Sezatoarea canadiana (108)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simi spune:

Ana, costume frumoase si nu foarte scumpe poti sa gasesti la Smart Set. Ii stii? Mie imi place mult stilul lor. Sau, daca vrei ceva mai scumpel, pe la Laura (Petit, pentru fete mai scunde de 1.65m) Succes la interviu!

Smile,tomorrow could be worse!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

nu merge foarte rau, am acum adimn assistenta mea personala. Nu stiu insa daca voi putea tranfera toata informatia

Citat:
citat din mesajul lui Denisam

Try-e ok aspiratorul ala anazal,desi eu i-am facut lui A si la 3 luni, dc nu ii aspiri de cel putin 3 ori pe zi(sper sa itzi conivngi tatal sa il foloseasca, mama a avut mereu reticientze),mult mai repede nu scapi de ei-si eu le dadeam cu creme vicks mentolata pe piept seara la culcare sa tina pina dimi-si folosesc picaturi d enas din Ro-vibrocil, f. bune spre deosebire de solutie salina, dar tot cam 6=7 zile i-a tinut pe ai mei-au avut doar SN insa..
Maru-cum merge trainingul cu "canadeza ce te va inlocui?".

Denisa cu Emma Andrea 2,9 ani si Mark Alex 1,3 ani

Zambeste, si maine e o zi!

Doamne'ajuta!

POZE
POZE2

http://maru-incotro.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

am uitat sa pun emoticonul ala care ranjeste

Doamne'ajuta!

POZE
POZE2

http://maru-incotro.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Ana, nuuu, ciinii nu le fac rau, in sensul cunoscut al cuvintului, doar ca mie nu mi se par prea ingrijiti si nu-mi place cind le vad linse de ei si sar pe ele, in joaca, dar pe Tudora o rastoarna si cel mic, dulaul mare o pune la pamint imediat. La inceput s-a speriat, dar acum, dupa ce s-a jucat cu el toata vara nu se mai sperie, dar tot nu-i place cind vine in viteza si se arunca spre ea. De fapt, nici nu o mai las singura afara cind ii vad in curte. Agata e prietena lor! De fapt, ea e prietena tuturor ciinilor din cartier... si a stapinilor.

Astazi mi-am luat inima in dinti si am vorbit! Nu cu el, cu fata lui, cea cu gemenii, deci stau si copiii cu el, eu nici nu am stiut. Am venit de la scoala, bebe adormise si am pus carutul la soare, in curte era soare si frumos, le-am scos o patura pe iarba, fetele si-au luat jucarii si se jucau frumos... un sfert de ora a durat bucuria. Ca au iesit dulaii pe geam si direct la carutul meu s-au oprit amindoi si daca nu eram eu acolo, se pisau pe roata. Asta nu ar fi nimic, dar au inceput sa latre, sa sara cind pe carut, cind pe Tudora si unul dintre ei chiar a dat drumul la pipi pe patura... pe care am aruncat-o bineinteles (era veche!). Si m-am dus la geamul vecinului, am strigat, am batut pina a venit fata lui si i-am explicat situatia. I-am spus ca e o curte comuna si ca un locatar care are dreptul la ea, si copiii mei la fel, ca si ei si ciinii lor, as dori doua lucruri: sa nu mai vad nici un kk-at prin iarba (astea inseamna sa iasa cineva cu ciinii si sa stringa imediat dupa ce fac, cu tot cu iarba din jur, asa cum face vecina de sus) si ori sa-i tina in casa cind vede copiii in curte (noi avem ziua ocupata, deci o folosim foarte putin) ori ii supravegheaza cineva cind ies, pentru ca fetelor le place sa se joace cu ei, dar pe cea mica o darima si eu nu pot sa stau cu carutul, ci numai cu bebe in brate sus de tot, ca sar la el (stiu ca sint jucausi, dar copiii mici, mai ales cei care nu cresc cu un ciine, se sperie). Nu a zis nimic, m-a ascultat, se vedea clar ca nu-i convine ce-i spun si a vrut sa spun ceva de genul ca ei nu pot sta chiar tot timpul cu ciinii, ca au nevoie de aer si de spatiu... Nu mi-a placut nici tonul, nici atitudinea ei, asa ca i-am zis-o n pic mai taios ca si copiii mei la fel, mersi, au revoir! I-a chemat in casa si a inchis geamul. Cei de sus ies si in curte, cam de trei-patru ori pe zi, dar niciodata singuri, vecinii sint tare simtiti, sint foarte ingrijiti, stiu exact ca-i duce la veterinar, in casa la ei este o curatenie exemplara... iar daca vrea sa-i scoata mai mult timp, ii duce toata familia la plimbare. Insa cei doi, saracii, ma uitam la cel mic, e piele si os si face numai moale, sigur are ceva paraziti... sint de acord sa stea la aer, au nevoie, dar in conditiile de mai sus. Eu zic ca am rezolvat problema, sper. Oricum, discutia a fost amicala, cind am plecat la curs ne-am intilnit si mi-a zimbit frumos si m-a intrebat de sanatate si ea si taica-sau.

CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU

Starile sufletesti care par a nu avea nici un motiv, au motivele cele mai adinci. (Blaga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Carmen77 ai incercat cu glicerina? O poti cumapara de la farmacie, o poti amesteca cu vitamina A lichida + vitamina E lichida. Nu e scump si poti incerca sa vezi daca-ti merge.

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica

http://tt.lilypie.com/49Zkm5.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codritu spune:

carmen77, pana la urma plecati spre tarile calde?

si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanagabriela spune:

Cristina (cge), bafta la noul job! Sa fie asa cum ti l-ai dorit

Khristin, felicitari pentru bebelus, sa fie sanatos, sa creasca mare, frumos, cuminte si sa aiba mult noroc

Ange, bine ca ai mai scris pe-aici, ma bucur ca te simti mai bine . Ce mai fac Maia si Robert?

