Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(92)
Raspunsuri - Pagina 4
babyzapi spune:
Monicus mesajul care l-ai scris pt Miky era pt mine de fapt. Miky daduse citat la mesajul meu... dulce si mersi frumos.
Leeloo si eu am pb cu somnul, dar eu ma incapatanez sa raman in pat. Ma ia somnul foarte greu si foarte tarziu si ma trezesc foarte devreme.
Gata ies ma pregatesc sa ma duc la dr meu la Mendez sa-i arat ecografia si sa vb de nastere. Sper sa nu ma puna si pe masa la control. Pana acum nu m-a cracanat niciodata. Sper sa scap si acum.
Isabela fericita 33+ cu Rafael Nicolas
Primul nostru
AMR 6 SAPT
babyzapi spune:
Vad ca mesajul tau Monicuss-a potrivit si la Miky...deci Miky iubita felicitari ca ati schimbat semnatura.
Gata am fugit...pa pa!
Primul nostru
AMR 6 SAPT
wndyctygirl spune:
Babyzapi beeeeeeeeeiii...la mine e 5 si nu pot dormi deloc, am citit din greseala capitolul 86 si de abia acum am remarcat mesajul tau...ma simt cumplit de vinovata...beeeeeeiiii.v-am zis ca daca vreti ceva urgent tre sa ma pm-iti caci io nu apuc sa citesc tot ce scrieti...
Zi repede, mai vrei coshul??? Ca il tarasc pe al meu la magazin maine, vad io cum fac , si pe urma ma rog de vreun preten binevoitor sa ma ajute sa il pun la colet pt romania saptamana aviatoare...tine cont ca ajunge in aprox doua luni...
si gata plec, ca imi pica ochii in gura de somn...
33+ cu
Miky-ea spune:
[quote]citat din mesajul lui babyzapi
Vad ca mesajul tau Monicuss-a potrivit si la Miky...deci Miky iubita felicitari ca ati schimbat semnatura.
Da,asa este...
Tinem pumnii la control,dulceata!
Graviduta fericita...
http://bd.lilypie.com/6phTp3.png
Z_IULIA spune:
Mai fetelor eu cred ca mi-a mai murit si ultimul neuron! Am o stare de imi vine sa imi dau palme si uit de la mana pana la gura. Vroiam sa va spun mai multe si am uiat ce ca fara neuron nu aveam cum sa mai stiu. Bine ca a venit weekendul ca cine stie ce prostii mai faceam si pe la serviciu. Ma simt asa de obosita si tampa!
Pupici si ma bucur pentru toate care ati adus vesti bune. Pana luni sa va treaca so gripa/raceala si sa aveti doar vesti bune!
Iulia lui Claudiu (23.04.2002) si Maria Clara DPN 23.12.2008
monicus spune:
Scuze babyzapy oboseala isi spune cuvantul.. bine ca este sfarsit de saptamana. Scuze inca odata.. te pup
Citat: |
citat din mesajul lui babyzapi Monicus mesajul care l-ai scris pt Miky era pt mine de fapt. Miky daduse citat la mesajul meu... dulce si mersi frumos. Leeloo si eu am pb cu somnul, dar eu ma incapatanez sa raman in pat. Ma ia somnul foarte greu si foarte tarziu si ma trezesc foarte devreme. Gata ies ma pregatesc sa ma duc la dr meu la Mendez sa-i arat ecografia si sa vb de nastere. Sper sa nu ma puna si pe masa la control. Pana acum nu m-a cracanat niciodata. Sper sa scap si acum. Isabela fericita 33+ cu Rafael Nicolas Primul nostru AMR 6 SAPT |
http://community.webshots.com/user/Bebitza_Iorgulescu
graviduta 28+
AMR 12 saptamani
oceanborn spune:
Mai fetelor, voi de ce credeti ca in ziua in care am vazut-o pe Luciu la tv la prietena aia a mea jucand in telenovela respectiva...am scris un mesaj cu multe ranjete? She made my day ..ziua aia..
De neuronii mei nici nu mai vorbesc...mai nou imi fac lista cand mergem la cumparaturi, mi-am scris mare pe o coala ministeriala cu markeru' ziua si ora programarii la ginec si e aici in fata mea si multe altele...la mine e si chestia ca nu mai lucrez de la inceputul sarcinii si am mintea mult prea odihnita..o sa imi revin..speer..
31+Thomas
BraveGirl spune:
Eu am bagat 2 ore de somn, am papat si citit rapid ce ati scris. Numai ca neuronul gravid a uitat ce vroia sa raspunda ...
Multumesc pt gandurile bune...sotul vine luni/marti. Faza e ca noi stam in camp (la propriu) si mama nu conduce. Daca e sa patesc ceva, o sa apelez la socru sau la vecini. Tati a vorbit cu bebelina sa fie cuminte pana vine el.
Ma duc sa citesc povestea nasterii lui Sebi si revin.
==========
Corina 31+ Arianna Maria
My baby
Albumul meu
monicus spune:
Asteptam babyzapy vesti de la dr. Sa ne aduci vesti bune..
Te pupam si multa bafta.. la dr..
Gata ies ma pregatesc sa ma duc la dr meu la Mendez sa-i arat ecografia si sa vb de nastere. Sper sa nu ma puna si pe masa la control. Pana acum nu m-a cracanat niciodata. Sper sa scap si acum.
Primul nostru
AMR 6 SAPT
[/quote]
http://community.webshots.com/user/Bebitza_Iorgulescu
graviduta 28+
AMR 12 saptamani
mav spune:
andreyutza, citat dai de la ultimul buton de sus "Replay with quote":
si tickerul:
sarcina