ref mail
as dori sa stiu de ce nu sunt anuntata pe mail cand cineva imi raspunde la intrebare sau la subiectul la care am dat si eu un raspuns.
multumesc
Raspunsuri
miki68 spune:
Scuza-ma, dar e o utopie ceea ce ceri (pe nici un forum nu am intalnit aceasta facilitate). Suntem mii de membri activi care raspundem la zeci de subiecte zilnic. Cred ca e imposibil de urmarit DACA cineva raspunde altcuiva pe un anume topic pentru a fi anuntat pe mail. Dar, de cate ori intri pe forum poti vedea ce s-a mai scris la acele subiecte intrand in profil personal> mesajele mele. Acolo gasesti toate subiectele la care ai postat de-a lungul timpului.
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
carla73 spune:
pe parinti .com se practica acest lucru...
am crezut ca daca am bifat sa fiu anuntata pe mail, m am gandit ca e vorba de mailul meu personal si nu de contul de pe acest site...
dar nu e nici o nenorocire daca nu se poate...precum am spus mai sus am crezut altceva...
e bine ca stiu si ca nu mai astept in van si ma tot intreb...
mersi de lamurire.
misha71 spune:
Pe mail te anunta atunci cind ai un mesaj privat.
Prietenie de suflet
LOC DE DAT CU CAPU'
claujro spune:
si pe forumul ministerului ed si cercetarii te anunta cand s-a scris la un subiect la care tu ai raspuns..
misha71 spune:
asa sint multe site-uri cu forumuri unde te anunta.
Eu cred ca si aici s-ar putea face asta, vad deschidere la nou a administratorilor, insa, probabil ca nu a fost facuta nici o sugestie in acest sens, pina acum.
Prietenie de suflet
LOC DE DAT CU CAPU'
Marina spune:
daca ai norocul unui subiect de 20 de pagini o sa ziceti ca e spam.
Asa cum ati spus ideea tb sa ajunga la Admin care in functie de capabilitatile tehnice o sa decida ce face
misha71 spune:
asta cu spam-ul cam asa e. intri o data pe zi, raspunzi la vreo 15 subiecte, iar a doua zi ai pe mail 2 pagini de notificari. Nici asa nu e bine.
Prietenie de suflet
LOC DE DAT CU CAPU'
marius spune:
Nu cred sa fie favorabila o astfel de solutie. Traficul este imens. Insa avem facilitati de a urmari un subiect de interes. Trebuie doar utilizate.
Pagina familiei / Mai multe...
www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank">Video
Pagina legislativa