Pe culmile snobismului - colectie
Raspunsuri - Pagina 4
andacos spune:
Citat: |
citat din mesajul lui blue eyes Avem si noi pe DC un membru snob. Cu banii pe care ii are ar putea plati ore private unui profesor de limba romana. Si mai da si cam des cu nuca in perete pe la subiecte; dar asta nu are a face cu snobismul. Nu divulg numele, ca nu vreau triunghi. Cadoul potrivit pentru o femeie? Descopera-i feminitatea! Cadoul potrivit pentru un barbat? Apreciaza-i masculinitatea! Cadoul potrivit pentru un copil? Lasa-i copilaria! |
Da`eu vreau sa-l stiu,bitte,bitte!
Si hai mey ca nu te face pe tine un triunghi!
Dana
Lorenyy spune:
Inca un subiect,chiar favorit mie;-)Catalin Botezatu,spuma Romaniei,care isi face cumparaturile in China Town,mai exact Canal Street,o "Mica China" a Ny-ului,si nu vorbesc din auzite...Pantofi de $ 1500 ,am fost foarte curioasa,mda,cei mai scumpi Paciotti pe 5th Avenue....$ 639...Domnule Botezatu,va rugam frumos,noi clasa de jos care ne cumparam haine in reduceri,incercati sa va vindeti gogosiile cu iz de Dior in alte parti,suntem noi romani,dar am trecut de mult de stadiul PROSTIA...
Si apropo,cum va vine sapca D&G ptr care v-ati targuit la $9?
Sa o stapaniti sanatos!!!
Letitia1 spune:
Daca Botezatu e snob, Vivienne Westwood cum e, Desprecopii?
Incerc sa pun o poza.
http://www.picsearch.com/info.cgi?q=Vivienne%20Westwood&id=wIHGtzBxZY2pcnv2Ga59tXtLYY_QR7zYedS79845pds&start=101
Eu cred ca sunt excentrici si le da mina, dat fiind ca sint designeri. Si-apoi pantofii lui Botezatu arata chiar bine cita vreme nu se duce cu ei in Matache sa cumpere un kil de rosii.
lara_c spune:
Pai 1500 usd = 750 £ sau..in fine asa era cand a luat Botezatu pantofii.
Mie nu mi se pare enorm de scump sau snobism acest pret pt. o pereche de pantofi chiar pt. o persoana care nu se invarte in lumea modei si nu este vedeta.
Daca as vedea o pereche de pantofi care intr-adevar sa imi placa i-as cumpara.Nu vad snobismul.Si eu zic, ca daca eu imi permit , isi permite si el, mai ales ca nu are familie.Sigur ca depinde de venituri, membri de familie si ca nu e ceva ce se cumpara in mod obisnuit.
Nu as aminti din 5 in 5 min cat am dat pe ei asta e alta poveste.Nici el nu cred ca a facut-o.Presa afla intotdeauna de la ce creator a fost luata o tinuta a unei vedete si cat a costat.
Oricum, aici nu prea spune lumea cat a dat pe haine si nici nu intreaba.
In Romania aproape de fiecare data eram intrebata de amice: de unde ti-ai luat rochia, cat ai dat pe ea, etc.
Cred ca snobism este sa cauti numai marca si pretul indiferent de ce ti se potriveste, sa cumperi lucruri exagerat de scumpe pt. posibilitatile tale (le mai stiti pe fetele acelea din liceu care nu mancau la pranz o luna ca sa isi ia blugi de marca?)si apoi sa repeti din 5 in 5 minute la toata lumea cat ai dat tu pe haine.
Revenind la Botezatu, el se invarte in lumea modei, din asta castiga banii.Inclusiv cei 1500 usd pe care i-a cheltuit pe pantofi.Daca ati fi citit despre un fotograf profesionist care a dat sa zicem 3000 de usd pe un aparat foto profesionist (sunt convinsa ca e mult mai scump, dar nu am acum timp sa caut pretul) nu ati mai fi spus ca e snob, nu?
Lara
Erinn's mummy
http://www.onetruemedia.com/my_shared?z=34099325efc1900826f61d&utm_source=otm&utm_medium=text_url
ladyJ spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lorenyy Inca un subiect,chiar favorit mie;-)Catalin Botezatu,spuma Romaniei,care isi face cumparaturile in China Town,mai exact Canal Street,o "Mica China" a Ny-ului,si nu vorbesc din auzite...Pantofi de $ 1500 ,am fost foarte curioasa,mda,cei mai scumpi Paciotti pe 5th Avenue....$ 639...Domnule Botezatu,va rugam frumos,noi clasa de jos care ne cumparam haine in reduceri,incercati sa va vindeti gogosiile cu iz de Dior in alte parti,suntem noi romani,dar am trecut de mult de stadiul PROSTIA... Si apropo,cum va vine sapca D&G ptr care v-ati targuit la $9? Sa o stapaniti sanatos!!! |
no serios acum, cine crezi tu ca, crede ce spune x sau y la tv? tendinta e simpla, triplam pretul la orice ne-am cumparat...
Eu am alta nelamurire legata de Botezatu: tu, ca si creator de moda ce te afli, de ce te imbraci doar de la alte case de moda? Nu ar fi mai OK sa-ti promovezi propriile tinute?
Vedetele din America, Anglia, etc sunt PLATITE sa poate un Dior, un Lagerfeld.(sau daca nu platite, macar le primesc GRATIS pt a le promova)..ale noastre ´´vedete´´ fac reclama acestor creatori absolut gratis, ba mai si platesc sa le achizitioneze
A.. si se mai si lauda cu asta
Deus spune:
Definitie:
snob-oaba -i -oabe, substantiv masculin si f = persoana care imita si admira fara discemamant tot ce e la moda, spre a da impresia ca are gusturi alese, nobile /fr, engl snob, prescurtare din cuvintele latine: s(ine)=fara si nob(ilitas)=noblete/
Este f subiectiv. Gusturile nu se discuta:)
Cuvantul si ideea de snob a aparut de mult cand in lumea nobiliara nu se putea intra si daca cineva dorea sa-i copieze era catalogat ca fiind snob. Daca aveai sange albastru te puteai impopotona cu orice insa ceilalti nu aveau acest "drept".
Acesta-i farmecul acestor ani cand poti sa fi ce vrei.
De ce pe artisti care se imbraca mai lalau, mai latosi, mai nu stiu cum ii intelegem si spunem ca ei sunt artisti deci este normal sa fie diferiti si pe altii nu?
Sa fi snob/original/ciudat cred ca este greu de tras o linie .
quod me nutrit me destruit
Deus spune:
Definitie:
snob-oaba -i -oabe, substantiv masculin si f = persoana care imita si admira fara discemamant tot ce e la moda, spre a da impresia ca are gusturi alese, nobile /fr, engl snob, prescurtare din cuvintele latine: s(ine)=fara si nob(ilitas)=noblete/
Este f subiectiv. Gusturile nu se discuta:)
Cuvantul si ideea de snob a aparut de mult cand in lumea nobiliara nu se putea intra si daca cineva dorea sa-i copieze era catalogat ca fiind snob. Daca aveai sange albastru te puteai impopotona cu orice insa ceilalti nu aveau acest "drept".
Acesta-i farmecul acestor ani cand poti sa fi ce vrei.
De ce pe artisti care se imbraca mai lalau, mai latosi, mai nu stiu cum ii intelegem si spunem ca ei sunt artisti deci este normal sa fie diferiti si pe altii nu?
Sa fi snob/original/ciudat cred ca este greu de tras o linie .
quod me nutrit me destruit