Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(93)
Raspunsuri - Pagina 19
loren@ spune:
Si eu am nascut-o pe Bia la 37+ 2 zile si mi-a zis ca e la termen....
Raportez cam 15,5 kg luate si 102 cm la burta!![]()
Bianca Andreea
Larisa Elena
35+
A M R numai 5 saptamini 
Mirtha spune:
Dau zor si gafai la greu sa termin de facut bagajul.
Ma frustreaza la culme chestia asta cu luatul casei in spinare ca sa evit naveta dar......cum spuneam ne adaptam , lasam nervii ca oricum nu are rost , situtatia este asta care este si ...vizualizez clatitele - am trei feluri de dulceata : de afine , de fragi si de mure.
Am deja gura plina de saliva si simt usoare furnicaturi prin laterale.
Sunt ca in desenele alea animate in care carnatul merge inainte atirnat de un bat si cainele dupa el salivand. 
| Citat: |
| citat din mesajul lui mav Dandusa, doar nu vrei sa ne-o iei inainte... ![]() Mda, m-am enervat degeaba cu.... ferestrele... ca din soarele ala frumos... a venit repede ploaia si la noi.... Mirtha, acu stau cu gandul si la clatite..... Mai bine ma duc si dau comanda... 36+Mami de Sebi (04.02.2004) www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS "Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown) |
Mirtha
37 +
Evahttp://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0
AMR 3 SAPTAMANI
mav spune:
Cu riscul de a va face pofta la toate... Am chef sa merg la soacra-mea (care din pacate nu-i acasa, e la un chef), sa pap lapte de pasare, cum numai ea stie sa-l prepare....

...Da' poate pana diseara.... cine stie?
36+
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
Olivia26 spune:
nu m-am gandit ca e posibil sa mai fi fost deja craciunei
, oricum imi plac mult si cozonaceii

Nebu
Sa ne ajute D-zeu sa stea in cuptorase pana se rumenesc bine, bine 
Olivia
35+
www.flickr.com/photos/24386067@N08/" target="_blank">DavidLucrusoare bebe
ginye55 spune:
Nebunica_zapacica super idee cu numele COZONACEI. Spor la cumparaturi! Sa ne spui ce ai gasit!. 
Mirtha m-ai topit cu melodia lui Alifantis.

Olivia 
ginye
37+
Stefan
Bebitza
Asa a inceput totul
Bebe sapt5 Bebe sapt9 Bebe sapt12 Bebe sapt22
Nepotelu'
Poze

AMR DOAR CATEVA ZILE 

Amalia spune:
Nebunica suuuper ideea cu COZONACEI!! Imi place foarte mult cum suna!

Eu sunt dezamagita...am venit din Cora Lujerului si am gasit un sigur carut din cel dorit si acela cu niste nuante de roz intens
.
Am intrebat la raion si mi-am notat codul produsului si a ramas sa sun la ei la relatii cu clientii sa vad cand il vor mai avea pe stoc.
Daaar...n-am de gand sa astept atat, asa ca l-am pus pe sot sa se uite cand iese de la sala si prin Gima si prin Mall..apoi cand vine acasa plecam spre alte hipermarketuri..Auchan, Real...trebuie sa gasim undeva...uf
Ma uitam ca in Cora si in Carrefour unde am mers nici nu avea alte carucioare cu maner reversibil...oferta era foarte slaba.
Bebecris sa-l stapaniti sanatosi!
Acela este tipul care il caut si eu, dar pana acum n-am reusit decat sa cumpar ieri scaunul de masina. Mai cautam..
Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani) bobocel de clasa 1
si
36+
Luca Gabriel
ginye55 spune:
Fetelor, cred ca am o problema: as manca ceva dulce continuu. Nu ma pot satura!
Saracul meu bebe cand mananc ciocolata devine cam agitat. Cred ca nu-i place! 
ginye
37+
Stefan
Bebitza
Asa a inceput totul
Nepotelu'
Poze

AMR DOAR CATEVA ZILE 

alra spune:
hello,
eu am dormit in etape din cauza laurei care s-a trezit de vreo 3 ori.
azi nu ma simt prea bine, obosita si cazuta, probabil ca am muncit mai mult ieri.
acum ma duc sa aleg cardul pentru anuntul de nastere - am de cautat in 8 cataloage a cam 100 de carduri/catalog. tineti pumnii sa imi placa ceva caci cum ma stiu ...
Vacanta cu Laura in Romania
alra spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ginye55 Fetelor, cred ca am o problema: as manca ceva dulce continuu. Nu ma pot satura! ![]() ginye 37+ StefanBebitza Asa a inceput totul Bebe sapt5 Bebe sapt9 Bebe sapt12 Bebe sapt22 Nepotelu' Poze ![]() ![]() AMR DOAR CATEVA ZILE ![]() ![]() ![]() |
am vazut ca nasti saptamana viitoare
Vacanta cu Laura in Romania
ginye55 spune:
Alra
ginye
37+
Stefan
Bebitza
Asa a inceput totul
Nepotelu'
Poze