PRIETENE FARA TITLU (14)
Raspunsuri - Pagina 7
LunaNoua spune:
Salutare.
J
sa treaca. Eu cand imi fac vre-o zgaiba din asta, pun unguent Canamicina, si nu se infecteaza deloc, deloc, si trece repede.
Ana, imi pare rau de piticuta
Alt medicament nu e, decat antibiotic ?
Mie mi-au trecut bubele. Raceala, infetia .. etc.. mai tusesc un pic, dar trece si asta. Azi noapte am avut noapte productiva. Mi-am amintit ca am o comanda de niste tablouri nesatisfacuta
Si .. am facut mai multe, daca tot mi-am insirat culorile...Mi-au iesit tare mos. Azi tre sa le dau cu lac. Le-am insirat pe jos in camera unde zugravim, la uscat. Dimineata Daria a facut inspectia, si a venit rapid la mine sa imi zica: "Mami, mami, hai sa vezi ce am gasit pe jos !! "
Evident ca a trebuit sa le reaseze... ca.. deh .. nu erau bine aliniate ![]()
Pupici.
my work
marchplayer spune:
Deea tare dragalasa este Daria cum se joaca ea cu animalutele alea. Si Ioana mea are niste manifestari de-a dreptul surprinzatoare atunci cand descopera ceva nou prin casa. Aseara eram acasa la o fetita si aia scotea dintr-o geanta diverse prostioare si i le prezenta Ioanei, ea la vederea fiecarui obiect facea pe mirata, surprinsa, placut impresionata si scotea cate un Wao Foarte tare! Am ramas masca! Cred ca de la tv, sau de la copii de pe strada?!
Tati sunt mai putin rabdatori decat noi mamicile si ei au alte rationamente frate! Pe mine ma ingheata rationamentele lui Robert cateodata. Fac o paranteza aici si va povestesc, am vazut o fotografie premiata cu pulitzer in nu stiu ce an ce reprezenta un copilas din lumea a treia care statea sa moara(de foame si de boli..etc), era efectiv pe strada(desert) si niste vulturi asteptau sa-si dea duhul ca sa treaca la masa. Oribila fotografia(am citit ca fotograful a facut dealtfel o depresie si s-a si sinucis la scurt timp dupa ce a facut aceasta fotografie), am plans in ziua aia si sa mor daca-mi venea sa mai mananc ceva sau sa mai arunc vreo farama de biscuite la gunoi. Apare sotul meu si incepe: Isi merita soarta, ca li se da bani pentru medicamente si mancare si ei cumpara arme si alte cele necesare razboiului si multe altele pana la selectia naturala.
Hai ca plecasem din alta parte si uite unde ajunsei. Ideea este ca femeile sunt mai sufletiste. Tatilor li s-ar parea normal ca ai lor copii sa-i asculte fara cracnire, sa nu existe in limbajul lor NU VREAU! Ma cert si eu deseori cu Robert pe tema asta, ma enerveaza mai ales cand tipa la ea de lene sa se ridice de pe scaun. daca atunci cand o vede ca face ceva rau de s-ar ridica frumos si i-ar lua obiectul problematic din mana si i-ar explica de ce nu are voie sa faca nu stiu ce n-am mai ajunge de foarte multe ori la scandal. Ca sunt momente in care Ioanei ii poti spune de 1000 de ori sa nu faca aia ca ea parca nici nu ar auzi, asa daca mergi la ea si o intrerupi si ii mai dai si explicatii poti avea un rezultat favorabil.
daniela cu minunile ioana alexandra (05.02.2006)si rares stefan (15.07.2007)
www.dropshots.com/marchplayer" target="_blank"> filmulete
marchplayer spune:
Rares al meu zici ca-i ceasornic, la 17 fix se trezeste:)) Ila ud deja vorbind cu mamaia...
Hai ca am batut campii destul pe aici. Poate mai bag ceva pana se scoala si miorlaita de ioana. Copii vostrii sunt mai fitzosi atunci cand se scoala din somnul de pranz? Ca Ioana cam 80% din zile DA, rar nu-i nevoie s-o tin in brate si s-o pup si s-o alint. Si bineinteles ca urla daca apare rares prin preajma.
daniela cu minunile ioana alexandra (05.02.2006)si rares stefan (15.07.2007)
www.dropshots.com/marchplayer" target="_blank"> filmulete
Ingrid S spune:
Ceau fetelor!
Am fost azi la medicul de familie, deoarece am un fel de nodul sub brat, nu e ganglion, sa vedem la eco. Diana cuminte, a mancat azi foarte bine, desi e ragusita. Si eu la fel. A inceput deci boala, sper sa nu faca febra si sa scapam in 7 zile. Multumesc sotului care si-a imprastiat virusii...![]()
Daniela, o sa-ti spun ce vb cu psihologul, doar sa imi rezolve intalnirea verisoara mea. Din ce discutam cu ea, problema si modul e abordare a ei e categoric la noi.
