Regasiri (26)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

Buna dimineata, a avut Ana grija sa ma trezeasca de pe la 7.
Dbunny ai grija daca intr-adevar se aude un suierat, e posibil sa fi facut bronsiolita. Daca haraie prea rau vreo doua zile poti sa-i dai ventolin (intreaba pediatru). Imi pare rau pentru problema cu decalotarea, nepotelul meu a trecut prin operatie, facuse infectie pe la 3 anisori.
Angi iar sunteti bolnavioare, of, of. Nu am apucat sa ma uit la filmuletul cu Iulia, o sa ma uit acum. Iulia e nascuta in aceeasi zi cu Ana, noi cred ca pe 1 nov o sa sarbatorim.
Miro iar ai disparut, cred ca din ce in ce mai rar o sa te prindem.
Dayanara Ana la canini a facut ca ursii, febra, diaree etc. La maselute in schimb nici nu mi-am dat seama cand au iesit, a fost doar mai maraite zilele alea, apoi am vazut ca iesisera.
Pup fetele somnoroase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokorina spune:

buan dimineata fete dragi!

aseara m-am uitat si eu la un film,poate voi l-ati vazut dar eu nu-l vazusem si eram curioasa,plus ca a primit nu stiu ce minune de premiu...4 ,3 , 2...il stiti???apoi am mai impletit vreo doua randuri la o bluzita a sophiei.nu am talent deloc dar nu ma la batuta.stiu eu pe cineva care face minuni din andrele.o stiti si voi nu?

ei,cum sa sarbatorim?i-am dat 150 de euro si i-am zis sa-si cumpere ce doreste el,ca toale are,pantofi la fel,ceasuri...are pasiunea aparatelor de fotografiat,dispozitive....eu nu ma pricep nici cum se cheama si nici sa i le cumpar eu...asa ca isi va cumpara singur.era frumos sa-i fi cumparat eu ceva si sa primeasca un cadou de la mine,dar cum sa ma duc cu copchii sa caut un cadou?mama ei de tara straina,ca am avantajul ca traiesc in civilizatia asta si avantajele de rigoare dar nimeni sa-mi intinda o mana de ajutor.

eu vorbesc cu copchii numai si numai in romaneste.in parc...depinde de moaca mamicii celorlati copchii.ca daca vad vreo fitoasa atunci o dau pe germana,daca o vad deschisa sa lege doua vorbe si cu mine o dau pe romaneste.si asa devine si ea interesata de unde vin,ii spun,legam conversatia si poate ne revedem si alta data in parc.prietenii nostrii cei mai buni din parc sant cainii.copchii sant innebuniti dupa ei si sant unii de 4 ori mai mari ca ei,dar nu au frca,le baga mana in gura,le arunca mingea...dar marea dragoste ramane catelusa lisa ,o dulceata...de aceea avem si noi o papusa lisa,nume dat dupa catelusa.buuuuun,sa ne intoarcem la in ce limba le vorbim copiilor.
eu m-am gandit asa,in primul rand este limba mea materna si trebuie sa cunoasca limba mamei loR8posesorul catelusei lisa,tacsu e ungur si macsa austriaca.la ei acasa s-a vorbit numai germana si lui ii pare atat de rau ca nu stie si ungureste.chiar imi spunea ca fac bine ca le vorbesc in romaneste)....vom merge in concedii in romania,sant multi copii cu care trebuie sa se inteleaga.n-oi pune acu pe mama sa invete germana.apoi,cine stie unde va ajunge romania cand vor fi mari,poate vor sa studieze in romania.si u siguranta nu este rau sa stie mai multe limbi straine.un copil care creste invatand doua limbi odata,o a treia va fi si mai usoara de invatat.cum aici oricum mai toata lumea stie engleza,italia e la o azvarlitura de bat si multi vorbesc si italiana....probabil ca vor sti cel putin 4 limbi.nu e bine???
am prieteni care le pare rau ca nu au vorbit cu copilul in romaneste si au probleme de comunicare atunci cand vin in romania,copilul a devenit un introvertit tocmai pt ca nu poate comunica cu cei din jurul lui,fie chiar si pt 2 saptamanai cat stau in romania.ea e romanac,el argentinian si au vorbit cu copchila in iatliana.le e ciuda si le pare tare rau....
copchii mei imi raspund pe germana si doar cateva cuvinte le spun pe romaneste.ins tot ce le spun inteleg,iar de la gradinita au venit in doar scurt timp cu vocabularul mult mai bogat.sa mai zic ca spun cuvinte lungi si grele pe germana si corect(dankeschön,bitteschön,aufpassen..)
pascal ii spune sophiei...SOSIA si lui PACAL...de fapt amandoi spun la fel.si cand ii intreb cati ani au spun ca DOI si cu degetele aratatoare de la ambele maini in sus.ma inteleg cu ei foarte bine,stiu ce vor ca spun....si slava cerului ca am trecut de faza cand imi aratau doar si oricum nu intelegeam,ei erau frustrati si de aici ofticarela pe capul la toti trei.
am baieti mari si sant mandra de ei de nu mai pot!am in mine o inima cat o paine calda cand ma uit la ei!

