Sezatoarea canadiana (108)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mimitete spune:

mQQm, la multi ani printesei. Sa fie fericita si sanatoasa.
Ange, noi luam costume de Halloween de la giggles, e unul linga mall-ul din Angrignon. Sint mai scumpe dar oferta e mare si aglomeratia pe masura.
Nu mai stiu cine intreba de spirulina, eu iau de citeva luni si zic ca ajuta sau poate asa imi inchipui eu dar tot e bine, efectul placebo.
Ica, eu cartea nu am cumparat-o , am luat-o de la biblioteca de cartier. Noi mergem in fiecare saptamina sa luam carti pt copii (biblioteca e numai pt copii) si in timp ce ei isi alegeau ceva am gasit citeva rafturi pt parinti. Acum citesc una pt cum sa te comporti cu teenager "I hate you, get out of my life but can you drive me and Molly to the mall first" .
Oana, asteptam impresii din tabara.

O zi buna,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

try,ai mai!tu stii ce dragut e cutzulache?si mai ales cand se gudura pe langa tine si-ti trage cate o limba peste ochi de multumireoricum la 6,00 e ora mea de trezire asa ca nu fac nimic peste puterile mele.e naspa ca-i frig rau dimineata.atat.dar creste el si sigur va invata sa iasa singur afara.canichii sunt tare inteligenti.am zis
Hyundai am incercat acum 8 ani.am avut un "santa fee".cel mai mult mi-au placut scaunele chofante care tineau de cald la sale.In rest nu am dat pe spate pt ca ori de cate ori eram in fusta imi maream crapatura.Era prea inalta pt picioarele mele.

ica,pai da colega!copilul merge deghizat la gradi de halloween nu? auzi si la ce gradi a fost de le dadea costume gratuite?imi trimit si eu amicii macar pt o zi acolo. eu nu-mi permit sa le cadorisesc costume de hall. moca.nu-mi vine sa dau nici pt mine 60$ pt un costum dar pt 6?!

dana,si eu la fel ca si tine decorez casa in week. asta.atat de drag imi este!cel mai mult si mai mult sa decorez imi place la Craciun.apropo,ne vedem sau nu de Craciun?Am pierdut firul.ati stabilit ceva sau ba?

dati-mi o idee de cadou.luni prietena mea de suflet face 33 de ani.nu stiu ce cadou sa-i iau.De sf. Maria i-am luat o geanta bengoasa.Acum as vrea asa...ceva special.ma ajutati?

almo,hai ca mi-ai placut si tua inteles saraca fata tot de la noi

tzuc.

"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

I-am trimis de acasa, ca Octav e liber astazi, din nou sarbatoare evreiasca, din nou neplatita... cica sa lucrez! Nu am fost pe-aici, da!?!

Almo, acum am recitit cu atentie din urma si am vazut mesajul, multumesc frumos, deja e luat, asteptam sa vina si se va duce Octav si cu asta la reparat, dam tot jos de pe el, il facem stabil, reinstalam tot si i-l dam Agatei.... De cind isi doreste ea unul, ne tot intreaba cind ne luam noi unul nou? Pentru ea, daca nu mai pica, va mai fi bun un an. Oricum, de luni pina vineri nu prea ii ramine timp de calculator sau televizor (ca sa nu se grabeasca la lectii sau le ce face, i-am scos de tot genul acesta de activitate, doar vineri seara, dupa patinajul fetelor e timpul de film, pizza, bere, suc si alte minuni, culcat mai tirziu), dar in weekend mai sint ore in care nu are nimic de facut si atunci ar vrea sa joace un joc sau sa imbrace papusi pe net sau sa deseneze... dar sintem ori eu, ori tati calare pe el si cu greu renuntam la locul nostru.

Halloween: Tudora are rochie de Alba-ca-Zapada, e nou-nouta pentru ca anul trecut nu a vrut sa se imbrace, a fost singurul copil nedeghizat din toata gradinita, nu a acceptat nici macar o pelerina, palarie sau sa-i faca ceva pe fata... Ciudatica mai e citeodata! Ei fac doar o singura zi petrecere, copiii vin imbracati sau se imbraca acolo (cei care nu au, iau din rezerva gradinitei), iau gustarea de dimineata imbracati asa, gradinita e ornata, masa, farfuriile, paharele sint pe aceeasi tema... Apoi isi iau cosuletele si pleaca in colegiul Dawson cu "trick or treat", se intorc, au un meniu special cu mici surprize tot pe tema respectiva, dorm, iar dupa aceea au o mica petrecere, danseaza constumati, jocuri, cintecele... Eu am fost citiva ani la rind cu ei, ca voluntar si e foarte placut. Anul trecut am stat un pic, dar bebe era prea mic si nu am vrut sa intru in colegiu, ca nu stiti cum arata colegiul de Halloween! Brrr! Am avut emotii si pentru Tudora, dar in afara de faptul ca nu s-a costumat, in rest a fost in regula. Prima data cind am fost, avea Agata 2 ani si jumatate, mi-a placut foarte mult creativitatea studentilor... Pur si simplu iti era frica sa intri in anumite clase! La scoala doar se costumeaza si au niste activitati specifice, premiere de costume. Agata are costumul de vrajitoare de anul trecut, cu peruca, cu palarie, cu matura... ar vrea altul, i-am spus ca daca vrea poate sa se imbrace in negru si ii iau o coada, urechi si o coada de pisica, dar nu ma apuc sa-i iau iar costum, ca nu am bani. Dar parca vad ca nu ma va lasa inima... sa vedem daca reactioneaza la propunerea mea cu pisica neagra si poate scap ieftin.

CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU

Starile sufletesti care par a nu avea nici un motiv, au motivele cele mai adinci. (Blaga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Fetelor, noi am primit un pliant acasa cu unii care se cheama Party Mania .. sunt in west island, pe boul st jean: http://english.montrealplus.ca/portal/profile.do?categoryID=8&contentType=0&profileID=497899 . Au costume super faine, eu am si un cupon de 5 dolari reducere, daca trebuie cuiva, cu mare placere il dau .. eu i-am luat lui Matei de pe ebay costum de pirat .. va fi captain hook din peter pan .. are el o apasare cu piratii momentan asa ca la cerere, asta am cumparat.

Mergi la inceput

Uitati aici poze cu Captain Hook:) .. eu zic ca pt baieti e haios costumul.

Mergi la inceput

La Marc cel putin e normala apasarea, ca e baita, dar ce spui de Agata mea ca acum citeva zile imi spune: mamiii (cind lungeste i-ul sigur vrea ceva sau cind isi ia singura ghiozdanul si se apuca de lectii fara sa-i spun eu nimic), stii ce mi-ar placea mie sa fiu de Halloween? Un pirat! Din ala care pare viu, dar el e mort... si imi pun peruca de vrajitoare, imi iei o palarie si o haina, acopar un ochi, numai ca eu voi pune o fusta lunga in loc de pantaloni... pentru ca voi fi o domnisoara pirat! Si e mai cool asa, ca ei (?!) cred ca sint slaba, ca sint fetita si am fusta, dar cind se vor apropia de mine, le dau doua picioare rapid in gura... uite asa! Si-mi arata incintata cum stie ea sa dea... Na, mai zi ceva!

Starile sufletesti care par a nu avea nici un motiv, au motivele cele mai adinci. (Blaga)

Mergi la inceput

Mqqm, la multi ani multitalentatei tale fete! Sa fie sanatoasa si sa aiba o viata frumoasa!

Mimitete, m-am gindit eu ca-i posibil sa o gasesc la biblioteca, o voi cauta si eu cind ducem cartile, si noi mergem tot o data pe saptamina, citeodata chiar la doua, daca nu apucam sa le citim. Of, daca ma gindesc la adolescenta si intra si Agata in acest gind... vai, imi pling de pe acum de mila! Tu citeste tot si cind o fi sa fie, apelez la tine sau ti-o trimit de tot asa vreo doi ani...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns almo spune:

neliacu placere. calculatorul e valabil pt oricine are nevoie. sotul meu a pregatit mai multe calc, voiam sa le trimitem la scoala din satul lui natal ca donatie, dar in final am fost informati ca scoala nu se prea foloseste de ele, ca nu au cadre didactice care sa stie sa foloseaseca un calc si ca o sa faca paianjeni acolo, puse la pastrare in casa din fata; stiti cum e la tara, cand ai camera din fata cu lucruri faine pe care nu le folosesti niciodata si nu te bucuri de ele, sunt doar de vazul lumii
asa ca ma gandesc sa le trimit in ro la copii saraci din sat... dar pe de alta parte, nu pot sa le trimit monitor ca e pre greu si va trebui sa le cumpar si cred ca in ro sunt scumpe...uite asa devine prea costisitor proiectul... plus ca acum luam si echipament pt echipa de fotbal a satului, ca sotul a fost mare jucator de fotbal in sat pe vremea lui si inca mai joaca fotbal si aici... si na e fanatic fotbal...

Mergi la inceput

Fetelor, am facut sushi si ieri si azi .. multam mult de retete, a iesit super! Singura observatie a sotului a fost ca e prea mult orez in ele, prin urmare azi am pus orez doar pe jumate din foaia aia de alge. Si mai am un pic de periat tehnica rularii ... da in 2-3 ture imi dau drumul complet .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Poftiti la noul capitol 109.

"Less is more" - Mies van der Rohe

Mergi la inceput