Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(94)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

iuliacospy felicitari de vestile bune ne bucuram ca bb este maricel
alexa-rozi ne bucuram ca si tu si bb sunteti bine si in grafic...cat despre posti...ferica de voi noi am facut paianjeni
bravegirl ma bucur ca macar tu te poti bucura de un somn odihnitor...si da si la mine zici ca se rupe ceva pe acolo...m-am mai linistit
34+Dimitrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

gata burtici, acuma mere...
pusesem o dungulita in plus la codul html.

impresii de calatorie

Mergi la inceput

andreyutza scoatem pampoanele la interval asteptam apoi vestile de la echo
anes bafta maxima sa decurga bine investigatile ..probabil vb si despre nastere....
cata-miky da asa asa ca bine zici baloane care se sparg...yupii deci inca 2 pers pe langa mine cu aceleasi semne de la bb-i
34+Dimitrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

HOT SEXI MAMA !
Sanatae , sarcina usoara si bebelul papacios !

Citat:
citat din mesajul lui Maria_K

POZE BURTICA
burticile

Maria 19+

vine bb!

Pozele noastre

Mirtha 37 + Eva
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0

AMR 3 SAPTAMANI

Mergi la inceput

bebecris subscriu la cele afirmate de Mirtha...asa ceva nu este posibil....sa nu se lase intimidat...si daca nu vror sa fac nimic zau de nu le-as aduce televiziunea pe cap...pai ce fac ei discriminari..nici nu stiu cum sa o incadrez....sa vezi tu ce se calmeaza cand s-or vedea pe post.......sper sa se rezolve cumva inteleg situatia
Mirtha eu maine sau poimaine intru in posesia hartoagei de la inspectorat ...am niste emotii...
varabiuta nush unde se vad pozele eu ??? le vad pe cele de pe blog...dar ale tale?
34+Dimitrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Am aparut si noi...
Yupiii am schimbat prefixul
Ginye, wow, primul bebelus la odiseea noastra, ce emotii am.
Fetelor, azi noapte am amortit cand pe stanga, cand pe dreapta si m-au cam durut coastele, cred ca impinge bebelina cu picioarele.
De cand m-am trezit ma doare capul, de la frig
Peste o saptamana merg la nenea dr s-o vad pe bebelina, abia astept.

Ramo 30+

Puiutul meu scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wndyctygirl spune:

Beiiiiiiiiiiiiii zanex....iaca si io, si zau ca nu e miercuri asa cum am promis...sau e???? Habar nu mai am [pe ce lume traiesc...nu c-as fi stiut vreodata cu exactitate dar ma rog...
am iesit la interval caci a plecat balaurul la coasa si m-am gandit ca ma ajutati voi sa-mi smulg perul din cap caci iar am ramas singura....ah, dar imi revion io pe la 10 asa, nu va nelinistiti...
Dandushaaaaaaaaaaaaaaaa ce mi-au vazut ochisorii bulbucAAAAAAAAAAAATI....ce nine-mi pare ca ne servesti din nou, ce dor mi-a fost de tine mujer....n-am apucat sa citesc decat ultimul capitol dar incerc mai pe dupa-amiaza sa vad cand te-ai materializat din nou pe forumul forumurilor...deocamdata n-am observat decat ca te dai n stamba cu tupeu la capitolul dulciuri si io n-am voieeeeeeeeeeee...caci sunt aproape diabetica ...
ELIin puii mei tanti, ce-ai avut cu monitorul ala????? Blestemele sefilor si ale iubitilor guvernanti, s-au gandit ei ca daca maresc salariile tre sa scapati repede de bani...a propos de pleoscait...daca te-a luat alzeimerul de gravidenie, iti reamintesc io cu aplomb ca minunea vie din burta ta innoata in lichid amniotic...te-ai prins de unde pleoscaiala????asaaaaaaaaaa....da ce, credeai ca-i de la vodca de aseara de pe terasa????

