Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (197)
Raspunsuri - Pagina 6
alehiam spune:
Urmy, dulce mai e Tudor cu palarie. Cred ca induceti lumea in eroare ca nu se stie daca sunteti fetita sau baietel. Noi o patim foarte des, si cel mai tare ni se intampla si cand suntem, imbracati in bleu ![]()
Danuta petrecere frumoasa.
gabitz
sa ii treaca micutei Eliza cat mai repede laringita
Alina ce gropite dulci are Sara.
bernix
sa nu mai fi depresata. Ptiu, ptiu pieriti de aici depresii si probleme de sanatate
Andreea imi pare rau de telefonul tau si mai ale s de pozele pierdute. Recuperare grabnica mamei tale.
prisi, pupam miru sa-i treaca cucuiul. Am mai zis, eu sunt foarte incantata de gelul/crema de arnica. De fiecare cand a cazut urat, l-am masat cu un pic de crema din asta si dupa jum de ora nici nu se mai vedea cucuiul. Bafta la cumparaturi.
Aandrea27 depinde de unde stai, desi pe mine nu m-a deranjat sa ma deplasez pana la Alice sa dau comanda pentru tort ![]()
Mad
cu
Robert Stefan (09.09.2007)
alehiam spune:
Maria Diana
Antonia Theodora
Tudor Paraschiv
Sa cresteti mari, sanatosi si norocosi. Mamici sa va bucurati de puii vostri.
Mad
cu
Robert Stefan (09.09.2007)
Roxana_G spune:
Am actualizat listuta cu numerele de telefon primite pana acum. Mai astept vreo 2-3 zile inainte sa o trimit pe mail in versiunea noua, poate se mai adauga cineva.
Annisia, Pinacolada si Tomasa , eu am numerele voastre de telefon dar nu mi-am permis sa le pun fara acceptul vostru. Daca sunteti de acord sa le adaugam acolo sa imi ziceti.
Dintre participantele la petrecere nu avem numerele de telefon ale urmatoarelor: bikmaria, prisi, cecilia, bee, alinkav, erina, bebeka, urmychance, andries si papanash . Doamnelor, sunteti de acord sa actualizam listuta? Daca da, astept telefoanele voastre. Daca nu, macar mie imi lasati numerele?
De fapt unele din ele le aveam dar cu ocazia stricaciunilor repetate ale telefoanelor am pierdut de prin numere (papanash, urmy si prisi cu siguranta le aveam).
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
Piciulika spune:
Hop si eu
Hop si Michael
Dragelor, existam. Desi vremea in care ne conversm mi se pare deja din alta viata. Pe bune! Ma gandesc la voi, la copii vostri minunati - dar cu munca si alte programe incarcate, nu apuc sa citesc NIMIC, nici sa urez... dar sa stiti ca nu v-am uitat!
Mi-ar face placere sa revin printre voi - dar nu stiu cat de realist e sa pot tine macar asa, un pic, pasul...
Vremea cu voi a fost asa de frumoasa - e ca o insula indepartata la care ma gandesc. Stiu ca multi papanasi si multe dulcetzele au implinit un an - nu am fost langa voi sa va urez... Doar cu gandul.
Muncesc, muncesc... nu imi imaginam asa...
Timpul "liber" se transforma in spalat rufe, aranjat cat de cat casa, plimbat un pic cu Radu si Michael. Dar sunt nedormita si obosita.
Am furat un weekend lung (Hamburg) si o saptamana de vacanta (la lacul Lugano), cica sa ne odihnim. In afara de vazut locuri frumoase, nu ne-am odihnit deloc: ursuletzul e pe Duracell si ne termina. Ma/ne trezeste de 2 ori pe noapte - lapte. Doarme max 1/2h dimineata si alte 15-20 min dupa-masa si in rest e misunator non-stop, fresh. Nu umbla inca. Nu ne mai ies dinti deocamdata.
Face ca vaca, oaia, calul, cainele. Intamplator ne mai zice mama, tata - dar nu neaparat noua
Face "tai-tai" si recunoaste situatia de plecare: face cu mana daca i se sune "tschüss", "salut", "ciao". Sau spontan, cand dureaza despartirile prea mult: bla-bla-bla. ![]()
De trei zile s-a intzarcat - refuza tzitzi seara cu indarjire. Asta este. El trebuie sa stie.
A mai racit, muceste si acum.
Doar ca e dulce!!!
Puteti sa vedeti pozele puse cu mari eforturi si tot brodate/completate, ca un goblen, la ore mici (cred ca nu ne-ati vazut luna 10-12). Si pozele cu Sim, intalnirea, la ZOO, in Tessin si Hamburg...
Ne pregatim pentru miercuri: fac tort lui si tatalui meu, care vine sa-si serbeze si el ziua lui de 60 ani langa Michael - ca doar sunt pe aceeasi zi.
Cam asta e.
Va pup si va doresc mult bine, petrecere minunata, si sa stiti ca INCERC sa fiu langa voi, cat pot.
cu drag
Piciulika, mami de Michael (8.10.2007) www.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">
Situl lui Michael - parola o stim toate
Piciulika spune:
Ah, neaparat:
SALUTARI SAREI! 
Nu am uitat-o! Gratzie lui Sim (trimis link pe mail), am vazut si poze cu ea!! E frumoasaaaaa...!!!! 
Michael e fidel, cu ochii in zare...
Piciulika, mami de Michael (8.10.2007) www.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">
Situl lui Michael - parola o stim toate
Roxana_G spune:
Piciulika, sunteti bineveniti oricand si eu ma bucur oricand vad vesti de la voi.
Michael face o multime de lucruri, la capitolul vorbire vad ca e super avansat. Petrecere frumoasa, sa iti traiasca si puiul si tatal, sa fie sanatosi! Ma uit acusica la poze.
Rox ,
Poze
Roxana_G spune:
Gata, vazut un pui frumos foc!
Michael si mami. Sa va fie de bine concediile. Mi-au placut tare mult pozele de la Lugano, am bagat la cap destinatia sa stii. ![]()
Eu incerc sa savurez ultimele momente de liniste inainte sa apara tati cu atomica de la cumparaturi. Dar si asa Andrei se joaca cu castronelele imprastiate peste tot. Le face teanc si apoi le arunca si iar le aseaza.
Apropos, cand era Alex mica am avut un fel de cilindri colorati, micuti, 8, care bagau unii in altii sau puteau fi pusi unul peste altul ca un turnulet. Eu imi amintesc ca erau de la Fisher Price, insa nu am mai gasit nicaieri, nici pe net si nici in magazine. Stie cineva despre ce vorbesc, sau ati vazut pe undeva?
Rox ,
Poze
moldoveanca spune:
Hello dragelor.Si aici plouaaaaa de cateva zile dar cam asta va fi pana in aprilie

.
teo
moldoveanca spune:
Ehehe Rox sa stii ca ti-o luam innainte
.La incep lui noiembrie mergem in Cascavalia![]()
teo