FIV 194
Raspunsuri - Pagina 2
Delia21 spune:
Katy mama sa te auda bunul dumnezeu!
Multam mult fetelor pentru lamurire.Mi-a zis ca am estradiol de 6000,pai cred si eu,la 39 de folicului.;of,macar de-ar fi totul bine cu bebicii sa stea cumintei acolo si sa se prinda.Eu sufar de insomnie mai nou,asa ca stau in pat ,mananc si va citesc,..dar nu ma cheama napoleon
amzulica spune:
Delia - n-am auzit in viata mea de atatia embrioni de ziua a 3-a si de atatia blastocisti. Ca exemplu - mie din 8 embrioni de ziua a 3-a mi-au ramas 2 blastocisti din care unul de cat. A si celalalt B si mai era o tipa cu 16 ovocite, 14 embrioni, 3 blastocisti. Ce tratament ai avut tu si ce varsta ai?
Sa stii ca referitor la blastocisti - in general nu se prea congeleaza astia pentru ca intradevar am auzit si eu ca la decongelare nu prea rezista. Pentru congelat cei mai buni sunt cei de ziua 3-a. Aici la Giulesti, doar fetele care au cel putin 8 embrioni de ziua 3-a merg pana la blastocist. Dar oricum la ei cred ca functioneaza la greu asa cum am suspectat si eu aici - furtul de material genetic. Nu vreau sa acuz pe nimeni dar ... in ultimul an de ex. nu prea am auzit de congelare pe la Giulesti, lucru care era f. des intalnit pana acum cel putin un an. Cele care sunt interesate de embrioni "donati" de unde credeti ca iau?? Cine are atatia cat sa mai si doneze cand nimeni nu are nici pentru el suficienti.
Cami 18+
http://community.webshots.com/user/amzulica
Blanche25 spune:
Delia tinem pumnii stransi ca sa reusesti si nici sa nu fie nevoie sa umbli la embrionii congelati.
Kora esti numai buna de primit embrionasii. De data asta va fi pentru toata viata.
Mimi incep cu un pic de galerie pentru tine, ca sa vii cu un test POZITIV!!
Delia21 spune:
iepurila,felicitari pentru bebe scump ce urmeaza sa vina acus.Sa ne mai scrii macar din cand in cand si dupa ce apare puiul!Ai programat unde se va naste puiul?Va veni prin cezariana sau vrei sa incerci vaginal?Prunc sanatos,norocos ,nesingur la parinti,si care sa va bucure inimile toata viata!
Blache,scumpa,eu am nevoie de puiutii congelati caci vreau neaparat inca 3 copilasi macar,poate chiar 4.Prefer sa ma chinui un pic dar sa am casa plina de rasete,tipete,,....de oameni.Noroc si tie!!!Amzulica,am 29 de ani si am ovare polichistice si de asta reactionez anapoda la medicatia de stimulare.E si o parte buna,...cu numarul mare de embrioni rezultati,calitatea buna si ea,daca din 27 au ajuns 17 in ziua 5 de la fertilizare,doar ca ma sacaie astia pe creieri cu selectia lor.Privitor la furatul de embrioni,.....si eu fac parte dintre cele paranoice ,....dar m-as mira,nu cred ca practica asa ceva pentru ca aici si sunt clinici unde cei carora le-au ramas embrioni dupa ce au deja numarul de copii dorit(2,3 de obicei),pot dona acesti embrioni ramasi in loc sa ceara sa fie distrusi.Si chiar am intrat pe site-ul unora de acest fel si pledau foarte frumos pentru dreptul la viata a acestor puisori,plus ca parintii naturali isi faceau reclama,puneau poze cu copilasi lor sau cu ei,dau informatii despre inaltimea,trasaturile fizice si IQ-ul parintilor.Chiar am dat din intamplare si peste un site din Spania de acest fel.Deci de asta nu vad de ce ar fura ei embrioni cand sunt cu miile donati,iar parinti naturali nu cer bani sau alte cele,ci doar sa se asigure ca puiutii nu ajung la niste oameni fara teama de dumnezeu care i-ar chinui.Noroc!Mimi,asteptam o veste buna!
Ioanatugs spune:
Delia21 felicitari pentru embrionasi si sa fie lipiciosi de mami!
Ralucapaun esti pe listuta iubita! Multa bafta !
Iana_mari ma bucur ca ti-a placut de dr. Dracea. Vom fi colegute si de medic si de FIV din nou!
Nusy multa bafta maine!
Si soarele va zambi cand tu vei veni
catalina2307 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mari_lolutza Da, CATALINA, vreau eu sa vii cu vesti bune.si drum bun. mari_lolutza |
Multumesc mult.
Blanche25 spune:
Delia sa iti indeplineasca Dumnezeu dorinta de a avea multi copii sanatosi si frumosi. Pana la embrionii congelati ai grija de tine.
Iana, acum am vazut ca ai aparut. Mi.a fost dor de tine.
Catalina, incepi procedura? Pumnii stransi tare pentru tine iubita!
Iepurila nastere usoara si bebica sanatoasa!