La fel ca Ioana, nici Diana nu agreeaza jocurile cu tati, el nu e concesiv decat rareori, de unde si conflictele intre ei. Dar asa sunt barbatii...
N-am inteles niciodata de ce a procedat fotograful acela asa, putea sa faca poza aia si dupa, sa salveze copilul, nu e logic? Bine a facut ca s-a sinucis. E vinovat, vinovat cu V mare.
Deea, tare am ras eu de preferintele Darie pt cal
. Merita s-o dai la calarie mai tarziu. Eu am facut echitatie, dar putin, fiindca nu am avut voie din cauza rinichilor. Eram topita dupa cai. Normal ca remarca orice lucru aparut brusc in casa, mai ales asa de frumos cum il faci tu.
Poti sa pui poze cu tablourile, sa le vad.
Zici ca papa? Vaai, pai bucura-te, ca doar tot te plangeai ca nu prea baga mancare. Diana papa de cand am venit de la mare, dar tot nu se pune pe ea. Mai bine asa, decat sa ii interzic mancare.
Nu e normal sa planga asa de tare fata mea. Totusi, trebuie sa priceapa ca mami nu dispare peste noapte.
Jani, daca te doare si nu s-a inchis rana inca, poti sa dai cu ceva kanamicina cum spunea Deea. Sa nu se infecteze, Doamne fereste!
AnaM, vai, ce mila mi-e de Clara
. A vomitat din cauza tusei. Insanatosire grabnica ii urez! 
A mea nu mai cauta de mult in dulapuri. Nu umbla cu nimic din ce stie ca nu are voie. Are destule jucarii, sa-mi lase machiajele si rujurile in pace. Ca si asa nu am multe...![]()
Moni, incepe si Diana cu figurile sa-ti atraga atentia?
Stie ea ce stie...
Fain ca vine teatrul de papusi, o sa-i placa sigur. Ar trebui s-o mai scot si pe asta mika in lume.
Ma duc sa-mi iau rufele de jos, am de calcat o groaza.
Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo
Ingrid S spune:
Am terminat cat de cat treaba, mai ramane pe maine cate ceva.
Deea, eu vorbeam de rahitism, acolo se face radiografia pumnului. Inca nu-s in clar daca la Diana e rahitism, mai ales ca demult nu i-am mai dat Ca sau mostenire genetica (pediatra). La tine nu e problema, am vazut-o pe Daria la bustul gol, e foarte bine.
Azi mi-a spus Diana: mami, ce ai pe burta? Eu: nimic. Ea: ba da, ai bube, informeaza-te! 
Si chiar n-am nicio buba...![]()
Daniela, uite cateva sfaturi: cica sa lasam fetele cu tatii, sa le facem loc si lor in viata copiilor, de multe ori ii acaparam fara sa vrem si taticii raman pe dinafara. Eu as fi cea mai fericita sa stea cu Genu, dar nu vrea ea.
Vreau sa-i dau ceva de mancare deseara, dar nu mai am idei. Mai spuneti si voi cu ce-i hraniti la masa de seara.
Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo
LunaNoua spune:
Salutare
Ingrid, ai incercat sa pleci cate putin, putin ? Sa iesi pana la poarta, sa creada ca ai plecat si sa te intorci repede. Eventual sa ii aduci ceva ce ii place, si sa accentuezi pe momentul revenirii. Sa para ca ceva placut sa se intoarca mama. Sau sa te joci de-a plecatul la piata ... sa iesi pana in camera cealalta ... sa introduci prin joc plecarea si intoarcerea. Poate daca o sa vada ca mereu te intorci, repede si fara nici o problema, atunci o sa capete incet incet incredere.
Iar tatii ... trebuie instruiti. Silviu nu are probleme cu Daria decat atunci cand uita ca are doar 3 ani. Cand vine de la servici, obisnuit sa interactioneze cu adulti, la fel se comporta si cu Daria
. Dar il trag de maneca de fiecare data, si se prinde ca ar trebui sa se joace, nu sa imparta ordine. Insa, tot timpul imi zice ca eu stiu sa ma joc cu Daria si el nu, si ca la mine, orice e mai distractiv. Poi .. evident .. pentru ca eu ma cobor la mintea de 3 ani ... mi-e mai usor .. ca deh .. sunt femeie.. cu un singur neuron 
my work
LunaNoua spune:
Azi Daria vroia sa ma invete sa dansez. Uite asa, si cu maini.. si cu dundu .. si apoi faci asa cu maini... si sari asa .
