Timisoara, Impreuna! ( 122 )

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Dana io nu pricep,s-au facut iarasi hemoroizi,asa repede dupa op!!!!!!!!!! e posibil,sa nu imi spui ca trebuiesc iarasi taiati.

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda spune:

Citat:
oricum, stati calme, la rosii in fata blocului nu ajungem, ca va duc pe tote la casuta si intemeiem acolo comunitate hippie, cu agricultura ecologica, crestem gaini, porci, vaci, ce-o mai fi, si traim fericite si la aer curat.

io ma bag, io ma bag. prima-n rand. si-mi iau si pegas, nah! ca si-asa imi era dor...

Anda, mami de Ed

Viata
Pasiunea
Blog DC de Timisoara

Mergi la inceput

Io vin cu un minibus de la VW verde cu floricele

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geta_florina spune:

Mihi si de la mine LA MULTI ANI pt Arpi, sa-ti traiasca flacaul, sa fie sanatos si sa aiba parte de toate bucuriile din lume!

Geta, mami de Alex

http://community.webshots.com/user/geta77

Mergi la inceput

Sa intram in febra anilor 60 :

Timisoara Impreuna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Anduleeee...aferim si sa fie neaplecata,adicatelea ca la "otzi",iete asa.. ca poate ca se pregateste ceva,io deja mi-s pe si intrutotul de acord cu matale,ce sa zic?!....si balesc la greu,ca 4 saptamane nu-i usoare........da' vine ea si vremea meeeeeaaaaa...yes,yes,yes...Ce delicatesa pe val????O adevarata orgie...cireasa suprema de pe tort...Si daca punem la socoata si tratamentul cremos de dinainte...iuliuuuuio-te ashe o sa raman,de mi s-or duce ochii catre ceafa de uimire si fericire....

Iar cu decorarea.......sti tu ca un ceingi in casa n-ar strica...mai ales ca nu dam bani,nu?Ca ai vaz't si tu ce si cum pa la noi...propritaru' nu pune contributie,iar trebsoara i-asta-i ca si moca...e?!

Claudia...flower-power...nika de zis....da' sti ce faceau aia prin dubele cu flocirele....hihihihi...

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Dana...si io ma bag...asta imi doresc de muuuulta vreme...numa' ca n-am unde si n-am cu ce....asa ca conteaza si pe mine!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihi spune:

multzu, multzu fetelor...mai baga clau...

uite cat o crescut:

dragul mamei

Mergi la inceput

Hi,hi,hi ,I have nothing against la ce faceau prin dube.

Timisoara Impreuna

Mergi la inceput

Mama Mihi ce bondoc era, tzucul-asi pe obrajori si bulanele,mai vrei hippie ai!!!

Timisoara Impreuna

Mergi la inceput