Redoutistele fidele Laredoute.fr (133)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Off-topic: unde pot face in Bucuresti prolactina serica? Ca sunai la Medlife si una mi-a zis ca ei fac prolactina dar nu serica ci simpla. Acum nu stiu daca e vreo diferenta dar pe net nu gasesc nimic in sensul asta... Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinabojuc spune:

Sara buna!
Nu ma laud cu nimic, nu cumpar nimic ca am ramas fara bani.
Azi am fost adormita tot timpul din cauza vremii. Ma enerveaza meteodependenta asta. Sper sa vina soarele repede.

www.flickr.com/photos/22219026@N04/" target="_blank">POZE

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

Fetele am gasit site-ul asta http://www.cendriyon.com/index.php care pare interesant,dar nu am timp sa vad de livrare ...al meu vrea sa se mufeze la tzatzi

Iulia mami de Claudia (12dec.2001) si Razvan (8 iunie 2007)

Mergi la inceput

kokiy, nu livreaza.

La livraison s’effectue en France Métropolitaine, DOM-TOM, ainsi qu’en Principauté de Monaco et en Principauté d’Andorre.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Clau,

legat de prolactina serica- eu cred ca e acelasi lucru cu prolactina simpla. Acu o luna mi-am facut un set de analize, asta included. Doar ca nu-s doctor. Daca ai dubii mai bine suni la dr care ti-a prescris analiza inainte sa te "recoltezi" sa iti confirme...

Legat de shoe-shop... m-am pleostit rau de tot cu livrarea-mi-au taiat avantul de shopping la ei.

Aprilwww.flickr.com/photos/mikipreda/page2" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Constat ca nu prea avem sanse din Ro. Musai sa ne mutam, daca nu in frans metropoliten sau prinsipoteurile alea doua, macar in Dom-Tom (apropo, ce dreaq e dom-tomu asta? or fi terit.de peste mari ale fr.?)

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unboticutz spune:

Citat:
citat din mesajul lui claujro

Off-topic: unde pot face in Bucuresti prolactina serica? Ca sunai la Medlife si una mi-a zis ca ei fac prolactina dar nu serica ci simpla. Acum nu stiu daca e vreo diferenta dar pe net nu gasesc nimic in sensul asta... Multumesc!

cred ca e acelasi lucru. seric=din sange

sa nu-i uitam!

Mergi la inceput

Multumesc! Asa banuiam si eu dar am sunat la Medlife sa intreb, aia de la receptie zice "Nu stiu, va fac legatura la laborator" si aia de la Laborator zice ca "Facem doar prolactina simpla, nu serica"...ca sa vedeti cine lucreaza acolo.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miki68

Constat ca nu prea avem sanse din Ro. Musai sa ne mutam, daca nu in frans metropoliten sau prinsipoteurile alea doua, macar in Dom-Tom (apropo, ce dreaq e dom-tomu asta? or fi terit.de peste mari ale fr.?)

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

http://ro.wikipedia.org/wiki/Fran%C5%A3a_de_peste_m%C4%83ri
Iote, miki, unde putem sa emigram ca sa primim colete LR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unboticutz spune:

clau, si eu am fost azi acolo si am patit la fel. ma intrebau pe mine ce sa aleaga din lista lor ca nu corespundeau denumirile cu ce aveam eu pe trimitere . si le-am lasat si 5milioane

sa nu-i uitam!

Mergi la inceput