Am intrebat-o daca vrea sa mergem la o tanti la scoala sa ne invete sa dansam. Si a zis ca prima oara ma invata ea pe mine, si "poi mergem si la tanti" ![]()
rahitism: Eu m-am saturat de tona de semnale de alarma false pe care am primit-o de la medicii de familie. De cand s-a nascut Daria, a avut fontanela mare si deschisa, si pana pe la 1 an juma tot se mai simtea. Chiar si acum se simte un pic. De n-am mai auzit la povesti cu ... "nu ii dai destul Vigantol, ii trebuie calciu... ii trebuie injectii cu calciu si cu D3, ca i se stramba coastele... etc" Vigantol i-am dat cand mi-am amintit ... mai mult asa, ca sa nu zic ca nu ii dau. Am facut tot felul de artificii, dar am reusit sa evit si injectiile
Si pe lista de alarme false: la 2 luni a trebuit sa ma duc cu ea la spital, in plina epidemie de rujeola sau ce o fi fost, tot la insistenta medicului de familie, chipurile ca are hernie. Am stat printre toti bolnavii la rand, cu copil de 2 luni, pentru .... NIMIC. Apoi .. alta tura de paranoia... m-a trimis la radiografie cu Daria, ca are soldul dislocat, si trebuie pusa in ghips !!! Asta a pus capac. Evident ca nu am fost, am rezistat tuturor gurilor disperate (tot neamul care a aflat de la doctor).. si ... saraca Daria .. ce sold dislocat si ce picioare strambe si inegale are !!!!

Concluzia: cateodata e mai bine sa fii mama denaturata ![]()
my work
monica70 spune:
Buna seara fetili,hop si io cam somnolenta,ca am adormit nitzel,sunt lesinata de oboseala ca azi nopate oare cine s-a culcat dupa ora 1,30
? Si azi baga pontaje in programul de salarii si randul 1 de prime si concedii medicale ... maine urmeaza celelalte tipuri de prime si penalizarile,brambureala la cca 100 de persoane,plus punctul forte - programul de salarii e nou,acum l-am gadilat prima oara
Ah, si cu italianca alaturi,sa nu cumva sa gresesc ceva
De fapt azi n-a apucat sa-mi stea prea mult in coaste,dar recupereaza ea maine.
Acasa dadui peste Diana toata transpirata de sarit in pat si alergat si de un husband care cica n-o "poate" scoate afara
,statea si se uita la ea in loc sa o duca cat a fost cald si soare 
Cat m-am dezechipat si eu,Diana in loc sa treaca la imbracat cum i s-a tot spus ,a scos dintr-un dulap caciuli de iarna si palaria mea de soare,si-a dat pantalonii si chilotii jos,si-a pus o caciula de iarna in cap,pe deasupra palaria mea de soare - ce-i atarna peste ochi si alerga asa in
gol intre bucatarie si dormitor si invers si radea ... Ce mai ,distractie pe batz. Am intrebat-o mergi afara cu tati ? Nu mergi? Bine,eu merg si ma culc atunci la Cristi,tu ramai cu taica-tu si am pus mana pe chei ... un-doi a fost calare pe mine la usa ca ea se imbraca! Am stat langa usa cu cheile in mana si am numarat pana la 10,daca nu termina de echipat plecam
Sa fi vazut viteza pe ea! Au luat bicicleta si sunt inca afara ... acum pe intuneric
Oricum e de groaza husbandu',mie imi vine sa ii fac papucii de 20 de ori pe zi la cum se comporta cu si in prezenta Dianei,nu mai zic nimic ca iar ma enervez
.Zilnic avem
pe tema asta si chiar nu stiu cat mai rezist 
MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date/2008" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele."
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank">
www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">
monica70 spune:
ANA cum mai e Clara? Ati intrerupt si gradi presupun,nu? Cat despre foarfeca,eu i-o dau doar cand suntem in aceeasi camera si am grija sa i-o iau cand s-a plictisit,sa nu uit de ea ... De rujuri .. ce rujuri? ale mele zac nefolosite in dulapul din baie de pe perete,deci n-are acces la ele,in schimb in fiecare dimineata se face si ea cu lipstik-ul Nivea din poseta si nu uita sa ma faca si pe mine
Eu uit,dar ea zilnic il scoate din port-fard (vorba vine port-fard ca e port ochelari,port batista si port alte cele ,numai farduri nu ...
) Iti dai seama ca de aveam ruj acolo , eram obligata sa ma las rujata de ea ![]()

MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date/2008" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele."
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank">
monica70 spune:
JANI eu cand ma tai fie si un pic,dupa ce ma spal pun miere de albina: dezinfecteaza si vindeca mai rapid ranile.
DANIELA Diana nu-i asa miorlaita la trezitul de dupa amiaza,de obicei e destul de in forma,asta cand doarme destul cca 2-3 ore.Acum cu gradi sunt si zile cand vine acasa si cere bibele cu iaurtzel si mai zace 15-30 de minute pe canapea ... e clar ca nu si-a facut somnul.Altadata e fresh ,cand e vreme faina ramane direct pe-afara pe la hinte si tobogane sau se plimba cu bicicleta . Cat despre tati care sa dea explicatii ... ce vorbesti,ei stiu da numai ordine militaresti si se infoaie de mama focului ca nu-s executate la minut de prunci,cel putin a meu si-a si gasit cui sa dea ordine rastite,ca Diana de-a naibii face fix invers! El se enerveaza,incearca sa o fortzeze,iar aia mica urla demonstrativ mai ales ca stie ca-s io in zona ![]()
,iar mie imi vine sa ma intorc la birou,zau asa!