Nelia, eu nu am vrut sa te sperii cind am vorbit de meningita, dar m-am gindit ca mai bine pui raul inainte si sa fie doar un virus... Cum se mai simte Tudora?

Noi avem vesti de la Antonia de pe situl scolii, in fiecare zii pun un mic rezumat despre ce au facut. Deocamdata au aerul sa se distreaza f.bine. Vremea este putin racoroasa, dar macar este soare si nu ploua. Azi vorbeau despre dat pe sirma cu scripetele, plimbari pe lac cu barca, orientare in padure cu busola, studiul arborilor, plimbare cu sareta. Seara fac foc de tabara, plimbari cu torte...Au un jurnal de bord unde trebuie sa scrie in fiecare zii ce au facut. Asa vom stii si noi cu ce s-a ocupat copilul
AMR 2 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Salina spune:

Khristin - Felicitari! Refacere usoara tie si o viata frumoasa cu mult noroc micutului canadian!
Multumesc inca o data, fetelor, pt urarile frumoase.
Donia, mare dreptate ai. Uneori ma trezesc bucurandu-ma ca un copil de lucruri banale, alteori raman gura-casca in fata unor lucruri care-mi par fantastice, de exemplu retele de sosele care ma naucesc pur si simplu dar in acelasi timp ma fascineaza.
Si nu, Ana, nu am venit in El Dorado. Am venit intr-o tara civilizata, normala, in care ne dorim sa ne gasim locul, linistea si bucuria de-a trai. Stiu ca ai glumit, e ok!
Magdone, da, eu sunt. David al meu e nascut cu o zi inaintea lui Razvan, am scris si eu o perioada la Odisee, m-am pierdut pe drum la Juniori.
Vad ca aveti probleme cu cainii, mai exact cu stapanii necivilizati. Nelia, bine ai facut ca le-ai zis, chiar daca nu le-a picat bine, iti spun sincer ca mie mi-e stat inima citind ce-ai scris, cum mai sa sara pe fete si sa faca pipi pe patura, pe roata? Am tot vrut sa te sun dar n-am apucat, inca sunt zombie, e totul nou si mare si mult, nu stiu cum sa zic. Timpul pare ca zboara. In 2 zile ne mutam si poate reusim sa ne vedem in zona.
Cfelinar - eu sunt noua pe aceste meleaguri dar mie mi s-a parut ca romani sunt peste tot
Ange, nu vii si tu la intalnire, pe 17? Poate ti-ar face bine sa te mai relaxezi putin, ce zici? Cu cutu va descurcati? E cuminte?
Oanagabriela, ce misto ca poti afla vesti despre Antonia, iti mai potolesti putin dorul!

ALINA, cu doua comori: printesa EVA (3 ian 2007) si cavalerul DAVID (18 iul 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

Khristin, sa va traiasca baiatul, sa fie sanatos si sa va bucurati de amindoi copii. Refacere usoara si mult laptic ptr bb.

Try si mihaela, din pacate a ratat excursia ptr ca acolo faceau un studiu pe animele marine , drept ptr care stateau pe litoral si adunau de toate. Le-a cerut cizme de cauciuc si multe sosete calduroase. El are ghipsul deschis la degete , ii pun eu o soseta in fiecare dimineata sa nu ii fie frig , dar acolo prin apa rece chiar nu stiu daca solutia mea cu punga de plastic l-ar fi ajutat. Mi se rupe sufletul de mila, se uita ieri asa cu jind la Denisa care isi facea bagajul, dar ce sa-i fac???

Camelia, le-am dat bani sa-si ia ei ce vor. Denisa vrea numai haine, iar Edi vrea un ipod.

Ana, eu mi-am luat lucruri misto si de la Reitmans.Succes la interviu.

Cristina (cge) sa-ti fie de bine noul job si petrecere frumoasa la restaurant.

Oana , super ca poti vedea ce au facut in fiecare zi.

Carmen, ai atins un subiect tare delicat ptr mine. De vreo 3 ani am aceeasi problema de indata ce da frigul un pic. Deja de saptamina trecuta mi-a aparut si mie, dar am numai la mina dreapta. Am incercat toate cremele, cea care imi face cel mai bine ( si mie la fel mi se crapa, ustura si iese imediat singele)este MOISTUREL ( crema nu lotiune) pe care o iau de la Jean Coutu. vara asta insa la Las Vegas , am cunoscut o rominca . Ea imi povestea cit de aspre sunt toamnele acolo si avea aceesi problema ca si mine. Mi-a recomandat o crema pe baza de miere de albine numita BURT'S BEES. Am cautat-o saptamina trecuta , au site-ul lor. Vreau sa o comand si eu.

oi mai fi uitat ceva, dar fug la nani ca miine trebuie s-l las la scoala la 6.30.

Noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Kristin, felicitari ptr Anthony.
Sa fie sanatos, cuminte si sa nu isi supere prea tare sora.

Multumesc ptr urari in leg. cu jobul.
Aici e o practica cu iesitul la masa cu echipa in prima sapt.
Am iesit si la fostul meu job, dar acolo ne-am platit din buzunar.

Ana, sa stii ca eu cu tinuta de la Reitmans am luat luat interviul ptr jobul actual.

Dana, imi pare rau de Edi, lasa ca ii povesteste Denisa cum a fost.

Oana, numai maine nu-i poimine.
E liniste rau in casa, nu ?

Noapte buna,

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput