Masina de spalat cu uscator

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fce spune:

eu nu stiu ce semn tb sa fie pe eticheta dar tocmai am scos o masina de rufe mai mici decat am pus

Mami de Erica (27.10.2008)
ticker
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

rory76
Trimis la - 03/03/2009 : 08:22:27
--------------------------------------------------------------------------------

BUna! Spuneti-mi si mie care firma produce masini de spalat cu uscator, adica acolo unde ma mut n-am balcon, si trebuie sa le usuc de tot rufele. Doar sa le scot si sa le calc. Exista asa ceva???

CorinaDani
Trimis la: - 03/03/2009 : 10:31:30
--------------------------------------------------------------------------------

da, este acum un model in oferta la altex in aceasta perioada, daca nu ma insel costa in jur de 15 (18 ?) milioane lei vechi...

acceseaza si tu ori site-urile producatorilor cunoscuti, ori ale marilor distribuitori (domo, flanco, altex, etc.)

dar nu exista posibilitatea sa-ti usuci rufele in alt spatiu, ex. uscatorie, terasa sau gradina ? (ptr ca n-ai mentionat daca te muti la bloc sau la casa...)

sau cumpara-ti o masina normala, care are turatii de stoarcere peste 1000 rotatii, ies rufele aproape uscate din masina, poate ai posibilitatea sa le usuci pe uscator pliant, in baie...

am vazut la cineva un sistem foarte ingenios de uscat rufele (locuieste intr-o vila veche, care nu are balcoane). camerele sunt foarte inalte si in baie exista, deasupra cazii, un sistem culisant, format dintr-un cadru pe care sunt intinse sarmele; cand are nevoie sa usuce rufele, trage de un maner, coboara cadrul, intinde rufele, le inalta si lasa geamul deschis la baie; in acest fel ele se usuca si nici nu-i incomodeaza atunci cand folosesc cada...

cumnata mea are o astfel de masina, a fost mai mult un moft pentru ca are 2 balcoane...a incercat sa le usuce, dar consuma mult curent, se cam sifoneaza si nici nu au mirosul acela proaspat de rufe uscate in aer liber...

Nally
Trimis la: - 03/03/2009 : 10:42:39

Eu zic ca nu se merita investitia! Si pe mine ma tenta sa iau ... dar... un program de uscare totala... adica sa le scoti uscate si sa le bagi in sifonier... dureaza 110 minute! Foarte mult dupa parerea mea!
O masina cu 1200 de turatii le usuca suficient cat sa fie numai bune de calcat!

Iael
Trimis la: - 04/03/2009 : 09:55:17

Am mai vorbit noi despre masina de uscat.
Eu am o masina de spalat fara uscator Ariston avd 149 (silent ) , cumparata acum 5 ani . E o masina f buna , are 1400 rotatii /minut dar nu folosesc decat centrifugare 800 rot/min -1000rot/min.
As fi putut cumpara cu uscator caci cu pretul platit pentru aceasta masina puteam cumpara dar alta firma ,Ariston nu fabrica 2in 1 , ori de uscat , ori de spalat .
Cele care usuca sifoneaza rufele , calci apoi pana te plictisesti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

si ca sa dau un update, eu sunt in continuare multumita de masina si de cum usuca. camasile le usuc la "iron dry" adica neuscate de tot, numai bune de calcat. iar prosoapele mari le usuc bine de tot, nu trebuie decat lasate sa respire (sunt umede din cauza caldurii cand le scoti din masina) si apoi impachetate si puse in dulap.

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rory76 spune:

Multumesc pentru redirectionare, stiam eu ca vazusem pe aici un subiect cu asta...inca cercetez!

"sky is the limit!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tabby spune:

Am citit cu mare interes parerile si informatiile voastre. Eu m-am intors de curand din America si m-am indragostit de uscarea rufelor in masina de uscat. Acolo unde am fost eu aveau masini separate, spalat-uscat. Dupa ce uscai rufele, doar le impachetai si le puneai in dulap. Deci, pe mine ma intereseaza daca pe aici pe la noi exista modele care sa usuce la acest mod. Desigur ma intereseaza model 2 in 1. Nu-mi place de loc sa calc. Si nu mai am balcon sa usuc haine jilave.
Multumesc pentru raspunsuri si alte pareri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Si eu am avut uscator separat ( in alta tara), nu mai stiu ce mara era, era american parca, cert e ca era excelent.
Nici vorba sa imi sifoneze hainele.
Sincer, in afara consumului de curent nu am vazut nici un dezavantaj, din contra.
Si eu caut masina cu uscator, deoarece pentru uscator separat nu e loc, insa, ma gandesc ca modelele scumpe ar trebui sa fie mai performante.

