Redoutistele fidele Laredoute.fr (133)
Raspunsuri - Pagina 11
claujro spune:
Macar aia care "lucreaza" efectiv analizele, personal medical sau aparate sa fie competenti. Vad ca se deschide si la noi in DT Medlife....fac angajari.
claujro spune:
Livreaza. Pusese una din noi link la forumul lor, in afara de poze nu am inteles nimic din alfabetul lor . Nu stiu daca au reprezentanta. De ce? te muti in BG?
miki68 spune:
Io m-am hotarat: ma mut in Martinica. Mare, soare... Va dati seama ca am sa pot cumpara mai mult de la LR ca, deh, nu tu plati la incalzire, nu o sa ma pasioneze paltoanele si cizmele ca astea-s mai scumpe pe site... Misto, nu? Cine mai vine cu mine?
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
anne16 spune:
Ma gandeam si eu
Pana la Ruse din Pitesti sunt 140 km. Daca as deschide un cont bancar si as face o casuta postala acolo? oare ar merge?
C-am toata lumea si-au inscris masinile pe acolo sa nu plateasca "taxa auto" respectiv cum se numeste mai nou "taxa de mediu"....la noi de ce nu ar merge
anne16 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lorenza Are afaceri acolo. |
nu este la moda sa mergi la Metro in Ruse?
claujro spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui anne16
nu este la moda sa mergi la Metro in Ruse? |
Era. Acum preturile sunt cam la fel. Plus taxa de pod, plus benzina...nu stiu daca nu cumva tb si vignieta...mai bine nu.
miki68 spune:
Hai Clau acu ca acolo or sa creasca fain: nu tu muci si rosu-n gat, auzi ca-si pot face studiile in France metropolitaine ca dau aia burse... Zi tu daca nu-i tentant?
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei