Copilasi din 2002 (51)
Raspunsuri - Pagina 4
cristina22 spune:
Nico, cum e Matei cu mucisorii?? Ii dai ceva?
Carmen, veniti la noi, in Oradea??
Cristina, nu mi se pare indicat sa se ridice de la joaca si sa mearga sa mai ia cate un fruct/leguma. Cat ar fi ele de sanatoase.
Copiii trebuie sa taie frunctele, singuri?? Cu cutit obisnuit??
Sanzi, si mie mi-ar placea sa fie numai vara!! Ce viata!!
Nicole, pupam baietoiul destept!
Devoska, ce de nationalitati!!
Un we frumos sa aveti!
cristina si Andrei(am 5 ani!!!)
Nicoleta spune:
Matei e cu muci multi... insa atat (deocamdata si sa ramana doar asta pana...luni, si luni, gata!). il dau cu spray cu apae mare si Batista Babelusului.
Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)
Cristina_C spune:
Multa sanatate lui Matei!Poate ii curge nasul si atat, apoi trece raceala. Of, mucisorii astia, ce ne-am mai luptat si noi cu ei cand inca nu-si putea sufla singur nasul! Si n-aveam nici barista bebelusului, ne chinuiam cu o pompita. Nicoleta, sper ca te lasa sa i-i scoti, ca Robert asa mai plangea si se impotrivea... Sunt prea mici si se sperie.
Cristina, doar pe cei mari, de 5 si 6 ani ii pune sa taie si cred ca le da cutit-cutit, uite ca nu m-am gandit - sper sa nu fie prea ascutit. Robert taie si acasa dar sub supravegherea mea.
Azi am vazut un Beagle si ne-am inchipuit cum o sa fie cand o sa avem si noi unul.
cristina22 spune:
Nico-pupam nascul mucios.Sa treaca iute!
Cristina-eu i-am atras atentia, tot timpul, cu privire la cutite, ca sunt periculoase. Cel putin ale mele de acasa sunt fff ascutite.Asta pentru ca taica-meu ma viziteaza des, iar ascutitul cutitelor e o placere de al lui. Andrei taie, dar cu cutitul de masa, cel cu zimti.
Duminica frumoasa! Eu ma pregatesc de teatru.Sper sa vrea si copilu'!
cristina si Andrei(am 5 ani!!!)
Nicoleta spune:
Multumim de urarile de sanatate, Matei e tot mucos, ma lasa acum sa ii scot mucii cu Batista Bebelusului, dar nu mai vrea cu pompita! Curios! Si mucii sunt parca mai putini, dar se aduna in somn si il deranjeaza... sambata noaptea a fost naspa... dar azi parca mai ok, nu tuseste decat rar (2-3 ori pe zi), cand se ineaca si el cu cate un muc, este vioi, suge ok, sper sa nu se agraveze, mai stau in casa cat e nevoie, sa nu "il intoarca"... Of, bebelusii astia are nu-si sufla nasul :).
Cristina, ati fost la teatru?
Gabbriela spune:
mai fetelor ce s-a lungit piticu meu de am ramas masca.. am intrat la haien de toamna si am incercat sa pun pe el o pereche de blugi care ii erau maricei anul trecut, acuma ii sunt scurti bine de tot, si nu mai are nimic sa ii fie bun in dulap, numai d evara... of of of si cu economia asta de 2 lei acuma trebe sa ma duc si sa cumpar hainute ...
Poze cu el nu am mai pus de un timp in coace de puturoasa ce sunt .... o sa ii fac ceva si o sa pun .. promit.
Sinzi da ba si la noi se poate sari o clasa, dar julian e doar la jumate programa cls I si e la cls avansata.. nu ii trebe sa sara clasa inca.. si sper sa nu o sar aca oricum e cel mai mic din toti copii de cls I... adica ei toti implinesc 7 ani pan ain decembrie sau au implinit deja 7 numai j face 6 ani acuma in noiembrie. Julian e in cla GATE.. daca va suna cunoscut termenul...
Maine are test la mate la level 13 si nus tiu de va trece ca a zis ca ii e frica de le, ca e greu si nu e nici ff sigur pe el .. la toate testarile s-a dus bucuros si cu fruntea sus, la asta a dat din coada rau inainte de a se culca... of of mititelul.
[red]nicoleta[/red[, sanatate lui Matei scump
Sanatate si numai bine
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.4shared.com/dir/4242034/d653560a/sharing.html" target="_blank">
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
Nicoleta spune:
Matei are spasm laringian (laringita), insa fiindca nu are febra, nu tuseste, mananca ok - nu ii dau inca antibiotic. Mi s-a spus sa NU mai folosesc Batista Bebelusului! si sper sa am puterea sa nu o mai folosesc... Ii dau Nurofen/paracetamol, Stodal (preventiv), aerosoli cu ser fiziologic (Omronul traiasca!) si spray cu apa de mare (asta de la mine). In caz de febra, sar cu antibioticul, ca nu e chip altfel. Avea 37,1, inainte de baita la fund (nu ii fac mai mult, mi-e frica). Sper sa se termine odata cu viroza asta...
Cristina_C spune:
Nicoleta, inca o data, sanatate lui bb Matei! Robert a facut pe la 9 luni laringita, imediat dupa botezul din Romania si tin minte ca era foarte ragusit si avea si o tuse seaca. Din cauza asta am ajuns la antibiotic - atunci a fost prima data cand a luat.
Batista bebelusului e chestia cu aspiratorul?
Gabbriela, ce sa faci, trebuie sa-i reinnoiesti garderoba. Si eu am cumparat multe haine toamna asta, am trecut de la marimea 116 la 122. La pantaloni inca ii mai vin cei 116 (pentru 116 cm), dar camasile si tricourile sunt scurte si trebuie sa iau 122. El are de fapt 118 cm.
Ieri - surpriza neplacuta - am descoperit ca i-a cazut partial sigiliul de la una din cele 8 masele sigilate si in locul ala a aparut un punct mic maro- o carie, cred, ca altceva n-are ce sa fie. E la inceput, nu-l doare si am facut deja programare pentru vineri la stomatolog de copii. Probabil o sa-i puna o plomba mica si-o sa refaca si sigiliul.
Nicoleta spune:
Cristina, multumesc. Matei nu a facut nici azi febra, nu tuseste (doar daca se ineaca accidental cu muci, dar nu e tuse..). Inca nu am desigilat antibioticul... Dar m-a daramat ziua de azi, si mai vin si altele, greeeele, pana sambata... UUUFF!
Sper sa rezolve medicul stomatolog repede problema cu cariuta.
Gabbriela spune:
a trecut la mate testul iara, e la level 14 si maine are test iara... la spelling a luat un big A, toate cuvintele au fost scrise bine...
ceva teste la stinte... nu am rezultatul inca... la geografie, nu am rezultatul inca....
o saptamana plina de cartonase galbene .. uff mititelul ce dezamagit e de ele... 3 din ele le are din cauza ca a uitat sa isi spele manutele inainte sa intre in clasa dupa clopotel... si inca unul ca nu si-a scris numele pe o hartie si a predat foaia cu testarea la invatatoare ...
Sanatate si numai bine
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.4shared.com/dir/4242034/d653560a/sharing.html" target="_blank">
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato