Durerea unei pierderi de sarcina (76)
Raspunsuri - Pagina 13
ingeras70 spune:
diana ,stii ce sa mai faci,te rog?Sa iei programul cu slujbe de la biserica aceea si programul in general,cind e deschisa si sa-l scrii,ca sa ajungem cind e deschisa biserica,sa nu mergem cind e inchisa..
daca stiu unde e str.sapientei si biserica.Am locuit 13 ani in Bucuresti,am batut tot orasul si nu-mi amintesc de numele asta de strada(doar in Caragiale atita) si pe unde ar putea fi.toate fetele
unducthable spune:
Ingeras , nu mai pun la nici un sufletel , la varsta care o am si la cate tzepe am primit si io in viatza , nu pun la socoteala prieteniile frumoase , sunt calita .
dar sunt exclusivista , si pentru mine anumite subiecte sau cand vad niste aberatii scrise sau spuse ... sunt ca o mancare stricata pentru mine , o dau la o parte si ma indepartez , pentru ca nu am chef decat sa ma simt bine
A FI MARE NU-I MIRARE, A FI OM E LUCRU MARE .
pagina mea: http://www.dianabostan.evonet.ro/
unducthable spune:
da Ingeras , asa voi face
poate ne vom intalni si vom merge impreuna vreodata
hai ca nu e greu , io stiu ca ma duc acolo si caut strada , ai vazut , am gasit-o eu aseara si pe doctora pe intuneric
uite link la Biserica :
http://www.e-mariage.ro/album_biserici-a20_p4.html
Str. Sapientiei, nr. 35, sector 5
Telefon: 021.410.71.16
ingeras70 spune:
am citit la un moment dat de Sf.Stelian,scris la noi.E ocrotitorul copiilor si da ajutor cu bebelusi mamelor care au pierdut ingerasi.Vreau sa va spun ca ani de zile am lucrat in Bucuresti,linga biserica unde se afla particele din moastelui Sf,.Stelian.Mergeam imbracata de servici la slujbe si parintele Georgescu m-a observat si ma- intrebat daca lucrez in vecini,de am asa imbracaminte.Am zis da.Veneam la dezlegari,la Maslu,etc.Au trecut anii si m-am mutat la Ploiesti,nu am mai fost acolo,bineinteles.Nu am mai stiut de Sf.Stelian.Cind am pierdut sarcina,cind au inceput singerarile,mi-am amintit,asa,ca prin vis,de sfintul.M-am rugat.Prea tirziu.Am revenit,acum 2 sapt,l-am regasit pe parintele,care m-a recunoscut si mi-a dat curaj.A spus ca multe femei si-au gasit alinarea acolo.I-am promis ca mai revin.Biserica este pe str.Lucaci,linga Unirii.Sa ne rugam si la Sf.Stelian
va pe toate si Domnul sa ne binecuvinteze.
Delphinas spune:
diana eu am prins odata un discutie mai tensionata la un subiect si erai si tu la subiectul cu pricina. de acolo te stiu.
sa stii ca cel mai bine e sa nu mai pui la suflet. asa sunt si eu...pun orice fleac la inima si apoi sufar ca o bleaga.
dar mi-am promis ca o sa incerc pe cat posibil sa nu mai pun la suflet orice. uneori imi iese, alteori nu.
o sa ma descurc eu cumva.
legat de Sf Stelian...mi-am luat si eu acatistulsi o sa-l citesc.
poze
Just Me
unducthable spune:
Delphinas , legat de pus la suflet am zis deja , si sa stii ca viata m-a schimbat , nu mi-a schimbat sufletul sau caracterul, mi-a schimbat modul de a reactiona, adica nu imi mai pasa si vreau sa imi fie mie bine, cum am mai spus . Fiecare , cum isi asterne asa doarme, si nu mai sunt de acord sa ajuti pe cineva daca acel cineva nu doreste asta .
da, am fost la Sf. Stelian in iarna si in martie am ramas gravida, dar am citit si Acatistul , insa nu asa des, si tot PARACLISUL maicii Domnului l-am citit mai des , orice ne face sa ne gasim linistea sufleteasca este bun, orice rugaciune
va pup si tinem legatura
simonia spune:
astazi se implineste un an de cand am pierdut sarcina. e prea greu si inutil sa va povestesc ce simt pentru ca stiti si voi toate povestea sau mai bine zis cosmarul, cu mici detalii diferite
unducthable spune:
nici eu nu am cuvinte la situatia aceasta in care ma aflu si eu ...
e clar ca pentru durerea pierderii si chiar cea a dorintei neamplinite , cand e vorba de copilul nostru , nu sunt cuvinte sa exprime ce simtim , cred insa ca Dumnezeu ne poate salva ..., alta cale nu exista ; altfel de ce am mai trai ...
Simonia , cu respect, diana
impatience spune:
Camy_pus, nu stiu ce se intampla, mailurile mi s-au intors de la tine, zice ca nu e adresa buna. te rog mult, da-mi un private mesaje sau cum sa facem altcumva?
Te pup din tot sufletul!
Citat: |
citat din mesajul lui camy_pus Impatience poti sa-mi scrii pe adresa de mail..pustai.camelia@yahoo.com as vrea din inima sa ma ajuti daca poti , chiar si prin cunostinte sa ma angajez...sunt disperata, deoarece am rate.... Multumesc din inima! Lupta cu kg Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei n: 15.07.2008 d: 16.08.2008 ingerasul Darius-Andrei |
vias spune:
Impatience, te rog sa ma scuzi...nu sunt in toane bune, adresa mea este: camelia.pustai@yahoo.com , nu stiu ce-i cu mine...dar nu ma simt bine deloc...il visez pe Darius...plang mereu, ma cert si foarte rau cu sotul meu.......si de dimineata m-a sunat mama mea sa-mi spuna ca m-a visat foarte urat...ma viseaza ca plec cu Darius...asa imi doresc si eu...sa plec din viata asta...ca nu-i de mine...si eu am visat azi-noapte urat...era in cimitir...ploua foarte tare, eram cu niste floricele in mana, voiam sa ajung la Darius...dar era asa de urat afara, innorat tare...sincer...daca e sa mor...nu-mi pare rau ca parasesc lumea asta...aici din pacate am avut parte doar de suferinta....de prea multa suferinta...
...am din ce in ce mai multe atacuri de panica, plang foarte mult...si se pare ca Cristi, sotul meu a preferat sa plece de langa mine...de dimineata ne-am certat foarte tare...a inceput sa-mi vorbeasca foarte urat...sa ma injure...am lesinat...cand mi-am revenit eram in pat...m-a dus acolo si m-a lasat lesinata...nici nu i-a pasat...a plecat injurandu-ma!!
...nu gasec cuvinte sa descriu suferinta mea...dar am ajuns la capatul puterilor........ma gandesc foarte serios ca poate ar fi mai bine sa mor...simt ca m-a parasit Dumnezeu....cu adevarat m-a parasit!
Lupta cu kg
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei