Copilasi din 2002 (51)
Raspunsuri - Pagina 11
Nicoleta spune:
http://good-times.webshots.com/photo/2567919630103379982tHFJHI
Suntem diversificati!!
Sinzi, Cristina, si noi avem cartea aceea, si Stefan lucreaza in ea cand are chef... am terminat aproape toate exercitiile cu unit puncte...
Cristina, esti o draguta, dar de fapt nu ma descurc atat de bine cu nimic... sunt pe "mediu" la toate, "satisfacator"...
Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)
devoska spune:
Buna seara, fetelor! Ne-am intors si noi din tara de cateva ore! Si ce tara frumoasa avem! Am fost iar prin nordul Moldovei... fara cuvinte. Drumul lung si obositor, dar a meritat.
sinzi_ana, pai faza cu copiii de la scoala care vorbesc fara oprelisti in prezenta mea, caci "mama Sarei nu vorbeste engleza", e buna... "Mama Sarei nu vorbeste engleza", dar intelege . Sa stii ca m-am apucat serios de invatat engleza si imi pare rau ca nu am facut-o pana acum. Inteleg foarte mult, ma uit la filme doar in engleza, caci nu am ca varianta decat rusa ... dar m-am apucat si de asta. De vorbit vorbesc usor cand nu sunt incordata. Adica daca vreau sa vorbesc cu invatatoarea Sarei... nu pot. E americanca si tot timpul zice ca nu ma intelege ce zic. Probabil ca am accent . In schimb ma inteleg foarte bine cu profesoarele ucrainince...
cristina22, am vazut si eu Dansez pentru tine, dar nu am reusit sa stau pana la sfarsit .
O seara buna in continuare!
Nicoleta spune:
Devoska, salut! Cam pustiu pe aici, nu-i asa? Sa fie din cauza vacantei care a venit?? Noi avem iar un inceput de saptamana greu... tati e plecat pana miercuri, de fapt si joi are o zi plina... dar trec toate...
Nicoleta spune:
Sinzi, nu gasesc nicaieri exemplificari cum se lasa pe spate scaunul vostru Graco. Ma ajuti te rog? Multumesc.
sinzi_ana spune:
http://good-times.webshots.com/photo/2555575300087737923poMTCH
uite aici Nicoleta, am pus poze scaunului nostru...si cum se lasa pe spate...
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
Sinzi, Radu si David psihologul
: varsta, poze,
sinzi_ana spune:
Noi raportam un weekend foarte incarcat, dovada aici:
http://good-times.webshots.com/album/567742707kXThmz?start=60
Sambata am fost sa culegem dovlecii pentru duminica, apoi am fost la un balci cu Robert ...si s-au distrat la nebunie (Desi lui Robert i s-a cam facut rau de atata invarteala!!!)
M-am simtit ca in Mamaia, cu toate trenuletele, si leagane, si masinute pt copii!!! haha!!!
Duminica am avut party, prietena lui DAvid, care in fiecare zi ma anunta ca David o cere de nevasta si ca se vor casatori!!! Sper sa fie blanda pustoaica, ca e evreicam dar frumoasa foc!!!!
Apoi pe strada la noi in cartier am avut un mic party, toti copiii au adus un dovleac si l-au scobit, s-au jucat, parintii au facut gratare, au baut, si seara am pus lumanari in dovleci...hihi...ne pregatim de halloween!!!!
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
Sinzi, Radu si David psihologul
: varsta, poze,
cristina22 spune:
Nico-pupam mancaciosu' cu ochi superbi!
Wow, iarasi singura, cu piticii.
Devoska-cel mai bun profesor e langa tine, e Sara!
Sanzi-ce frumos! Gratare cu vecinii!
Andrei si-a luat foarte in serios vacanta, si-a pregatit bagajele, un troller plin de jucarii, o geanta cu haine, colivia cu perusi, skateboard-ul si a zis ca pleaca la bunici!Adica la parintii mei, sa doarma peste noapte, pentru ca nu avea el chef sa ne insoteasca la o zi de nastere.
Uff, deja nu-si mai face programul cu noi.
Cand s-a urcat in masina, mi-a zis:mama, acum ca plec, vei spune, vai ce goala e casa fara Andrei!!
cristina si Andrei(am 5 ani!!!)
Nicoleta spune:
Sinzi, multumesc. Eu credeam ca exisa un dispozitiv care totusi se sprijina de bancheta in partea din spate. Scuze daca te-am stresat...
Cristina, ce n.as da sa am si eu niste bunici in zona, dar numai asa, cateva zile :D.
Nicoleta spune:
Salut.
Cam liniste pe aici...