sotul meu
Raspunsuri - Pagina 8
ladyJ spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui catalina2307
Hai ca m-ai distrat. Deci sa inteleg ca pentru tine este suficienta o vizita la starea civila si gata..te transformi in doamna. Da daca asa te numesti tu in societate , na cine sunt eu sa te contrazic. Fatuca draga, doamna te nasti , nimeni nu te transforma in doamna. Nici parintii, nici sotul, nici copilul nici societatea. La faza cu animalul baga repede edit si suna un prieten.Nu de alta dar o doamna nu se exprima asa. Catalina |
Catalina, off topic, cum adica ´´doamna te nasti´´?Explica-mi te rog.
Daca tot esti mai mare....presupun ca esti si mai inteleapta...asa ca lasa fetele,doamnele in pace si inclina din cap a ingaduinta..
catalina2307 spune:
ladyJ...ai si tu dreptate. Desi inclinatul capului a ingaduinta...depinde cand si cu cine.
Despre "a te naste doamna" o sa deschid topic. Chiar ar fi interesat de stiut cam ce intelege fiecare prin a fi "doamna" .
herra spune:
unde e topicul? abia-l astept, serios!
cred ca va fi plin de "duamne" prin spatele tastaturilor.
ma bucur ca autoarea a primit la prezentul topic si niste raspunsuri la problema ei.
emyemy spune:
Buna!
Imi pare rau ca va spun, unele rasp nu au loc aici.Denis asteapta sfaturi nu rautati si contraziceri.
emyemy spune:
Buna!
Imi pare rau ca va spun, unele rasp nu prea au loc aici.Denisa asteapta sfaturi, nu rautati si contraziceri intre noi.