Oti hai cu rezultatele tanti...te inteleg perfect amazonex, fetele se tot intalnesc si noi nimmic...da lasa ca noi ne intalnim cu minunile noastre foooooooooooarte curand...si compenseaza totul!M-a pus tutan kamon sa citesc articolul cu nume de pe DC si am luat-o razna marcant...cica ANA e nume care aduce ghinion in dragoste....pai ce puii mei, tre sa ma apuc iar de rascolit baza de date de nume?????Hai ca doar nu m-oi fi tampit intratata in ultimul timp incat sa cred in toate studiile pompoase...
Bebecris imi pare rau draga mea pentru problemutze....da' n-ai ce sa faci...si cu cat te inversunezi mai rau cu atat nu se rezolva...crede-ma ca am shtate vechi la capitolul asta!!!!!Toate se intampla pentru un motiv si repet si eu ca papagalul ce mi-a spus cea mai buna pretena a mea Julie cand ma dadeam cu capul de toti peretii intr-o situatie similara cu a ta....fiecare copil vine cu norocul lui, asa ca poate tati va capata un job mult mai bun in alta parte, ce sens are sa se stresseze cu dobitocii aia care ii fac probleme in mod constant????Oricum, va tin pumnii sa va fie bine...
Ginyewooooooooooooooooooooowww...joiiiiiiiiiiiiii????Joia asta???????????? Acum ????????????????????Yeaaaaaaaaahhhhhh...ma-imbat , clar!!!!!Tin pumnii stransi si pup dulce, o sa fie bine...ce-ti mai face barbatelul???S-a mai imbunatattit situatiunea?
Alexa-rozi nebunatica mica...m-au tentat si pe mine pozitii sexuale ciudate in week-end-ul asta mai ales ca Harap Alb al meu e superhorny si nu-l prind decat o data la doua saptamani acasa, dar mi-a fost frica sa nu grabesc copila...sa nu-i dau vreo idee ...sa nu o loveasca curiozitatea si sa vina sa vada cine sunt tembelii care o chinuie in halul asta...asa ca m-am franat...dar peste doua trei saptamani ma bag si io puternic la sex eliberator de hormoni....
MariaK ce bortica fromoasaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....bravo baby, tinem pumnii!!!!!
Restul gashtii, scuzoaiele de rigoare , dar m-a pocnit un mare somn...si tre sa mai prind vreo 2 ore ca altfel nu rezist pana la 11 in seara asta cand ajung acasa de la munculitza...incerc sa mai intru si sa mai citesc, dar nu promit nimic, cu mine nu se stie niciodata....

34+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Vrabiuta, ai o domnisoara superba! Si pozele cu burtica mi-au placut fff mult.

==========
Corina 31+ Arianna Maria
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

bebecris eu zic sa mearga la ITM inspectoratul teritorial de munca sa explice situatia pt ca din cate observ eu asta este un fel de conflict la locul demunca....nu e posibil sa te impinga de la spate..in ce temei solicita ei demisia sotului...fiti tari luptati..nu va lasati calcati de altii in picioare mai ales acuma cand aveti cel mai mult nevoie de bani...parerea mea daca sunt prea karatista e de la hormoni ....a si sa vb cu seful al mare sa ii explice cam ce cadouri de despartire i-ar face daca incearca sa ii desfac contractul de munca...sa vezi cum isi schimba titudinea...
sti ce mai poate sa fac sa bage medical vreo 60 de zile...rezolvati cu niste banuti pe la un doc ceva..si apoi sa isi bage el concediu de paternitate vor fi obligati sa nu ii desfinteze locul de munca s-au sa il dea afar...ma mai gandesc sa vad ce mai gasesc
uite ce zice in lege
Art. 79. - (1) Prin demisie se în#355;elege actul unilateral de voin#355;#259; a salariatului care, printr-o
notificare scris#259;, comunic#259; angajatorului încetarea contractului individual de munc#259;, dup#259; împlinirea unui
termen de preaviz. ..pai aici nu vad nici un act de vointa unilaterala
34+Dimitrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Anes

Wndyctygirl Al meu husband e mult mai bine. In ultimele 2 sapt chiar m-am simtit f rasfatata de el. Psihologul l-a ajutat foarte mult.

ginye 37+ Stefan

Bebitza
Asa a inceput totul

Bebe sapt5 Bebe sapt9 Bebe sapt12 Bebe sapt22

Nepotelu'
Poze

AMR DOAR CATEVA ZILE

Mergi la inceput