Durerea unei pierderi de sarcina (76)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vias spune:

...sunt bine...si va multumesc, a venit mami...si cred ca maine plec la Arges....intru maine...va imbratisez pe toate...sunteti niste ingeri...

Lupta cu kg
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IreneCAM spune:

Camy, ti-am scris si la subiectul lui Dariusica. Te imbratisez si plang alaturi de tine.

deMiruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras70 spune:

camy,ce mai faci? sa stii ca am mers la biserica,m-am rugat pentru voi 2,am dat acatist si o sa continui cu rugaciunile,pina te vad mai linistita.ma gindeam,daca tu ai avut un post,cum nu te-ai intors acolo,exact pe acelasi post?Ai lucrat la patron?ca eu nu stiu povestea...la stat mergi cu ei in contenciosul administrativ daca nu te intorci in acelasi post.da-ne semne si spune-ne cum merge.daca ai incurcaturi,povesteste-le,pe cit poti,ca noi te sustinem si te iubim neconditionat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

camy ma bucur ca esti mai bine.
sa stii ca e mai bine ca ai ramas cu sotu si nu ai mai plecat la mama ta. la urma urmei trebuie sa treci peste toate impreuna cu sotul. sprijinul parintilor e binevenit oricand, dar in viata trebuie sa mergi alaturi de cel cu care te-ai casatorit(parerea mea)
si eu cand am pierdut-o pe mazarica am fost mereu alaturi de sotul meu si el de mine cat a stiut el sa-mi arate. si totul in viata le fac impreuna cu el...cu el ma cert, cu el ma impac, cu el mananc, cu el merg la piata, la platit datoriile, cu el la bine si la greu, cu el peste tot.
dupa cununia religioasa, preotul ne-a spus asa "iati mireasa barbatu de brat si nu-i da drumu si mergeti asa impreunati pe drumul vietii. nimeni si nimic sa nu va desparta."
cand ne este greu sau il mai cert asa imi aduc aminte de aceste cuvinte si imi pare rau. imi cer iertare si el ma iarta. stie ca nu zic din suflet.

poze
Just Me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Of Doamne...azi-noapte nu prea am putut sa dorm...ma gandem la Dariusica...eu eram in bratele lui Cristi si aveam nevoie mare la toaleta...dar m-am ''tinut'' numai ca sa stau la el in brate sa-mi fie bine...ma gandeam ca lui Darius trebuie sa-i fie mult mai bine acolo in brate la Doamne Doamne decat mie...

...ma gandeam ca stie ca-l iubesc...ca-l iubesc mult...mi-am adus aminte de predica de duminica trecuta...era vb despre o minune a lui Isus...cand a inviat copilul unei vaduve...spunea preotul ca mor numai trupeste...ca noi atunci cand mergem la cimitir vb cu ei..si ei ne aud...asa este...si Darius ma aude pe mine...nu vreau sa-l tin eu...incerc sa fac ceva cu durerea asta a mea...numai ca dumnezeu stie ca nu-i usor...mi-am dorit atat de mult copilasul asta...

...ma mai gandeam la visele mele...dupa ce a murit el...mi-am amintit cum ma mangaia....cum faceam cu el ciocolata cu fistic...si acum cateva nopti...mi-a zis ca o sa am o fetita..''repede-repede''...asa s-a exprimat...mi-a spus ca multi nici nu-si vor da seama ca e vb de alt copil...

...Cristi?????..stiu ca ma iubeste...dar cred ca l-am dus in pragul disperarii..pe toti i-am dus......cand a venit mama...si am vb cu ei ...eram doar noi trei....si Cristi a zis asa "Cami..eu nu vreau sa ma despart de tine...nu vreau nici sa pleci la Arges...dar tu trebuie sa recunosti ca ai o problema care trebuie rezolvata...ca altfel innebunesti de-a binelea..."
...mi-a zis ca eu nu-l ascult..mi-a zis ca si lui ii vine sa moara cand vede copii mici...ii vine sa urle cand trecem pe langa standul de copii din carrefour...dar...ca nu are ce face...i se pune un nod in gat...si merge mai departe..pecand eu ma opresc...si plang...

