...ai ai, dupa sport tre sa fac un tort...cu visine si mascarpone Carinutzo ma dedau si eu la ale bucatarelii
Roxa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

'Neata fetelor!
Poftiti la ceai, cafele si sucuri! Dar,ce se intampla pe aici? Slaba miscare! (oricum, eu ma plang si cand e slaba si cand scrieti prea mult)!!!
Unde e sherifa sefa sa deschida capitol nou?
Eu aseara am fost sa-l vad pe Toto Cutugno in parc aici la mine si pot sa va spun ca a fost super concertul! Imi pare rau ca Andrei a obosit si a trebuit sa plecam inainte de sfrasit!
Va pup si va doresc o duminica placuta!

Mergi la inceput