Help me!!!!!!!!!!!!
Raspunsuri - Pagina 2
Mindy spune:
Of ce nasol! saraca de tine.. bine ca l-ai putut scoate singura.
Eu as face o pangere la spitalul unde ai nascut, sau macar o sesizare celei(lui) care te-a cusut ca sa stie ce 'minunata' treaba face cu pacientele.
Te simti mai bine?
Tisina spune:
In ziua cand am iesit din spital dupa ce am nascut, asistenta mi-a facut pentru ultima data "toaleta", moment ce a coincis si cu scoaterea firelor (externe). Nu va spun ce discomfort am avut pana a doua zi, cand am indraznit la dus sa "ma consult" mai atenta si am gasit, cum spune si Carla, un ditamai tamponul infipt "pana in creier" (asa il simteam). L-am scos, ingrozita la gandul ca l-as fi putut lasa, nestiind de existenta lui, si puteam face cine stie ce infectie. Am sunat-o pe dr. cu care nascusem si i-am povestit, iar ea mi-a spus ca asa se pune, insa ca asistenta ar fi trebuit sa ma previna in privinta lui!!!
Imi pare rau sa aflu ca nu a fost o intamplare izolata. Sper ca acum te simti bine. Multa sanatate!
Cat priveste firele care se resorb, pot spune ca eu le-am eliminat. Adica organismul meu nu le-a resorbit si le-a eliminat. Ma gandesc cu groaza daca avem nevoie de cezariana ce complicatii as fi facut de la aceste fire... fiind externe au iesit singure.
flower-power spune:
Doamne-Dumnezeule ,inteleg ca a stat o luna tamponul ala?Cred ca trebuie totusi sa te adresezi unui medic ,sa iei niste antibiotic sau ceva spalaturi cu Tantum Rosa .
The most beautiful thing in life is LIFE itself
Mara mami de Tibi-Mares
CarlaClarita spune:
Apropo de mers la doctor...credeti ca mai am curajul s-o fac asa curand? In niciun caz. Ma tratez dupa ureche, deocamdata. Daca am reusit sa supravietuiesc 5 sapt. cu "chestia" aia in mine (ca tampon nu prea mai pot sa-i spun), mai stau ceva timp pana aflu de vreun medic mai bun .
Oricum sapt viitoare vine doctora cu care am nascut din concediu si m-am gandit sa-i fac o vizita s-o informez, doar atat fara sa se atinga de mine si pe urma PA.
Ma gandisem la un moment dat sa-i actionez in judecata, dar stiu ca nu voi rezolva nimic, doar timp si bani pierduti. Trebuie sa-i multumim lui Dumnezeu ca suntem bine si poate va avea el grija ca toti cei ce fac rau sa plateasca intr-un fel sau altul, caci noi suntem prea mici pentru a putea rezolva ceva.
Va dati seama fetelor, practic i-am platit ca sa-mi faca asta (doar stiti si voi cati bani se dau la nastere, iar mai inainte de nastere controale peste controale, ecografe si alte chestii, ca de...am zis sa merg la cabinet ca asa se ocupa mai bine), dar daca nu dadeam nimic (sa presupunem ca nu aveam bani)...?
alexas spune:
Nu mai sta pe ganduri dute si fati un control si vezi care e problema sa nu fie prea tarziu iti doresc multa sanatate si sa nu iti fie rusine ca mediciilor nu e rusine cand le dai plicu
mami de miruna & andrei
Deianira spune:
Mergi la un control pentru a te asigura ca e tot ok si fa o sesizare/plangere la conducerea spitalului.
lorelei_19 spune:
Faptul ca a stat mai mult de o luna acolo, ar trebui sa-ti dea de gandit. Eu ash face neaparat niste analize. In nici un caz nu te lasa asa, mai bine un control prea mult decat unul prea putin. Ingrozitor ce povestesti!
tlaura spune:
Exact ce am banuit si ce ti-am spus! Imi apre rau, speram sa nu fie asa! Ar trebui totusi sa informezi un doctot poate e nevoie de un antbiotic ceva!
Lara spune:
Eu sunt socata.
Asa ceva nu credeam ca se poate intampla in zilele noaste!!
E incredibil!!! Fir-ar.. pai eu nu o lasam sa scape atat de usor. Mai ai nenorocirea aia de fasa? Eu in locul tau o pastram si nu lasam situatia asa.
Cum sa va fie rusine sa spuneti sau sa faceti ceva??? CUM?
Asa le mai treziti din somn si reduceti riscul de a mai pati si altele acelasi lucru!
Nu mai stati si plecati capul cand vi se face o nedreptate!! Vai ce m-am enervat!!!
Si acum gresesti si mai mult tratandu-te dupa ureche!! Trebuie sa mergi la un doctor! E vorba de corpul si sanatatea ta!
Tu realizezi ce focar de infectie ai tinut in tine atata timp?
Fugi la doctor!
Lara, mami de Ioana
www.piczo.com/Forsweetdiana?" target="_blank">Rugati-va pentru DIANA
-----------------------
szivarvany spune:
Am ramas socata sa citesc ce ai patit.
Sa mergi neaparat la doc !
Sper ca esti bine, insa neaparat consult !
Ce pacat ca nu-i poti "multumi" persoanei respective direct pt "surpriza"
Daria & GIULIA(2004 08 16)