sunt trista, dezamagita si scarbita...

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dede spune:

Ufff, ariel !!!
NU poti sa-l iei pe barbatu-tau si sa le faci o vizita, asa, de curtoazie ?!?! :D:D:D

DeDe Câââââ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanal spune:

Draga mea Alina, lase-ncolo, cu prostia lor, mai bine zi saru-mana cai scapat din o cloaca de asta, ca mult oricum nu rezistai tu acolo, mai ales in acele conditii mizerabile, puiul tau merita mai mult decat sa stai in fum de tigara si in caldura si sa vii acasa ca o rufa stoarsa..plus de asta, tu meriti mai mult ...eu iti dau un sfat, sa nu ma injuri, please, o fac ptr. tine, nu merge niciodata sa lucrezi unde nu-ti place, altfel fiecare minut, secunda v/a/ devenii un cosmar pe care trebuie sa te gandesti, il infrunti 8 ore/zi, min. 5 zile/saptamana...asa ca studiaza bine terenul si pe urma purcede la treaba, ca-i pacat de tine...asta a fost doar un sut dar daca era mai rau?
mai bine ca nu ai stat ca cine stie ce se mai intampla ....deci fruntea sus, bestjobs, munca.ro, romania libera, etc si o sa-ti gasesti tu ceva potrivit
succes si-ti tin pumnii
pupici la bebe scump

Roxana Lilea,mama Mariei 2 ani si ceva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Ariel, totul se intampla in viata cu un scop. Uneori intelegem, alteori nu. Esti fata isteata si o sa gasesti ceva pe masura valorii tale! Bine ca ai scapat din cloaca aia. Si eu cred ca aveau nevoie de "un "iepuras" caruia sa i se impute gaura de 85 de milioane". Capul sus si mergi mai departe. Bafta multa!
Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochinegri spune:

Imi pare rau !!!!!!! Curaj ! Trece momentul de soc !

Lili

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilach spune:

ariel

"Un sfirsit e un inceput..."

ella& laura,andrei,andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

Ariel mai du-te o datä la "shefa" aia si spune-i numa' atâtica: "Maimutza cu cât se urcä mai sus în copac cu atât mai tare i se vede *urul!" (proverb chinezesc)

"În afara de constiinta totul e bestialitate" (Camil Petrescu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

ariel, da de ce nu te duci tu sa pui o reclamatie...e atata tamtam zilele astea cu munca la negru..incat sunt fericiti sa controleze pe oricine. Nu stiu exact unde trebuie reclamat,dar ne da cineva o idee si cred ca patroana "draguta" de acolo o sa aprecieze la maxim o scotocire a dosarelor ei.

Fruntea sus,
Marina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luc spune:

Dupa multe mesaje f. bune, mai accepta ,te rog, inca unul;
pentru orice serviciu pe care intentionez sa-l obtii, alcatuieste o lista cu conditiile tale , cele care trebuie neaparat sa existe si cele la care mai poti face rabat - asa vei fi pregatita oricand va fi nevoie
de multe ori te inhibi, sau pur si simplu uiti lucruri importante pe care trebuie sa le spui - nu se supara nimeni daca scoti listuta care poate fi pe o hartie sau intr-o mini agenda. Ideal ar fi sa discuti in termeni clari de la inceput toate conditiile, dar numai experienta te invata sa cunosti oamenii si sti cand sunt sinceri si binevoitori sau binevoitori doar la suprafata.
fara prea multa suparare accepta proverbul" nu da vrabia din mana...."
poti sa mai incerci la vechiul tau serviciu , unde trebuie sa spui adevarul - acela care nu deranjeaza _ eventual sa motivezi graba de a pleca de la ei ca a fost dictata de dorinta de a fi mai aproape de copil, program..bla,bla - asta daca ai lasat loc de buna ziua,
mai poti incerca daca crezi ca merita, mai putin decat acum nu poti obtine, dar iti oferi o sansa de a castiga
bafta,L

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Camelia spune:

Din pacate, ceea ce ti s-a intamplat tie, li se intampla frecvent multor romani! Stiu ca asta nu te consoleaza dar in situatii asemenatoare se gasesc multi altii.Si asta datorita faptului ca legislatia romana este asa cum este.Sa nu mai vorbim de cate procese au curajul sa deschida cei carora li s-au facut diverse magarii de catre atatia "patroni" binevoitori si cati au castigat... Ca-n Romania: castiga cine are bani si putere.Poate ca nu rezolvi mare lucru dar si eu zic ca merita incercat sa faci o reclamatie.Daca toata lumea tace, situatia asta va persista mult si bine.
Bafta multa sa-ti gasesti un loc de munca asa cum iti doresti!

Credinta face totul posibil; dragostea face totul usor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

http://www.adevarulonline.ro/index.jsp?page=articol§ion_id=3&article_id=49731

Reclamatie la Inspectia Muncii deci..aflam si un tel ceva. Nu e cazul sa-i dai in judecata si sa arunci bani dar macar o sesizare bine tintita merge.

marina

Mergi la inceput