Redoutistele fidele Laredoute.fr (133)
Raspunsuri - Pagina 2
Lorenza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anne16 Am si eu o intrebare: Este soare pe undeva, in tara aceasta? |
Pana acum la Constanta,vremea a fost super.
Lorenza spune:
Si,inca o intrebare micuta.La Mopiel cum e cu numerele?Ca sa va faceti o idee port cam 38(sandale)-38 1/2.Vreau sa-mi iau niste balerini: http://www.incaltaminte-mopiel.ro/produse.php?domeniu=Incaltaminte%20dama&gama=Balerini%20dama%20-%20Pantofi%20sport&subgama=NA#
primii,cei din lac mov
Cat sa iau?
mirunajr spune:
eu mi-am luat in primavara de la Mopiel mai multe perechi de pantofi. Port 37, dar tot ce mi-am luat de acolo, pe probate, a fost nr. 36 si-mi vin perfect.
Lorenza spune:
citat din mesajul lui mirunajr eu mi-am luat in primavara de la Mopiel mai multe perechi de pantofi. Port 37, dar tot ce mi-am luat de acolo, pe probate, a fost nr. 36 si-mi vin perfect. Mama de Anca-Simona |
Mersi!Deci,iau 38,ca ma batea gandul sa iau 39,ca asa luam de pe LR balerinii.
Lorenza spune:
Da,asa e!Mi-am luat balerini si 38 de pe Lr,dar unii sunt ca si condurul Cenusaresei iar altii,conceputi pentru picioare mai late,sunt chiar larguti.
ella_74 spune:
Lore,
te sfatuiesc sa nu cumperi de la Mopiel pe neprobate; asta primavara am probat la ei si 37 si 38 si am cumparat din ambele masuri in functie de model ; ai sanse 50% sa-ti vina fiindca unele modele sunt facute pentru italieni cu materiale si tipare de la ei, alte modele sunt facute de mandra directorului fabricii, o tzoapa care croieste niste modele de-ti sta mintea in loc, adica numa porcarii.
MirunaJr,
misto cizmele gri dar parca cataramele alea sunt cam grosolane.
, mamica de David (24.04.2007)
BOB
Lorenza spune:
citat din mesajul lui ella_74 Lore, te sfatuiesc sa nu cumperi de la Mopiel pe neprobate; asta primavara am probat la ei si 37 si 38 si am cumparat din ambele masuri in functie de model ; ai sanse 50% sa-ti vina fiindca unele modele sunt facute pentru italieni cu materiale si tipare de la ei, alte modele sunt facute de mandra directorului fabricii, o tzoapa care croieste niste modele de-ti sta mintea in loc, adica numa porcarii. MirunaJr, misto cizmele gri dar parca cataramele alea sunt cam grosolane. Ella, mamica de David (24.04.2007) BOB |
Daaaaaaaa?Ei,atunci ii iau pe-astia ca oscilam:
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=9836870&SizeCode=00039&Quantity=1&PersText=Je%20saisis%20le%20texte%20ici&ItemId=27&Mode=Update&Single=true&ksource=-1
Ce zici?Iti plac?
anka.san spune:
Buna fetele,
Cei de la Mopiel au cumva magazin in Bucuresti? I-as lua sotului meu niste pantofi si e musai sa-i probeze intai.
Multumesc mult de raspuns
Anka si Andrei (17.12.2007)
poze Andrei