Gasca de Constanta (101)
Raspunsuri - Pagina 6
CRIXIA spune:
Fisun felicitari pentru bb!!!! Sper sa poti trece si pe aici sa ne spui cum va este!
Camelia ce tarziu a sosit premiul! Cred ca nu va este usor sa alegeti, dar poate gasiti ceva util! La multi ani pentru tati al vostru! Yam-yam ce prajituri bune!
Adinutza ce mai fac copii?
Ontica Camelia spune:
Buna!
Facem o "intalneala" la o virtuala, acum la ora 10? Eu sunt prima, astept amatoare.
Cristina multumesc pentru urari, ma bucur ca ti-au placut prajiturile. Cat despre premiu, niciodata nu este prea tarziu.
O zi buna tuturor!
1 , 2, 3
www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi
Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Tedora Lucia (5 aug 2007)
www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator
Ontica Camelia spune:
Aloooooooooo............
Dormiti inca sau sunteti prinse cu treburi si nu aveti timp de ??????!!!!!
Se pare ca iar beau singura! Sa am pofta, si...poftiti si voi!
La noi au venit mesterii si s-au apucat de izolatie. Sunt curioasa in cat timp vor termina.
O zi buna!
1 , 2, 3
www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi
www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator
nastasie spune:
iau si eu o cafeluta ca tare parca sunt adormita.cred ca de la nori.nu-mi arde de nimic si am baut deja 2 cafele.dar mai iau una si de aici poate imi revin.
adriana&razvan 01.11.2004
varsta lui razvan
nastasie spune:
La noi au venit mesterii si s-au apucat de izolatie. Sunt curioasa in cat timp vor termina.
O zi buna!
1 , 2, 3
[/quote]
camelia, si noi am vrut s-o facem, dar amanat pana in primavara.dar ne-au zis ca in 2-3 zile e gata.si pe aici pe afara am vazut ca in 3 zile au terminat.sa ne spui daca se simte diferenta ca tare curioasa sunt.
varsta lui razvan
Ontica Camelia spune:
Buna!
Cu intarziere Aura (iulyp)- 19.10.1976 iti spun La multi ani, bucurii si multa sanatate!
Azi am stat mai mult prin casa, fiindca ieri am vrut sa "fur" meserie de la "meshteri". Asa ca, o savurez abia acum. Sa indraznesc sa va invit sau o beau singura?
Adriana sigur ca va voi spune impresiile legate de diferenta de temperatura. Parintii mei au izolat anul trecut si au fost multumiti asta iarna, pe cine am mai intrebat mi-a spus numai de bine. Acum astept sa simt pe pielea mea.
1 , 2, 3
nastasie spune:
camelia, si eu am auzit numai de bine.dar stii ca una e cand vezi la tine in casa.in primavara am zis ca fac si eu.
varsta lui razvan
Dodo-pui spune:
am aparut si eu la o si ca-i pranz.
O zi frumoasa si numai bine va doresc.
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu'Bodo
Varsta lui BB2
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
Ontica Camelia spune:
UFFFFFFFFFFFFFF.........CAM BATE VANTU' PE AICI!
LA multi ani celor ce poarta numele de Dumitru/Dimitrie! Le dorim multa sanatate, bucurii si implinirea tuturor dorintelor!
Noi azi l-am serbat pe tati care este Dumitru, iar pe seara am trecut de la serbat la paracetamol/nurofen la Alexandra, care isi incepe bine vacanta , cu febra, dureri de gat si...alte dureri inventate .
Va dorim o saptamana fara probleme!
1 , 2, 3
Dodo-pui spune:
La multi ani si din parte noastra,caci soi serbam pe Sf.Dumitru(Dan]sa fie sanatos.
Insanatosire grabnica Alexandrei.
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu'Bodo
Varsta lui BB2
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!