Redoutistele fidele Laredoute.fr (133)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alinache spune:

eu am cumparat cizme din piele la inceputul anului cu cca 60 EUR reduse de la 140. am comandat un nr mai mare si mi-au fost mari, poate va amintiti ca au fost puse la "anunturi"... le-am trimis inapoi si am comandat altele. vin in punga, adica scrisoare nu colet.
alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

azi dimineata mi-au tras banii pentru comanda data vineri; deci se misca repede LR.

apropos de Kiabi prin magazine din astea no name, da se vand fara eticheta sau cu ea taiata fiindca n-au drept sa le vanda altfel; la fel H&M care sunt la un magazin micut din Piata Amzei; sunt aduse de afara de la reducerile masive si sunt colectii vechi, ca la astia mici nu e atat de important sa fie in pas cu moda.

, mamica de David (24.04.2007)
BOB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Salutare !
Ce mai faceti ?
Azi ma tot gandeam la serviciu, pe unde sa mai scormonesc dupa ieftinaturi si cum am ajuns acasa...m-am protapit la calculator.
Mi-a venit ideea de a cauta site-uri din Asia .
Sa nu radeti...dar am gasit unul unde sunt ceva de genul 6-7 euro/tzoala.
www.cct-fashion.com/index_main.php" target="_blank">http://www.cct-fashion.com/index_main.php
Nu l-am frunzarit prea mult. M-am uitat sa vad daca livreaza in Ro...si livreaza..nasol e ca metoda de plata nu e cu carte de credit...ci prin Western Union sau paypal.
Dar preturile sunt foarte atractive.
Cica sunt din Hong Cong.

Eu comand si pe Strawberry. Nu am platit niciodata tva la ce am luat...oare la astia s-o plati ?

Mai caut.

Mergi la inceput

M-a intrebat cineva (imi cer scuze, dar nu mai retin cine) despre site-urile care livrau in Ro dar "nu spuneau".
Raspunsul e ca nu le mai stiu pt ca intre timp mi s-a stricat calculatorul si am pierdut ce aveam salvat.

Mergi la inceput

Deci am innebunit.
De o ora caut numai site-uri japoneze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Inni, site ala "honconghez" vinde numa en-gros (wholesale). Zice acolo de minim 12 piese cate 2 din fiecare model, so, nu-i prea grozav decat daca ne apucam de comert. Eniuei, mai sapa poate ai noroc si dai de ceva viabil ca eu una, n-am prea avut noroc sa gasesc ceva bun

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Uite am gasit altul
Dar nu scrie de Romania.

www.angiehearts.net/outwear_jackets_s/60.htm" target="_blank">http://www.angiehearts.net/outwear_jackets_s/60.htm

Mergi la inceput

Trimit si in Ro, da' au niste taxe de shipping
$0 - 25 $34.95

$25.01 - 50 $39.95

$50.01 - 100 $44.95

$100.01 - 150 $49.95

$150.01 - 200 $59.95

$200.01 - 400 $79.95

$400.01 - 600 $99.95

cristina d.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Cautati situri din UE sa nu platim taxe vamale. Mie la colet de la strawbery mi-a cerut vamesul factura ca sa stie cata vama pune pe produse. Dar pt ca era putin inainte de Craciun, a zis ca de data aia ma iarta dar data viitoare sa nu mai vin fara factura. Asa ca nu am mai comandat de atunci. ORicum, ca o paranteza, parfumurile au fost ok dar la cosmeticale am luat niste tepe cu rujuri putzind a plastelinaaaaaa

Mergi la inceput

Eu ma gandesc ca cele de la Iasi avem mare noroc: cei de la op cu vama sunt extrem de amabili si binevoitori si nu percep tva si taxe vamale pentru orice rahatzush primit dinafara UE. Nu-s asa disperati sa contribuie la bugetul statului (au grija UPS, in schimb, de asta). Cand am comandat lentilele de contact nu m-am prins ca vor fi trimise prin posta. Initial am crezut ca le trimit cu UPS si, pentru a fi sigura ca nu iau teapa, inainte de a comanda am sunat la UPS sa cer relatii despre taxe. Pt.categ.asta de produs si suma platita pe ele trebuia sa dau inca 400 si ceva de mii taxe. Ulterior mi-am dat seama cu USPS e posta ordinara si la op vamal am platit numai 5 mii lei(vechi).

cristina d.

Mergi la inceput