Redoutistele fidele Laredoute.fr (133)
Raspunsuri - Pagina 7
Lorenza spune:
Neata!
As mai folosi si eu codul 22020 pentru o pereche de cizme,dar eu stiu, 88 de euro dupa ce tragi linie,parca e cam mult.350 lei -o pereche de cizme,nu-i mult?Recunosc,de cand cu redoutele,n-am mai mers prin magazine.Ultima pereche de cizme luata de mine a costat 180 de lei,acum 2 ani,din acelea gen calarie.
ella_74 spune:
Lore,
nu e mult; eu am luat acum 3 ierni cizme de la Musette cu 500 ron, piele interior si exterior, talpa de talpa cu protectie.
, mamica de David (24.04.2007)
BOB
sarmisa77 spune:
Intradevar, livreaza in Romania si au reduceri de 60% la toate produsele fiindca se schimba proprietarul.
Citat: |
citat din mesajul lui danadc Acestia livreaza in Romania si au si haine Kiabi: http://www.bibous-vetements.com/boutique/infos_livraison.cfm?code_lg=lg_fr Ati auzit ceva de ei? A comandat cineva? Eu am simulat o comanda, dar nu am reusit sa vad unde sunt trecute taxele de transport.... ........................ Dana, mamica Amirei (02.03.2008) |
Lorenza spune:
E clar,sunt depasita!
Well,astea-s:
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=4586719&SizeCode=00040&Quantity=1&PersText=Je%20saisis%20le%20texte%20ici&ItemId=4&Mode=Update&Single=true&ksource=-1
Si daca le comand numai pe ele,vine colet,au ba?Ca nu mai vreau sa cheltuiesc in plus.
diotima spune:
citat din mesajul lui Lorenza Neata! As mai folosi si eu codul 22020 pentru o pereche de cizme,dar eu stiu, 88 de euro dupa ce tragi linie,parca e cam mult.350 lei -o pereche de cizme,nu-i mult?Recunosc,de cand cu redoutele,n-am mai mers prin magazine.Ultima pereche de cizme luata de mine a costat 180 de lei,acum 2 ani,din acelea gen calarie. |
Neata! Lore, 350RON pt o pereche de cizme nu e mult. Poate ai noroc, POATE, si le iei la reduceri prin feb-martie la pretul asta. Si asta dupa multa alergatura. Iar calitatea e cel putin aceeasi
In asteptarea ultimei comenzi LR.fr...
Yannis
anne16 spune:
Lorenza,
pe acelea am vrut eu sa le iau dar nu au nr. meu asa ca le-am luat pe celelalte
Eu am cisme numai pe maron si acum mi-am luat si pe negru
ella_74 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui sarmisa77 Intradevar, livreaza in Romania si au reduceri de 60% la toate produsele fiindca se schimba proprietarul.
|
mi se pare mie sau scrie in dreptul unora ca sunt second hand?, adica la unele scrie "de ocazie" iar la altele "noi".
, mamica de David (24.04.2007)
BOB
Lorenza spune:
citat din mesajul lui anne16 Lorenza, pe acelea am vrut eu sa le iau dar nu au nr. meu asa ca le-am luat pe celelalte Eu am cisme numai pe maron si acum mi-am luat si pe negru |
Si eu la fel,pe negru,inca nu sunt dispo...,dar mai astept pana maine,poate-poate,renunta vreo frantuzoaica cu piciorul gros.Au atentionare!
sarmisa77 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui ella_74
mi se pare mie sau scrie in dreptul unora ca sunt second hand?, adica la unele scrie "de ocazie" iar la altele "noi". Ella, mamica de David (24.04.2007) BOB |
Ai dreptate Ella, nu observasem acest lucru, unele produse sunt second hand.
Va mai trimit un link cu site-uri pentru copii si viitoare mamici http://www.lamodefrancaise.org/fr/sites_marques/enfants.html. Nu am apucat inca sa ma uit pe toate, unele livreaza si in Romania, dar preturile nu sunt comparabile cu la redoute.