Ajutor!!!!Risatarun efecte adverse!?
Dragi mamici,
o sa va spun pe scurt ce am patit dupa aproape 5 luni de Risatarun.
Perioada in care s-au vazut semne pozitive vizibile, in schimb de aproximativ 2 saptamani Dav a devenit extrem de agitat, nervos si irascibil.
Nici nu m-am gandit ca poate fi de la Risatarun, avand in vedere ca nu a avut nici o reactie adversa de la inceput pana acum.In ultima periaoada a fost si bolnav, asa ca -am dat mai departe.Pana ieri, cand deja nu mai puteam sa ne intelegem si am sunat-o pe dr. la Cluj cu toate ca mai aveam 6 zile pana la finalizarea tratamentului din luna a cincea.
Avand in vedere ca Dav nu poate lua orice medicament, fiind alergic la multe chestii, nu ne-a putut da Rispolete (parca) si a spus sa-l lasam ca in 2-3 zile isi revine.
Cica sa facem o pauza de 1 luna si vom incerca din nou.Intrebarea este, oare eu mai am curaj???????
Daca cineva a patit ca si noi va rog din suflet sa ne scrie cum a procedat.
Va multumesc anticipat.
Raspunsuri
asteryaro spune:
Buna.
Razvan a inceput sa ia Risatarun in urma cu aprox. 8 luni.
De o perioada, am observat, ca si tine, o agitatie si nervozitate (in special) deosebite, astfel ca am decis (eu singura) sa-i dau o pauza.
Acum Razvan este in tratament cu homeopate de la dr. Naghiu .
Nu stiu cand reincep Risatarunul, dar inca mai stau. Este mult mai linistit si calm, poate ca intr-o sapt. sau doua sa reincep.
Cred ca o pauza nu are sa-i faca rau, dar depinde mult ce spune doctorul.
In fond, Risatarunul este un tonic cerebral, nu este neuroleptic.
Si eu mai mizez pe ceva, cam ciudat vi se va parea...: ma gandesc la ultimile "zvarcoliri" ale bolii asteia, poate ca s-a hotarat sa dispara, sau sa se mai domoleasca nitelus...
Multa sanatate va dorim.
Cristina, mami de Nicolae-Razvan (31.01.2006)
www.dropshots.com/asteryaro
www.dropshots.com/asteryaro1
janad7 spune:
Draga mea,
nu mi-ai spus cat de lunga e pauza la voi.Tu mai ai curaj sa-i dai?
Eu poate m-am speriat cam tare, dar...
Voua medicul cam cat va zis sa luati (per total)asta avand in vedere ca ati luat deja 8 luni?La noi diagnosticul a fost intarzaiere de limbaj expresiv, dar acum de cand utilizam o singura limba (in plus administrand Risatarun)efectele se vad, de aceea am dubii daca ii mai dau.
Cu toate astea voi sunteti mai mici.
asteryaro spune:
Buna.
Am intrerupt de aprox. 10 zile. Nu, nu mi-a spus nimeni pt. ce perioada sa-i dau. Dar dr. Naghiu m-a incurajat sa-i dau in continuare, stiind perioada de cand am inceput.
Nu stiu ce sa zic... Acorda-i totusi o pauza, oricum, vezi ce si cum, dea Dumnezeu sa nu mai aveti nevoie , sa fie Davidutu ok.
Cristina, mami de Nicolae-Razvan (31.01.2006)
www.dropshots.com/asteryaro
www.dropshots.com/asteryaro1