crese ok in cluj

crese ok in cluj | Autor: Gabriela77

Link direct la acest mesaj

De ceva vreme caut o cresa pt fetita mea de 1 an. Intentionez sa o inscriu de la 1 an jumate. Initial am cautat doar crese private, avand mule prejudecati fata de cele de stat. Dupa ce am vizitat insa si 2 crese de stat, mi-am mai schimbat optica. Erau si acestea dragute, modernizate.Imi doresc pentru fetita mea un loc dragut, curat, unde sa se simta bine, in siguranta si sa fie ingrijita corespunzator. Mi-ar fi foarte utile experientele si informatiile voastre referitoare la aceste subiect.

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Vad ca nimeni nu zice nimik...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Zic eu, Gabi, renunta la cresa si cauta o bona ok pt. Sara. E prematur sa o dai la cresa, mai ales ca puteti sustine material o bona. Nu cred in gradinitele miracol despre care se vb. pe topicul de Cluj cu copii asa mici. Ei inca au nevoie de mediul lor, de programul lor, de intimitatea si confortul de acasa. Te rog renunta la idee. la fete.

Ripley, mami de Ana(10.11.2005) si Iris(10.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Multumesc de sfat, Delia!

M-am gandit, sincer, si la solutia aceasta. O sa imi inving si prejudecatile legate de o bona necunoscuta si o sa incerc si varianta asta. In final, sper sa gasesc cea mai buna formula pt Sara. Deocamdata, mai stau eu cu ea.

Mergi la inceput