psihologie

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

marox...oops, nu mi-am pus problema...poate e contul altcuiva (mama, sora...)...oricum, nu se compara situatia cu cea cu silviu (jenanta faza )...ce castiga daca vrea 2-3 carti electronice, care nu sunt deloc nocive, din contra!?...poate doar, putina cultura:)

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)

Save the Earth /Is the only planet with chocolate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marox spune:

Ariel, pai si asta-i o problema, cum se face ca un copil intra pe un forum de pe contul creat de un adult? Si daca a cerut aici carti, de ce nu ar cere "altceva" pe un alt forum, numai ca sa se amuze, bineinteles? Si sigur, asemanarea cu Silviu se opreste la virsta protagonistilor sau cel putin aia declarata.

Dar cine stie daca nu exista o explicatie tehnica simpla, o eroare care sa explice ca poate contul n-a fost creat acum 6 ani ci acum citeva zile, de catre Bianca cea de astazi si nu cea care avea 8 ani. Asta nu inseamna ca mi se pare ca descrierea unei nasteri naturale, de ex., este cel mai interesant lucru pe care-l poate citi o adolescenta de 14 ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

ai dreptate marox! in orice, caz, nu am primit niciun mail:))) in care sa mi se solicite cartile...asa a ca imi voi sterge postarea anterioara, caci mi-am cam facut adresa de mail publica...hai ca e perioada mea de gafe!
scuze pt

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)

Save the Earth /Is the only planet with chocolate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marox spune:

Ariel,

Mergi la inceput