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
The True Church is ONE, HOLY, CATHOLIC and APOSTOLIC

www.tratamente-nutritie.ro/" target="_blank">Pentru sanatatea ta

www.youtube.com/watch?v=4L0eM4tODYc" target="_blank">Asculta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Reinvii subiectul pentru cas sunt in cautare de asa ceva.
Un nene care se ocupa cu service-uri si mi-a spus sa nici nu ma gandesc sa iau 2 in 1 si mai ales Ariston

Eu vroiam modelul asta:http://www.ariston.com.ro/product--CAWD%20129--1110.html

Mai are cineva ceva asemanator?

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA

www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2

A DOUA MINUNE

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violab spune:

Citat:
citat din mesajul lui dicirstea

Reinvii subiectul pentru cas sunt in cautare de asa ceva.
Un nene care se ocupa cu service-uri si mi-a spus sa nici nu ma gandesc sa iau 2 in 1 si mai ales Ariston

Eu vroiam modelul asta:http://www.ariston.com.ro/product--CAWD%20129--1110.html

Mai are cineva ceva asemanator?

CAPRA CU 2 IEZI

MINUNEA MEA

A DOUA MINUNE

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Eu am 2 in 1 dar Candy nu Ariston. Cind am cumparat-o eu aveau ambele modele dar mi-a fost recomandata asta desi cealalta costa mai mult putin. Am inteles ca cele de la Ariston creeaza porbleme.Eu sunt foarte multumita de a mea. Nu folosesc uscatorul decit in caz de utrgenta sau cind ploua zile intregi si chiar nu am alta solutie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Mi-a mai zis cineva ca nu ar fi fiabila, am mai cautat si am mai gasit un model de electrolux
asta

cum e la caracteristici fata de al tau?

Eu voi folosi uscarea ca nu am unde sa le intind si la vara cred ca voi spala la 2 zile

CAPRA CU 2 IEZI

MINUNEA MEA

A DOUA MINUNE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micha69 spune:

Hello. SUnt interesata sa cumpar, inainte sa bata iarna la usi, un uscator. Sunt in dubii:sa iau un uscator cu ventilatie (nu prea se gasesc in orasele de provincie, inainte avea Domo acum vad ca nu mai au) sau cu condensare? Am masina de spalat insa as fi tentata si sa iau un model de masina de spalat+uscator, au la Domo ceva la 2000 ron. Asta mi-ar salva spatiu.
Ventilatie: plusuri: inteleg ca sunt mai eficiente, ca sunt mai putine sanse sa iau rufele umede, mirosind ciudat, sau sifonate. Minusuri: se gasesc mai rar, in Romania inteleg ca nu prea sunt si modele cu aer ventilat multidirectional ceea ce inseamna un grad mai mare de sifonare, imi trebuie un spatiu anume pentru acest nou device SI sa dau gaura in perete
Condensare: sunt mai multe modele din care sa iti alegi, nu mai am nevoie de burlan si gaura, unii zic ca ar fi mai eficiente? Minusuri: am citit pe forumuri de unele persoane care se plang ca rufele ies umede, cu miros de statut, uneori ...o marime-doua mai mici decat au intrat la uscat ?:(
Ambele: au filtru de scame ceea ce e nemaipomenit avand in vedere ca am 2 catei , poate ar aduna si parul care mai ramane pe rufele ude.
Masina de spalat+uscator: plusuri: scap de grija de a gasi spatiu suplimentar pt uscator/nu mai scot rufele din masina, le iau gata uscate (zic eu); minusuri: nu ii stiu, nu ii inteleg tehnologia (presupun ca nu e cu aer ventilat ca nu are burlan). Am mers la magazin si mi-am bagat nasul in una: astea NU au filtru de scame ceea ce e :nonobad:
Am gasit pe net acest model de uscator cu ventilatie http://www.shopspider.ro/uscator-de-rufe-electrolux-gama-inspire-ede-56160--pret--prod8815--cat235--dis18.html
si acest model de masina de spalat+uscator http://www.domo.ro/Electrocasnice/Masini_spalat_&_Uscatoare/Masini_de_spalat_cu_uscator/Hotpoint_Ariston/Masina_de_spalat_cu_usc_Hotpoint_Ariston_ARMXXD129
Pe al doilea l-as putea lua chiar de la mine din oras, la celalalt cred ca ar treb sa comand pe net sau sa ma duc sa il iau din Buc.

Un sfat va rog? Ma intereseaza indeosebi oameni care au utilizat, si vorbesc din experiente proprii. Va multumesc.

Mergi la inceput