Durerea unei pierderi de sarcina (76)
Raspunsuri - Pagina 6
ivanoiuadela9 spune:
Mesajul de pe you tube te lasa fara replica , pur si simplu m-au trecut fiorii ... e frumos si trist in acelasi timp.Sa speram ca incet -incet vom trece peste toate cu ajutorul Ingerasilor.
Delphinas spune:
camy_pus si mie mi-e dor de mazarica mea de mor, maia les ca ieri s-a nascut baietelul unor prieteni care avea DNP la fel cu mazarica.
poze
Just Me
Poate acum
Delphinas spune:
adela ai mare dreptate. e frumos si trist in acelasi timp. pe mine m-a uns la suflet cum se zice urmatoarea fraza"si suntem gata sa va indeplinim toate dorintele frumoase"
haide-ti sa ne gandit la cele mai frumoase dorinte si sa speram ca intr-o buna zi ele vor deveni realitate.
poze
Just Me
Poate acum
ingeras70 spune:
sint si eu colega de suferinta cu voi.Din pacate cind am povestit cam cum au comentat doctorii,-gindeste pozitiv,etc,si am vrut sa-mi exprim sentimentele, cineva dintre voi,si sper sa nu o mai faca,a comentat cava de genul: pai daca n-ar zice asa doctorii ,ne-am duce cu capul..".ma rog,asteptatam si eu sustinere.La mine doamna director a maternitatii dupa ce am pierdut copilul m-a luat la misto intrebindu-ma,cind eu aveam hemoragie,"Ai avut pofte (de mincare,sper ca a gindit>>)si l-ai pierdut?? Ce ai facut pina acum de te-ai maritat asa mare?(peste 30)ai batut bulevardul????iti place la mine la maternitate,se maninca bine,dormi bine(asta la externare)
vias spune:
Ingeras....eu as fi sarit la bataie...ma scuzati, dar asta as fi facut!!!!...mai cred ca femeia aia nu avea ce sa caute intr-un loc asa de sacru...cum sunt mamicile si copilasii...acolo au loc doar oameni cu inima...si cu frica lui Dumnezeu!
Lupta cu kg
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
ingeras70 spune:
cu cine sa te intelegi,nu vezi ce nenorocire in spitale?am venit cu fundul varza si venele la fel,la intrare in maternitate se semneaza in alb o hirtie in care pacienta este de acord cu orice tratam.se face sau interventie in maternitate,daca nu o semnezi in alb(ulterior doctorii scriu de toate in acea hirtie)-nu se face internare asa a spus asistenta de la internare.Asa a fost si la voi?
iar directoarea aceea a fost pusa politic,barbatesu e la un partid,mare...in judet.si el tot mare doctor destept si care tine din parti cu oamenii...
ingeras70 spune:
se pare ca daca nu semnam hirtia aceea in alb in care ii lasam pe doctori sa faca ce socotesc ca e de cuviinta nu aveam intrare in maternitate,chiar si in situatia aceea speciala!!mi s-a spus clar la intrare!!in plus,l-am platit pe doctorul principal de cite ori il vedeam,chiar daca venea linga pat de buna-ziua doar,ii bagam in buzunar,apoi la toate asistentele care m-au facut varza si infirmierele zbierau,ca asta faceau,sa pun sapunul in geanta nu sa se vada,ca ma spun la directoarea aceea...ce copilarii si de asta imi ardea..dar lor tare le ardea ptr.bani.
Ce loc sacru,ca parca-i aduna pe ceilalti,nu pe cei buni in asemenea locuri...
Delphinas spune:
recunosc, e replica mea, dar nu se potriveste deloc situatiei in care ai fost tu. la mine dr a fost super de treaba, a stat mereu cu mine, supraveghere permanenta.
imi pare rau pt tine. sincer nu am vrut sa iasa asa. te rog sa ma ierti.
Citat: |
citat din mesajul lui ingeras70 sint si eu colega de suferinta cu voi.Din pacate cind am povestit cam cum au comentat doctorii,-gindeste pozitiv,etc,si am vrut sa-mi exprim sentimentele, cineva dintre voi,si sper sa nu o mai faca,a comentat cava de genul: pai daca n-ar zice asa doctorii ,ne-am duce cu capul..".ma rog,asteptatam si eu sustinere.La mine doamna director a maternitatii dupa ce am pierdut copilul m-a luat la misto intrebindu-ma,cind eu aveam hemoragie,"Ai avut pofte (de mincare,sper ca a gindit>>)si l-ai pierdut?? Ce ai facut pina acum de te-ai maritat asa mare?(peste 30)ai batut bulevardul????iti place la mine la maternitate,se maninca bine,dormi bine(asta la externare) |
poze
Just Me
Ninia81 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ingeras70 sint si eu colega de suferinta cu voi.Din pacate cind am povestit cam cum au comentat doctorii,-gindeste pozitiv,etc,si am vrut sa-mi exprim sentimentele, cineva dintre voi,si sper sa nu o mai faca,a comentat cava de genul: pai daca n-ar zice asa doctorii ,ne-am duce cu capul..".ma rog,asteptatam si eu sustinere.La mine doamna director a maternitatii dupa ce am pierdut copilul m-a luat la misto intrebindu-ma,cind eu aveam hemoragie,"Ai avut pofte (de mincare,sper ca a gindit>>)si l-ai pierdut?? Ce ai facut pina acum de te-ai maritat asa mare?(peste 30)ai batut bulevardul????iti place la mine la maternitate,se maninca bine,dormi bine(asta la externare) |
Ingeras, este groaznica femeia aceea! Nu pot sa cred ca astfel de oameni ajung medici. M-am saturat de sistemul acesta sanitar!
Imi pare tare rau ca a trebuit sa treci prin asa ceva. Sper sa nu te mai duci la acea maternitate!
http://tt.lilypie.com/Tbpep3.png
vias spune:
eu am nascut la particular...toti niste draguti...am fost cu Darius transferata la maternitate...acolo stiau ca copilul meu este grav bolnav...eu plangeam...mai si urlam de atata suferinta...asa ca sincer s-au purtat foarte frumos...cand am fost transferati in TG Mures...la fel s-au purtat bine...mai putin ultima saptamana...cand am fost transferata la pediatrie impreuna cu Darius...si a iesit scandal mare...ca vezi Doamne...am trezit medicul noaptea din somn...atunci s-au purtat foarte urat cu mine...
Lupta cu kg
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei