Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(93)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Oceanborn Ai avut dreptate: pregatiti pampoanele ca vine primul bebe!

Fetelor, ma intind putin ca bebe asta al meu e cam agitat.

ginye 37+ Stefan

Bebitza
Asa a inceput totul

Bebe sapt5 Bebe sapt9 Bebe sapt12 Bebe sapt22

Nepotelu'
Poze

AMR CEL MULT 1 SAPT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Flori sa fie sanatos bebicul si sa creasca mare si-n continuare!

Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani) bobocel de clasa 1
si 36+ Luca Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ginye55

Flori76 felicitari pentru bebe vioi. In ceea ce priveste colul eu zic ca e ok. Incearca sa nu faci efort, sa stai mai mult la pat. In ceea ce priveste injectiile si eu am facut. Dr mi-a spus ca sunt pt a ajuta plamanii lui bebe sa se dezvolte mai repede in caz de nastere prematura.

Ginye,sar'mana mult pt raspuns .Aoleu,pai e nasoala treaba,daca mi-a dat sa fac injectiile astea
Tu cum le-ai facut?La ce interval de timp?Mie mi-a spus sa le fac luni si marti,deci 2 zile consecutiv.Tu cate ai facut?

------------------
Flori 27+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui zisaCami

Flori dexamethasone se recomanda pentru maturizarea plamanilor belelusului, in caz de nastere prematura. Colul mai lung de 3 cm e ok. Ce mare s-a facut bb!
Ai grija de tine si de bb!

Cami:sar'mana mult pt raspuns .Deci tu crezi ca e ok colul meu...Sper din tot sufletul ca medicul meu doar e precaut..Offff

------------------
Flori 27+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Amalia

Flori sa fie sanatos bebicul si sa creasca mare si-n continuare!

si merci mull,Amalia!

------------------
Flori 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_1402 spune:

Citat:
citat din mesajul lui flori76

Am fost si noi astazi la controlul lunar si bineinteles ca am facut si eco,ca deja ne e era dor sa vedem bebelusul scump si drag.
Bb e bine,a crescut,are 1,2kg si e super vioi.Mamica lui are insa din nou iminenta de avort.Colul s-a scurtat cam mult de la controlul trecut(de la 4,4cm,acum are 3,3).Asa se intampla?Pe masura ce inainteaza sarcina se mai scurteaza si colul sau e naspa treaba?

Acum,pe langa utrogestan,gynipral,glubifer,no-spa..mi-a dat sa facsi doua injectii cu dexamethasone.A mai facut cineva asa ceva?Aveti idee pt ce anume se recomanda in sarcina?

Saptamana viitoare vrem sa luam si noi legatura cu cei de la Cord Blood Center sa ne trimita contractele.

Cam astea-s noutatile de la noi.

Aa,bebe si-a bagat un piciorus intr-o coasta de-a mea si oricat i-am explicat toata ziua si l-am rugat sa-l mute putin,nu vrea el si gata!Se simte bine asa..Foarte bine,doar ca mami nu prea poate sa stea relaxata deloc,asta e...

Pupici la burtici

Colul e OK atata timp cat are mai mult de 2 - 2,5 cm si e inchis. Trebuie sa eviti statul in picioare si chiar pe scaun pt ca orice presiune pe col il poate deschide.

Dexa se face pt maturarea mai rapida a plamanilor copilului, pt a-l pregati de nastere prematura.Exista diverse scheme de administrare, in functie de doc si de starea pacientei (cat de mare e riscul nasterii premature) - o singura fiola, cate o fiola 2 zile consecutiv, 2 la 12 ore (o zi sau max doua consecutiv - pentru gravide cu risc mare, asa fac eu), cate doua fiole la 12 ore (asta e doza de soc). Exista si efecte adverse, de aceea unii medici nu o recomanda - scade rezistenta la infectii, incetinirea ritmului de crestere (in greutate) a copilului... Eu insa consider ca beneficiile sunt mult mai mari.

------------------
Flori 27+

Simona, mamica lui Radu (3 dec 1997),
32+
AMR cel mult 8 pana la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_1402 spune:

Flori 76, vezi ca raspunsul l-am dat in interiorul citatului la mesajul precedent

Simona, mamica lui Radu (3 dec 1997),
32+
AMR cel mult 8 pana la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cata_myky spune:

ginye-sa fie intr-un ceas bun.off ce a trecut timpul.mai am si eu putin

35+
Man-Dat Christian
AMR 2 sapt
http://community.webshots.com/album/563380163SLyzHI?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

'Na Seara Fetele Dragele!

Felicitari tuturor pt rezultatele bune de la eco!

Dandusa ce bine ca ai revenit printre noi . Traiasca netul!

Manumanu pai sa stii ca de regula asa sunt si eu. Nu sunt obisnuita sa plece al meu de acasa fara mine, iar atunci cand o face abia astept sa se intoarca. Acum dupa o luna jumate....no comment!

Criss mersi frumos , sper sa se intoarca repede si sotzul tau. Pana atunci ne ai pe noi

Ginye wooowwww !! Doamne ce super ca mai ai doar o saptamana si nasti . Sa fie intr-un ceas bun! ...bafta la ultimele pregatiri...tinem pumnii si ne pregatim de galerie...Yupiiiii

Isabela fericita 33+ cu Rafael Nicolas

Primul nostru

AMR 6 SAPT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Fetelor,m-a lasat durerea de burta.

Flori76 eu am facut doar 2 injectii (una la 12 ore).

Cata_myky

ginye 37+ Stefan

Bebitza
Asa a inceput totul

Bebe sapt5 Bebe sapt9 Bebe sapt12 Bebe sapt22

Nepotelu'
Poze

AMR CEL MULT 1 SAPT

Mergi la inceput