Gasca de Constanta (101)
Raspunsuri - Pagina 6
CRIXIA spune:
Fisun felicitari pentru bb!!!! Sper sa poti trece si pe aici sa ne spui cum va este!
Camelia ce tarziu a sosit premiul! Cred ca nu va este usor sa alegeti, dar poate gasiti ceva util! La multi ani pentru tati al vostru! Yam-yam ce prajituri bune! ![]()
Adinutza ce mai fac copii?
Ontica Camelia spune:
Buna!
Facem o "intalneala" la o
virtuala, acum la ora 10? Eu sunt prima, astept amatoare.![]()
Cristina multumesc pentru urari, ma bucur ca ti-au placut prajiturile. Cat despre premiu, niciodata nu este prea tarziu. 
O zi buna tuturor!
1 , 2, 3
www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi
Camelia cu Alexandra -Elena
(27 feb 2004) & Tedora Lucia
(5 aug 2007)
www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator
Ontica Camelia spune:
Aloooooooooo............
Dormiti inca sau sunteti prinse cu treburi si nu aveti timp de
??????!!!!!
Se pare ca iar beau
singura!
Sa am pofta, si...poftiti si voi!![]()
![]()

La noi au venit mesterii si s-au apucat de izolatie. Sunt curioasa in cat timp vor termina.
O zi buna!
1 , 2, 3
www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi
(5 aug 2007)
www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator
nastasie spune:
iau si eu o cafeluta ca tare parca sunt adormita.cred ca de la nori.nu-mi arde de nimic si am baut deja 2 cafele.dar mai iau una si de aici poate imi revin.
adriana&
razvan 01.11.2004
varsta lui razvan
nastasie spune:
La noi au venit mesterii si s-au apucat de izolatie. Sunt curioasa in cat timp vor termina.
O zi buna!
1 , 2, 3
(5 aug 2007)
[/quote]
camelia, si noi am vrut s-o facem, dar amanat pana in primavara.dar ne-au zis ca in 2-3 zile e gata.si pe aici pe afara am vazut ca in 3 zile au terminat.sa ne spui daca se simte diferenta ca tare curioasa sunt.
adriana&
razvan 01.11.2004
varsta lui razvan
Ontica Camelia spune:
Buna!
Cu intarziere Aura (iulyp)- 19.10.1976 iti spun La multi ani, bucurii si multa sanatate!
Azi am stat mai mult prin casa, fiindca ieri am vrut sa "fur" meserie de la "meshteri".
Asa ca,
o savurez abia acum. Sa indraznesc sa va invit sau o beau singura?![]()
Adriana sigur ca va voi spune impresiile legate de diferenta de temperatura. Parintii mei au izolat anul trecut si au fost multumiti asta iarna, pe cine am mai intrebat mi-a spus numai de bine. Acum astept sa simt pe pielea mea. ![]()
![]()
1 , 2, 3
(5 aug 2007)
nastasie spune:
camelia, si eu am auzit numai de bine.dar stii ca una e cand vezi la tine in casa.in primavara am zis ca fac si eu.
adriana&
razvan 01.11.2004
varsta lui razvan
Dodo-pui spune:
am aparut si eu la o
si
ca-i pranz
.
O zi frumoasa si numai bine va doresc.
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu'Bodo
Varsta lui BB2
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
Ontica Camelia spune:
UFFFFFFFFFFFFFF.........CAM BATE VANTU' PE AICI!

LA multi ani celor ce poarta numele de Dumitru/Dimitrie! Le dorim multa sanatate, bucurii si implinirea tuturor dorintelor!

Noi azi l-am serbat pe tati care este Dumitru, iar pe seara am trecut de la serbat la paracetamol/nurofen la Alexandra, care isi incepe bine vacanta 
, cu febra, dureri de gat si...alte dureri inventate
.
Va dorim o saptamana fara probleme!
1 , 2, 3
(5 aug 2007)
Dodo-pui spune:
La multi ani si din parte noastra,caci soi serbam pe Sf.Dumitru(Dan
]sa fie sanatos.
Insanatosire grabnica Alexandrei
.
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu'Bodo
Varsta lui BB2
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!