Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(93)
Raspunsuri - Pagina 16
nebunica-zapacica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui BraveGirl Luna a 9-a incepe cu sapt 36. Deci daca ai 35 implinite si intri in sapt 36, esti in luna a 9-a. ========== Corina 31+ Arianna MariaMy baby Albumul meu |

Eu aleg impartirea asta, ma avantajeaza
35+
Victor-NicolasAMR 5 SAPTAMANI!!!!
diana21 spune:
| Citat: |
| luna a 9-a incepe din saptamana 37. deocamdata esti in luna 8-a. |
Carmendu, nuuu, luna a noua incepe in momentul in care ai incheiat saptamana 35, deci in prima zi din sapt. 36. UIte aici tabel
Luna 1 - 1-4 saptamani
Luna 2 - 5-8 saptamani
Luna 3 - 9-13 saptamani
Luna 4 - 14-17 saptamani
Luna 5 - 18-22 saptamani
Luna 6 - 23-27 saptamani
Luna 7 - 28-31 saptamani
Luna 8 - 32-35 saptamani
Luna 9 - 36-40 saptamani
si inca unul
1 - 4 luna I
5 - 8 luna a II a
9 - 13 luna a III a
14 - 17 luna a IV a
18 - 21 luna a V a
22 - 26 luna a VI a
27 - 30 luna a VII a
31 - 35 luna a VIII a
36 - 40 luna a IX a
Deci, 35+ inseamna inceputul lunii a noua!

_
Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
Dialoguri strumfesti
Tudor Stefan
34+ Asa creste bebe
BraveGirl spune:
Eu asa am gasit in Larousse, in "La ce sa te astepti cd esti insarcinata" si in jurnalul sarcinii.
La 35+ esti in luna 9.
==========
Corina
31+
Arianna Maria
My baby
Albumul meu
criss703 spune:
Mai sa fie , acum am vazut si melodia Oliviei 

sigur ca si asta imi place , mai e si vremea ploioasa de afara offf ...ar trebui sa plec la ai mei sa mananc dar as asculta numai melodii din astea 
Criss
32+
http://community.webshots.com/user/criss703
Otiliav spune:
Neata!
Si eu am observat aseara ca dupa Odiseea de pe DC si cealalalt link pus de Fluturasa, as fi in luna a 8-a. Dupa tabelul pus de Diana la fel. Ce chestie, deja luna a 8-a, wow.
Multam de dedicatiile muzicale, vad ca duminica incepe sa fie o zi linistita si cu muzica multa.
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica
31+
Pozele noastre
diana21 spune:
Si eu votez pt. cozonacei
. Imi amintesc ca bebelica mea mirosea a paine calda...si asa mult imi placea sa imi bag nasul in pliurile de la gatutul si manutele ei
, yammy, yammy, imi venea sa o mananc cu totul de drag!
Eu am dormit putin de tot si sunt foarte ametita! Cred ca peste o ora ma culc la pranz langa fiica-mea, si-asa ploua si e urat afara!
Corina, mi-au venit fiolele. Maine le iau. Numai ca pe cutie (sunt 5 fiole in cutie, a costat 35 euro), scrie CELESTAN. O fi din cauza ca sunt luate din alta tara? Sper ca alea sunt, ca parca tin minte ca tu ziceai ca se cheama Celeston. Uh...mama lor de fiole!!!
Daca nu sunt bune, o sa te rog sa imi vinzi totusi o fiola de la tine
!
_
Dialoguri strumfesti
Tudor Stefan
34+
Asa creste bebe
carmendu spune:
pe DC la 35 sapt esti in luna 8-a.
uite link http://www.desprecopii.com/info.asp?id=sap35
33+
Victor
http://good-times.webshots.com/album/565055246KyFrzA
diana21 spune:
Oricum, intre 37s implinte si 42 sapt. implinite, se considera ca bebe e la termen
. Deci, nu ar avea cum sa inceapa luna a noau in momentul in care bebe e considerat la termen. Nu stiu cum sa explic, insa eu am nascut fetita la fix 37 s si nu a fost prematur, iar dr. mi-a zis ca era la jumatatea lunii a noua, deci in afara pericolului de a nu putea respira singurica! Si nu a avut nici un semn de prematur!
_
Dialoguri strumfesti
Tudor Stefan
34+
Asa creste bebe
diana21 spune:
Carmen, pai da, eu sunt in sapt. 35, DAR asta inseamna ca am doar 34 implinite. Nu am 35 implinite.
34 implinite=34+, adica luna a opta
35 implinite=35+, adica luna a noua
Deci, eu voi intra in luna a noua de azi intr-o saptamana!
Ce voiam sa zic in mesajul anterior. Daca bebe e considerat la termen la 37 implinte, nus e poate ca atunci sa inceapa luna a noua, pt ca la 8 luni, nu e la termen, e putin prematur. Deci cand ai 37 esti sigur, sigur in luna a noua de ceva vreme.
_
Dialoguri strumfesti
Tudor Stefan
34+
Asa creste bebe
carmendu spune:
raportez o burtik de 107 cm si 9 kg luate pana acum.![]()
33+
Victor
http://good-times.webshots.com/album/565055246KyFrzA