Gravidutze din Vaslui

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabriella1

Citat:
citat din mesajul lui Delphinas

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui simonab.s.

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui simonab.s.

nu e nici o mamica din vaslui pe aici?

eu...viitoare..mi-e frica sa ma bucur! esti graviduta?

Gabriela

"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

am abia 5 saptamani, felicitari Gabriela si bb la termen
tu in cate saptamani esti?

5+

asta e a 6-a.Dupa amiaza fac iar echo, am spitalizare de zi,dar stau numai ptr perfuzie,iar apoi vin acasa ptr ca n-are rost sa stau pe patul ala de spital cand acasa am toate conditiile.Am noroc cu d-na doctor ca e o draguta si ma intelege!
Mi s-a dat fier de catre medicul de familie iar d-na doctor mi-a dat arefam,ovule cu progesteron. In perfuzii am metrocloporamid,scobutil, algocalmin, nos-pa ,b6 si glucoza.

Gabriela

Ai ramas gravida cand ai facut avortul in martie? Ti-a pus in loc un ovul gata fecundat?
si vezi ca "medicul" tau ti-a prescris medicamente contraindicate pe sarcina.

n-am facut avort,am pierdut la inceputul lui martie. dar daca tu esti intr-atat de clarvazatoare,ma pot pune eu cu tine?
ptr linistea ta,considera ca-s la menopauza.asa scapi de curiozitatea care te roade si-ti pastrezi greutatea.

Gabriela

nu am zis ca ai facut avort voit. da? ai pierdut o sarcina. a implicat un chiuretaj presupun. sau s-a eliminat singur. in fine. uterul a suferit niste modificari.
dar pe 15 martie 2010 spuneai: "cand nu dorm vomit si invers", iar pe 20 anuntai ca s-a terminat. Da sa ma ierte Dumnezeu daca 15 e aceeasi cu data de 1 ale lunii. Cred ca neoronii tai au ramas vesnic gravizi
eu mi-s tare linistita comparativ cu tine. iar greutatea mea nu e problema ta. sau nu poti tine sarcina ca ma roade pe mine ceva.
numai ca te incurci in ite si te deranjeaza ca cineva ti-o da peste nasuc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonab.s. spune:

fetelor ce faceti?!
Ce medic iti urmareste sarcina Gabriela?

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia.traista spune:

Buna!Sunt si eu o graviduta din vaslui,de fapt stau pe langa barlad dar doctorita mea este din vaslui APAVALOAIE IULIANA.Sunt la bebe2,am o fetita de 1 an si jumatate si bebelusha din burtica de 17 sapt.Fetita am nascut-o la maternitatea vaslui cu aceeasi minunata doctorita si nu as schimba-o pt nimic in lume.astept si alte mamici si burtici din vaslui sa schimbam impresii!!
sanatate si numai bine la bebici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diannaalex spune:

buna fetele si noi suntem din vaslui eu am un baietel de 5 ani ce spuneti organizam ceva de 1 iunie? Ca sa ne cunoastem sa socializam. Va astept cu pm daca e cineva de acord.

mami de pui Alex www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii

Mergi la inceput