ma duc sa fac curat in bai,acu cat am copchii la gradinita!intru mai tarziu....si da,inca mai avem muci care-i scoatem cu batista si ies frateeee,de nu stiu de unde.
revin eu pe dupa amiaza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

salut fetele
din pacate noi nu avem vesti f bune.Daria a facut o noua eruptie alergica la ceva ce inca nu am reusit sa depistez.E destul de urata si vine la timp f scurt dupa cea anterioara.Am schimbat medicul dermatolog are alt tratament si un regim alimentar f strici si restrictiv.Ambele dr dermatolog la care am fost(renumite in Iasi) mi-au zis ca testele alergologice la varste asa mici nu sunt relevante.Cumnata mea din Italia zicea ca acolo se fac si la copii asa mici.Voi ce stiti?

Eu am o prietena in Anglia a carei fetita de 5 ani vorbeste f bine romaneste si engleza.Ea vorbeste cu ea doar in romana.Ce-i drept mai strecoara cuvinte dintr-o limba in alta.Iar taicasu englez de la mama lui a invatat si el odata cu fiicasa romana.

m-a depistat Daria ca sunt la calc a venit sa-i pun urtz(ursul Baloo).Va pup ca nu mai am pace cu ea

Mihaela mami de DARIA-STEFANIA -16 nov 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

buna seara fetele,
va pup pe toate

plizz nu ma dati disparuta - nu mai am timp nici sa respir - daramite de net. sunt mereu la lucru - vin tarziu acasa - nici nu mai are rost sa dau drumu la calc - ca deja mi se face somn.
nu stiu cand am sa reusesc sa recuperez cu cititul - de scris nu stiu ce sa va scriu fiindca nu am citit nika - va spun doar de noi:

suntem bine - toti 4. azi am fost eu de servici si am fost in alt parc - asa ca am reusit s-o vedem si pe Oana de Dia, am mai stat si noi de vb. ca nu ne mai vazusem de prin vara.

in w/e am fost plecati la ai mei - a fost ziua nepotelei mele - a facut 10 ani - asa ca am serbat-o.
in curand vine si ziua alor nostri - of of mai mai

fetelor - inca o data - va pup pe toate
sanatate bolnaviorilor!
nu ma uitati - mai trec eu pe la voi - cand mai gasesc puteri de intrat si pe net - fug in pat ca deja vad dublu de somn si oboseala.

va iubesc!

Miro 12+ si Karina Ioana - 3 noiembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokorina spune:

DASTEFA....imi pare rau de alergia facuta,insa trebuie cumva de depistat de la ce e,de la ce face?din cate stiu copchii mei au facut testul asta de alergie,erau chiar micuti..imi pare rau ca nu-mi aduc aminte cand.am sa-l intreb pe sot poate isi aduce el aminte(nu ca asta te-ar ajuta,dar asa informativ,macar ca se poate face.....numai in romania nu).pupici..macar sa treaca repede...

MIRO...bine ca ai dat un semn de viata sa stim ca santeti ok.te asteptam cu forte proaspete,cand te mai eliberezi si tu.LA MULTI ANI ,nepoticii!!!10 ani...ioi,sa-i vad si pe ai mei asa...

ANGI....e bestiala iulia in filmulet dar mai bestiala esti tu cand ii spui..."mai tare ca mancasesi!"

noi am fost iar in parc unde ne-am jucat cu lisa,layla si sharon(toti sant catei)....o zi superba si am profitat de ea ca de maine cica se strica vremea.muci mai avem dar ii scoatem,important e ca nu se complica.maine ma duc sa ma tund,sa-mi iau din varfuri,am sa plang o luna si dupa un cm pe care il voi tunde,dar trebuie ca pana nu-l vad tot la acelasi nivel nu ma las...m-am saturat de tunsori in scari,cea mai mare prostie de tunsoare care exista.apoi vom merge sa le cautam ceva sa le cumparam la copchii de ziua lor.ma gandisem pt pascal la un joc cu masini si garaje(stiti voi de care9,iar pt sophia o bucatarioara...ca mereu simuleaza ca face mancare si tot il indeasa pe pascal sa guste dar asta nu-i fraier si vede ca ea nu are nika in castronul ei si nu vrea,iar ea il alearga cu lingurita plescaind din gura "a ceva bun" ofticata ca nu a pus botul.renunta si ia papusile la incercat...alea stau.sa vad ce gasim,poate gasim altceva si lasam astea pt craciun...mai vedem.

m-am asezat in pat cu un castronoi plin de fistic si cu laptopul in brate,ma pregatesc sa ma mai uit si eu la niste stiri.va doresc o noapte cat linistita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

mirona, bine ca ai dat si tu un semn

dbunny, cum e dani cu haraitul in piept ? mai face febra , tuseste?
sanatate multa

dastefa si lui ivan i.am facut de mic testele la ou si proteine de vaca din lapte si nu mai stiu ce... si a iesit foarte alergic la ou , bine ca nu apucasem sa.i dau, acum pe 3 noiembrie avem iar analizele, sa vedem daca a scazut alergia pt ca in jur de 4-5 ani trece la majoritatea
sper sa aflati curand despre ce e vorba! cum s.a manifestat ?

kokorina da se pare ca sunt deja la varsta cand ii tenteaza astfel de joculete, eu cand i l.am cumparat pe asta vazusem unul care imita astrologii, biologii etc cu microscop :)
ma tin sa ma uit in email sa vad poze cu tunsoarea ta , tie ti.a cazut inainte sa te tunzi sau ai vrut doar sa schimbi lookul?

angi s.a distrat iulia pe cinste cu dans si de toate :) cand ii serbati ziua si unde ?

dolores carla roana alexandra aelita

ivan si dayanara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

kokorina frumosi blugii aia scurti si culoarea inchisa imi place, genul ala am cautat si eu
poza 273 e superba! intr.adevar sophia are ochii danieleiB!

ivan si dayanara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

raportam: mutat home, cupil doarme si adoarme singurel in camera lui . e very happy . io : cazut portzelanul din gura= tristaaaaaaaaaaaaaaa de morrrrrrr !

D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Despre noi raportez:voma,stricat la stomac,febra nu mai are.Pazesc de 3 zile ca la sfintele moaste sa nu vomite in somn sa se inece.Totul de la un rosu in gat "ca focul"-expresia dr.Ieri cand am ajuns din nou in Ct la dr de fam i-a mai adaugat doar metroclopropanid la ce avea pana acum.
Cum sunt eu...varza...si trebuie sa fac macar putina ordine(din cauza jucariilor)pentru party de sambata.Caci ceea ce pregatesc voi fave vineri-sper doar sa-si revina pana atunci.

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui BB2

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Poftiti la capitol nou (17)

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui BB2

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!