...ieri cand am mers cu el in oras si cu prietena mea Bujo...poate unele din voi o cunoasteti...am mers in Metro...am mers la ornamentele de pom...si am inceput sa plang....m-a luat in brate...si mi-a zis "nu o sa ne fie usor de Craciun..dar nu avem ce face....trebuie sa mergem mai departe"

...mi-am cumparat placa de intins parul...si l-am vazut cam suparat...ma gandeam oare s-a suparat ca mi-am luat placa??????..pote se gandeste ca nu avem bani si eu ii arunc pe prostii...cand urcam scarile mi-a zis ca ar fi vrut sa-mi cumpere el...sa fie o surpriza pt ca a vrut sa-mi cumpere in septembrie de ziua mea, dar nu a avut bani...

...imi este greu...undeva in mintea si in sufletul meu stiu ca ma iubeste si ca vrea sa ne fie bine...numi ca mi-am dat seama ca niciunul din noi nu stim sa facem fata suferintei...suferim amandoi...si reactionam gresit amandoi....eu plng si ma port urat cu el, foarte urat chiar...iar el isi ia un aer de superioritate si parca nu i-ar pasa...parca nu l-ar durea...si cateodata simt ca parca m-ar lua peste picior......nu stiu decat ca vreau sa fie relatia asa cum era inainte...si nu stiu cum sa fac sa o duc in acel stadiu....a devenit atat de greu!

Lupta cu kg
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Camy-stiu ca este greu dar trebuie sa lupti sa nu te lasi si sa intelegi ca toate starile si tot ceea ce simti acum este normal tinand cont de durerea extrema pe care o simti...Si sotul tau sufera si nu cred ca a vrut sa spuna ceea ce a spus dar il doare si pe el sufletul ca si.a pierdut copilasul scump si acum ca te vede pe tine atat de distrusa si nu stie ce sa faca,asa sunt barbatii,sunt altfel decat noi.Iti doresc din suflet multa multa putere si te rog mult nu te mai gandi la moarte sau alte lucruri de acest gen.Esti o femeie pretioasa si sus ai un INGERAS scump care are grija de tine,vegheaza zilnic asupra ta.multa putere!

DURERE FARA SFARSIT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

michelle draga mea...
nu te-am mai vazut de mult...
mi-a fost dor de tine.
frumos mesajul tau si mi-as dori tare mult sa ai si tu puterea de a merge mai departe si sa-ti atingi telul de a avea un bb.

poze
Just Me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sicuta13 spune:

S-a intamplat din nou , de ce iti e frica de aceea nu scapi...
Aveam atitea planuri si chiar speram ca acum va fi bineParca traiesc un vis urit, care se tot repeta. Ma rog lui D-zau sa ne dea putere sa trecem peste aceasta incercare, nici nu imi mai pun intrebarea de ce?
As vrea sa pot da timpul inainte, sa nu aud imi pare rau, data viitoare va fi bine si altele de genul pentru ca nu va mai fi data viitoare

Cris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Citesc , citesc, citesc, deschid cu teama subiectul de fiecare data cand il vad pe prima pagina si ma rog sa nu fie un alt bebe plecat la ingeri. Citesc si realizez ca toate avem aceeasi drama. Ca toti sotii reactioneaza cam la fel. Dar ca asta nu inseamna ca ei sufera mai putin. Doar ca sufera "altfel".Si ca noi in durerea noastra uitam de durerea lor.Sa ne ajute bunul Dumnezeu , sa ne fie alaturi si sa ne binecuvanteze cu puii atat de mult asteptati.
Iar eu imi imaginez ca acolo sus exista un loc perfect unde sunt toti copiii perfecti care au ales sa se duca la Dumnezeu inainte de vreme. mamici de ingeri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Sicuta-nu pot sa cred ce citesc.Imi pare atat de rau...nu am cuvinte...viata este atat de nedreapta....
Dupa ce am pierdut-o pe Katharina(azi sunt doi ani si o zi) am crezut in fiecare zi ca voi muri de atata durere...Cand am avut curajul de a incerca din nou,si cand dupa luni multe am ramas din nou gravida mi-.am spus ca ,gata este timpul sa ma adun,sa zambesc sa fiu si eu fericita dupa atata suferinta...insa dupa cum stiti pe 9 august anul acesta baietelul nostru a devenit ingeras...Este o durere mult prea mare...
Nu am mai scris caci nu am vrut sa va deprim si mai mult cu starile mele...
Dar fetelor va rog eu nu va lasati,TREBUIE sa luptati,oricat de greu ar fi si oricat de mare ar fi durerea trebuie sa ii facem fata ca nu avem alta optiune.Avem de ales?nu nu avem fetelor...

DURERE FARA SFARSIT

Mergi la inceput