Ajutor!!!!Risatarun efecte adverse!?

Ajutor!!!!Risatarun efecte adverse!? | Autor: janad7

Link direct la acest mesaj

Dragi mamici,
o sa va spun pe scurt ce am patit dupa aproape 5 luni de Risatarun.
Perioada in care s-au vazut semne pozitive vizibile, in schimb de aproximativ 2 saptamani Dav a devenit extrem de agitat, nervos si irascibil.
Nici nu m-am gandit ca poate fi de la Risatarun, avand in vedere ca nu a avut nici o reactie adversa de la inceput pana acum.In ultima periaoada a fost si bolnav, asa ca -am dat mai departe.Pana ieri, cand deja nu mai puteam sa ne intelegem si am sunat-o pe dr. la Cluj cu toate ca mai aveam 6 zile pana la finalizarea tratamentului din luna a cincea.
Avand in vedere ca Dav nu poate lua orice medicament, fiind alergic la multe chestii, nu ne-a putut da Rispolete (parca) si a spus sa-l lasam ca in 2-3 zile isi revine.
Cica sa facem o pauza de 1 luna si vom incerca din nou.Intrebarea este, oare eu mai am curaj???????
Daca cineva a patit ca si noi va rog din suflet sa ne scrie cum a procedat.
Va multumesc anticipat.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Buna.
Razvan a inceput sa ia Risatarun in urma cu aprox. 8 luni.
De o perioada, am observat, ca si tine, o agitatie si nervozitate (in special) deosebite, astfel ca am decis (eu singura) sa-i dau o pauza.
Acum Razvan este in tratament cu homeopate de la dr. Naghiu .
Nu stiu cand reincep Risatarunul, dar inca mai stau. Este mult mai linistit si calm, poate ca intr-o sapt. sau doua sa reincep.
Cred ca o pauza nu are sa-i faca rau, dar depinde mult ce spune doctorul.
In fond, Risatarunul este un tonic cerebral, nu este neuroleptic.
Si eu mai mizez pe ceva, cam ciudat vi se va parea...: ma gandesc la ultimile "zvarcoliri" ale bolii asteia, poate ca s-a hotarat sa dispara, sau sa se mai domoleasca nitelus...
Multa sanatate va dorim.

Cristina, mami de Nicolae-Razvan (31.01.2006)

www.dropshots.com/asteryaro
www.dropshots.com/asteryaro1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns janad7 spune:

Draga mea,
nu mi-ai spus cat de lunga e pauza la voi.Tu mai ai curaj sa-i dai?
Eu poate m-am speriat cam tare, dar...
Voua medicul cam cat va zis sa luati (per total)asta avand in vedere ca ati luat deja 8 luni?La noi diagnosticul a fost intarzaiere de limbaj expresiv, dar acum de cand utilizam o singura limba (in plus administrand Risatarun)efectele se vad, de aceea am dubii daca ii mai dau.
Cu toate astea voi sunteti mai mici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Buna.
Am intrerupt de aprox. 10 zile. Nu, nu mi-a spus nimeni pt. ce perioada sa-i dau. Dar dr. Naghiu m-a incurajat sa-i dau in continuare, stiind perioada de cand am inceput.
Nu stiu ce sa zic... Acorda-i totusi o pauza, oricum, vezi ce si cum, dea Dumnezeu sa nu mai aveti nevoie , sa fie Davidutu ok.

Cristina, mami de Nicolae-Razvan (31.01.2006)

www.dropshots.com/asteryaro
www.dropshots.com/asteryaro1

Mergi la inceput